maandag 30 juli 2012

helaas einde vakantie

Helaas vandaag de laatste dag van mijn vakantie is alweer aangebroken. Maar ik heb het heerlijk gehad. Morgen weer in het normale ritme komen. Ik heb nog wel wat kaartjes gemaakt de afgelopen dagen.
Ik heb een leuk verjaardagskaartje gemaakt, met de mallen van Marianne design en twee kaartjes voor mannen.Ik blijf mannen kaartjes altijd moeilijk vinden, en gelukkig ben ik daar niet de enige in.
Het verjaardagskaartje is vrij rustig gehouden, maar vond hem wel erg leuk geworden.
Dit mannenkaartje is met papier van Maja design gemaakt. Het papier daarvan vind ik uitermate goed geschikt voor mannenkaartjes. En de kleuren pasten precies bij het plaatje.

Ook deze opkikker-kaart is met hetzelfde papier gemaakt.
Ook dit plaatje zorgt ervoor dat ik het echt een mannenkaart vind geworden.
Ik ga nog even genieten van mijn laatste vrije middag. Hier staan de olympische spelen op en dat vind ik toch wel erg leuk om te zien.

Liefs Sabine




zaterdag 28 juli 2012

Feest

Zo 2 berichten op 1 dag is wel erg veel, maar ik kwam al bloggend op http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/ terecht en zag daar een leuke challenge. Nu heb ik nog nooit met een challenge mee gedaan, maar bij het thema Feest wist ik meteen wat ik wilde maken. Je kan nog tot eind augustus mee doen. 1 september word de winnaar bekend gemaakt en die wint een spellbinders mal. Altijd leuk om te winnen toch? Daar kan ik er nooit genoeg van hebben, ondanks dat ik ze erg prijzig vind. Ik vind het een leuk kaartje geworden en ik hoop maar dat ze dat bij hobby home ook vinden.

Het is in ieder geval een feestje op de kaart.

Liefs Sabine

Action

Zo ben vandaag maar weer eens naar de Action geweest.Nu zit hij bij mij aan de overkant en kom ik er dus eigenlijk te vaak en neem ik altijd teveel mee.
Ik haal er altijd mijn dubbelzijdige tape en na 2 weken vakantie was die bijna op, dus een nieuwe voorraad was geen overbodige luxe.

Ook kwam ik een zak schelpen tegen, en aangezien er op de tafel nog steeds kieviets eieren stonden vond ik de schelpen wel een mooie vervanging.
Het is een beetje onscherpe foto maar ik kreeg hem niet duidelijker op de foto. Het vaasje is van de Albert Heijn. De voorraad pot heb ik ooit eens bij een voordeel winkel mee genomen. Het lucifer doosje heb ik versierd met muziek papier en wat bloemen. De steen is bestempeld met een stempel van Marianne Design en het waxinelichtje houder komt bij house of seasons vandaan.

Het zijn mooie grote schelpen en dat voor een action prijsje. Wil nu eigenlijk alleen nog een zeester erbij.

Ook kwam ik dit mooie flesje met ice tea tegen, bijna te mooi om op te drinken.
Kortom, ik kwam weer met van alles thuis.
Ook nam ik 2 boeken mee met hobby plaatjes en daar heb ik meteen maar een leuk mannenkaartje mee gemaakt.

Vond hem zelf wel heel erg geslaagd, vooral omdat het papier er zo goed bij paste. Fijn weekend nog.

Liefs Sabine











donderdag 26 juli 2012

Genieten

Wat heb ik genoten zeg, van mijn dagje strand gisteren. Lekker met een windje aan het strand gelegen. En doordat ik met de trein ging, had ik ook geen last van file's.

Voor vandaag stonden er wat afspraken op de agenda, dus heb ik tussen alles door lekker zitten knutselen.

Vier verschillende kaartjes, maar allemaal met hetzelfde kleurpatroon. Lekker een beetje restjes opmaken.



Vanmorgen bij Pipoos, nog een bloemenmal van Joy crafs gekocht, was eigenlijk op zoek naar vlinders maar die hadden ze niet. Dit omdat ik gister dit tegen kwam op de blog bij Judith en ik dat toch wel erg leuk vond. Heb er mijn eigen draai aan gegeven, en vond het wel een leuk resultaat geworden.

Ook wilde ik jullie een krans laten zien, die bij mij aan de muur hangt. Vroeger hing er een klok maar die viel naar beneden en was kapot en ik vond dit eigenlijk wel leuker.



Ook vanavond nog even genoten van mijn uitzicht vanaf mijn balkon. Onder mij zit een grote onkruid tuin van de gemeente maar ik zag vanavond dat er heel schattig allemaal witte bloemen bij zitten. Geen idee wat voor bloemen het zijn en ik kreeg ze ook niet scherp op de foto, dus dat zal ik morgen maar eens van dichtbij gaan doen. De plantjes op mijn balkon doen het ook wisselend, zoals je ziet.






