zaterdag 30 maart 2013

Van alles wat

Nog steeds komt er geen einde aan mijn voorraad met geknipte plaatjes. Dit keer dus een post met van alles wat. Ik probeer zoveel mogelijk mijn voorraden op te maken. Maar het valt niet mee.
Ook wilde ik al aan de kerstkaarten beginnen, maar daar had ik dan weer te weinig voor. Dus vanmiddag even lekker gaan spitten in alle bakken die er hier in huis zijn.


Het blijven schattige plaatjes van deze elfjes. Combineerde mooi met het papier en zo was ik ook meteen weer van wat restjes af.


Terwijl het buiten wel winter lijkt terwijl het lente is, kom ik met een herfstkaartje. Vond het zo'n leuk plaatje en met het mooie Maja papier was hij al snel gemaakt.


Nog een mannenkaartje. Eigenlijk omdat ik het  papier tegenkwam en dacht dat ik daar wel wat voor bij had. Mooie combi toch?

Blijdorp was een gekkenhuis natuurlijk donderdag. Misschien hebben sommige van jullie het wel op het journaal gezien. De buurvrouw had een collega beloofd om 2 Ollies mee te nemen. Het olifantje van Feyenoord. Er stonden zo ontzettend veel mensen, niet normaal. Ik ben een rondje door het park gegaan en na anderhalf uur waren we in het bezit van de knuffels. Heel erg leuk, maar niets voor mij om zo lang in de rij te gaan staan.

Ik wens jullie een heel fijn paasweekend, geniet ervan. Liefs Sabine


donderdag 28 maart 2013

Echt voorlopig de laatste...

Ik kom jullie nog 1 keer lastig vallen met een hele hoop kinderkaartjes. Voorlopig heb ik er meer dan genoeg in voorraad.


Maar ja ze blijven zo lekker vrolijk he, en anders blijven al die plaatjes ook maar liggen.


Meteen weer wat restjes opgemaakt, door de stukjes te combineren bij de kaartjes.


Natuurlijk ook nog een schattig meisjes-kaartje. Met het lieve Eline-papier want dat paste hier zo goed bij.


Dit plaatje had ik al heel erg lang uitgeknipt en wel liggen, maar ik vond het moeilijk om er bijpassend papier bij te vinden. En ik wist niet zo goed of hij wel geschikt was voor op een kaart. Maar uiteindelijk best tevreden over het resultaat.


Als laatste nog een Hello Kitty kaartje. Met het papier van Authentique. Het roze komt weer uit de restjesbak.

Hier schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen, beetje jammer dat de bovenbuurman aan het verbouwen is en dus continue aan het boren of drillen is.
Maar het zonnetje schijnt dus ik laat mijn dag niet verpesten.

Vanmiddag om half 4 gaat Ollie de olifant in de verkoop in Blijdorp. Je mag vanaf half 4 gratis naar binnen en omdat het toch zulk mooi weer is, gaan we ( de buurvrouw en ik) even kijken. Zij wil een ollie kopen en ik?Ik geniet gewoon van het pasgeboren girafje denk ik.

Fijne dag, liefs Sabine




dinsdag 26 maart 2013

3x gefeliciteerd

Volgens mij maak ik tegenwoordig alleen nog maar kaartjes in serie, want nu zag ik dat ik 3 verjaardagskaarten heb gemaakt en ze lijken allemaal op elkaar. Nu is dat niet zo erg, maar het wordt wel een hele roze pagina.


Ze zijn gewoon lekker vrolijk met een taartje want dat hoort natuurlijk bij een verjaardag.


Deze is iets rustiger, maar nog rozer. Vond het papiertje in de restjes bak. In drieen gesneden en gemat en voor de leuk er nog een kantje bij gedaan.


Ach voorlopig heb ik op deze manier weer even genoeg kaartjes voor een dame die jarig is,want wie houd er nu niet van taart.
Ik wil iedereen ook even bedanken voor alle leuke reacties die ik elke keer weer krijg. Ik geniet er echt van.
Ik ga zometeen eens even genieten van het zonnetje buiten.
Fijne dag, liefs Sabine


zondag 24 maart 2013

Ik kon het toch niet laten

Eigenlijk wilde ik geen papierblokjes meer kopen totdat er een heleboel op was. Nu was ik best goed bezig en waren er al 3 blokjes waar er eigenlijk geen bruikbare papiertjes meer inzaten.

Ook had ik niet zoveel groen,geel en wat heldere kleuren meer. Ik kon het dus niet laten en heb 3 blokjes gekocht. Expres via een webwinkel want als ik naar de winkel ga kom ik met veel meer thuis.





Voor het eerst 2 blokjes van Authentique gekocht. En dat is echt een aanwinst. Het is heel mooi papier. Past super bij elkaar en heeft mooie motiefjes. Ik kocht het lente en zomer blokje.


Ook dit groen en roze vond ik erg mooi. Was nog moeilijk kiezen welke ik wilde hebben.


Ook een lekker vrolijk blokje met primaire kleuren. Ik was er in ieder geval erg blij mee.
Ook was ik van de week bij de Action en daar heb ik was washi-tape meegenomen. Ik doe er eigenlijk niet zo heel veel mee behalve de enveloppen ermee versieren. Maar wie weet komt er nu wel verandering in.


Hier duik ik nog even onder mijn dekentje op de bank want de wind giert hier om het huis heen. Fijne avond nog. Liefs Sabine


zaterdag 23 maart 2013

Sterkte #2

Vandaag deel 2 van de sterkte-kaartjes. Helaas heb ik al 2 op de bus moeten doen. Dus maar goed dat ik er wat op vooraad heb.


 Het papier van Eline is niet alleen geschikt voor babykaartjes, maar een restje is ook geschikt voor een sterkte kaart.


Deze is een beetje onduidelijk maar vond de bloem wel passend. Ook weer met een stemmig achtergrond papiertje.


De laatste weer met een beetje donkergroen. Toevallig had ik ook nog een stempelkussen in deze kleur. Ik hoop voorlopig geen sterkte kaartjes meer nodig te hebben, maar mocht het zo uit komen dan maak ik er nog een paar bij.

Fijne dag ondanks dat het erg koud buiten is, ik blijf lekker bij de kachel zitten.
Liefs Sabine


donderdag 21 maart 2013

Sterkte #1

Nadat ik de stoere babykaartjes had gemaakt, moest ik ook nog wat condoleance kaarten maken. Ik had er een paar gemaakt en ze zijn ook allemaal meteen verkocht. Dus vandaag er nog wat bijgemaakt.


Ik vind wel dat je ze altijd een beetje rustig moet houden zonder al te veel poespas.
Maar ze hoeven ook niet altijd in het zwart, soms is