De bovenste is de bak rechts, die staat vol in bloei en de onderste is de bak links en die is een beetje zielig. Er zitten genoeg knoppen in maar hij komt niet echt tot leven.
Geniet nog even van mijn uitzicht en tot snel.



Liefs Sabine

dinsdag 24 juli 2012

kerst in juli

Wat een lekker weer he, ga morgen ook lekker een dagje naar het strand. Maar ondanks het weer heb ik vandaag mijn eerste kerstkaartje gemaakt.

Dat moet toch ook gebeuren, wil ik december genoeg hebben om iedereen er 1 te sturen. Vorig jaar had ik er te weinig en heb ik op het laatste moment nog kaartjes moeten kopen. En dat is toch lang niet zo leuk, als een zelfgemaakt kaartje sturen.


Zoals je ziet is hij nu wel goed gelukt en pastte hij in 1 keer op de kaart. Het was niet eens de bedoeling dat het een kerstkaart werd, maar ik had geen lichtgroen papier meer, dus het werd vanzelf een rode achtergrond en dan word hij wel erg kersterig.



Ook nog een kaartje gemaakt voor een nieuwe opa en oma, vond hem wel erg lekker vrolijk zo met die zomerse kleurtjes en hij kan zowel voor een jongen als voor een meisje.
De laatste is een verjaardagskaartje, weer lekker in het roze uitgevoerd. Ik hoop dat jullie ze weer leuk vonden. Ik ga nog even genieten van het mooie weer.

Liefs Sabine

maandag 23 juli 2012

vakantie

Oh wat is het toch fijn dat het zonnetje weer schijnt. Ik zit wel meteen weer een stuk minder aan de knutsel. Hebben jullie dat nou ook?


Toch heb ik nog 3 kaartjes gemaakt. Een beterschapskaartje voor een meisje.

Het is wel een erg roze kaartje geworden. Maar vind hem zelf wel geslaagd.

Ook heb ik 2 kaartjes gemaakt, een beetje naar het voorbeeld van nicole
Ik kan zelf niet zo goed kleuren dus toen ik bij jacobi van Wild Rose Studio deze printed panels zag, vond ik het een mooie oplossing.

Ik vind ze erg leuk geworden.


Ik hoop dat we de komende dagen van dit mooie weer houden, dan zit er misschien zelfs nog wel een dagje strand in. Geniet van het lekkere weer en tot snel

Liefs Sabine

donderdag 19 juli 2012

Laatste opkikkertjes?

Zo weer 2 opkikkertjes gemaakt en een schattig verjaardagskaartje van Forever Friends.

Ik heb zo'n enorme lading knipvellen dat ik daar maar eens aan het zoeken ben geweest. Zo vond ik ook dit pyramide vel voor een abraham. En toevallig heeft mijn collega van de week de mannen als vrouwen versie gekocht dus dat kwam goed uit

. Nu heb ik wel weer genoeg voorraad aan beterschapskaartjes en zal ik van de week weer eens kijken of ik nog een leuk trouwkaartje kan maken. Maar ja het is een beetje als baby kaartjes maken, sommige plaatjes of kaarten blijven leuk om te maken.


Heb namelijk laatst van Marianne Design het champagneglas-creatable gekocht en daar nog niks mee gedaan. Dus geniet van de onderstaande kaartjes en tot snel weer.
Liefs Sabine







maandag 16 juli 2012

Variatie op de creatables

Vandaag laat ik jullie een leuke manier zien om je creatables te vernieuwen. Ik vond dit zo'n leuke manier om je mallen eens op een andere manier te gebruiken. En er zijn natuurlijk allerlei variaties op mogelijk. Het papier is van Maja Design en vond ik hier zo mooi bij staan. Ik heb eerst de bloem op de juiste plek gelegd in de mal, beide met de snijrand naar boven. Deze aan elkaar geplakt met verwijderbaar plakband. Toen het papier erop gelegd, en op de gebruikelijke manier door mijn cuttlebug gehaald. Met dit als resultaat.
Ik heb hem afgewerkt met wat plakpareltjes en het label is van Nestabilites, de Ribbon Banner.


Ook heb ik nog 2 verjaardagskaarten om jullie te laten zien. Ik vond ze erg leuk geworden, en zijn het toch 2 verschillende kaarten geworden. Ondanks dat het ongeveer op dezelfde manier gemaakt is. Ik hoop dat jullie er weer van hebben genoten en misschien wel wat inspiratie uit hebben opgedaan.

Liefs Sabine

zaterdag 14 juli 2012

opkikkertjes

Vandaag maar eens flink wat beterschapskaartjes gemaakt, want ik zag dat die bijna op waren. Het was in ieder geval perfect knutselweer, alleen is het licht bij mij vrij slecht met dit weer. Dus de hele dag met de lamp aangezeten, en veel proberen met de camera om er nog een beetje goede foto uit te krijgen.

Helaas moest ik er vanmorgen toch nog even uit, want mijn laptop stopte er compleet mee en zo oud is hij nog niet . Dus laptop goed in gepakt, even op de fiets naar de computerwinkel. En gelukkig een kwartiertje later deed hij het weer.



Ik vond in een ver hoekje van mijn hobby kast nog wat cardstock vlinders, met een bijpassend blokje papier.Dus daar ben ik eerst maar mee begonnen, want ik blijf nieuwe dingen kopen en sommige dingen blijven dan toch liggen. Maar daar zullen jullie vast ook wel last van hebben. Of ben ik de enige?



Verder nog wat opkikker-kaartjes gemaakt, van Eline Pellinkhof. Ze blijven erg leuk en goed te combineren met allerlei soorten papier. De creatables zijn van Marianne Design en ook die blijven multifuntioneel. Maar daar zal je in de volgende blog wel meer van zien. Fijn weekend.

Liefs Sabine

vrijdag 13 juli 2012

Op koopjesjacht

Vandaag het begin van mijn vakantie. En ondanks dat ik vakantie heb, waren er toch veel dingen die ik graag vandaag gedaan kreeg. Ik wilde naar de kapper, moest nog naar de fysio, er moest natuurlijk ook gewoon gewassen worden en boodschappen gedaan worden. Maar bovenal wilde ik graag even bij Lia van House of seasons langs gaan.

Ze heeft prachtige spulletjes, mooie serviezen, heerlijke zeepjes en het is gewoon erg gezellig om daar rond te snuffelen. Zo wilde ik graag een kommetje van Green Gate en ook dat heeft ze in haar winkeltje staan. Zie maar waar ik mee thuis kwam.

Ik vind hem prachtig, zo met die verfijnde bloemetjes. Maar dat was niet alles wat ik mee nam.
Een mooi rolletje washi-tape in het roze met een schattig motiefje, een leuk roze metalen label en een allerschattigst hartje met een knijpertje erachter. Ook vond ik deze leuke schaapjes van handgeschept papier, lijkt het niet of hij echt krulletjes wol heeft?
En ondanks mijn papiertjes verbod, heb ik ook nog een rolletje mooi papier meegenomen.
Vond het zo mooi met die fijne kleine bloemetjes. Ook heb ik nog een kaartje voor jullie, de rest van mijn kaarten zal even tot morgen moeten wachten, anders word het wel een hele lange post.


Liefs Sabine

donderdag 12 juli 2012

Vakantie

Zo wat heerlijk, vandaag mijn laatste werkdag gehad en ik heb nu lekker 2 weken vakantie. Ik hoop dat het toch nog een beetje mooi weer wordt, van van al die regen wordt iedereen een beetje flauw. Ik hoop zelf toch wel de nodige kaartjes te kunnen maken en er staan toch ook nog wel wat bezoekjes bij leuke winkels gepland.




Ik heb voor de verandering maar weer eens wat babykaartjes gemaakt.

Het papier is van papermania en ik heb zowel een blauw als een roze blokje. De baby stans is van Marianne Design en de bloemen ook. De kinderwagen is van Joy. Ik vond ze erg geslaagd, al zijn het wel echt standaard baby kleuren. Ik hoop dat jullie ze ook weer leuk vinden.

Liefs Sabine

dinsdag 10 juli 2012

Foutje bedankt!

Vanmiddag op mijn werk een leuk kaartje gezien op pinterest en ik dacht die maak ik wel even na. Dus net het even opnieuw opgezocht,ja hoor nog steeds leuk. Even opgezocht hoe het moest, maar ja alles in het engels en in inches. Dus op goed geluk begonnen, en dit was het resultaat.

Ergens was er dus iets niet goed gegaan. Terug naar de pc en nogmaals kijken, en ja hoor onder aan het verhaal stond dus; let op, je eerst plaatje moet je niet helemaal vastplakken,daar de laatste er nog onder moet. Poging 2 dus.

En deze poging lukte wel wat beter, alleen nu paste hij niet op de kaart en dus ook niet in de envelop. Ik heb de hoekjes er dus afgesneden. Ook niet helemaal de oplossing dus van de week maar eens voor poging 3 gaan.

Maar zoals ik nu zie, moet je het op de volgende manier doen. Je snijdt uit cardstock 2 vierkanten van 8x8 cm. Deze plak je op elkaar met tegenovergestelde hoeken. Dus de ene ligt recht en de ander en scheef boven op. Dan snijd je uit 2 soorten papier van elke kleur 4 vierkanten van 4 cm.

Het eerste vierkantje leg je zo in de hoek zodat je nog een stukje cardstock ziet en die plak je aan 1 hoekje vast. De rest plak je op dezelfde manier vast behalve de laatste. De laatste zal je een beetje moeten bijsnijden anders past hij niet, en dan schuif je hem onder de eerste. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. Zoniet mail me even of zoek via google naar pinwheel card.

Gelukkig heb ik nog wel een kaartje waar ik wel helemaal gelukkig mee ben.

Liefs Sabine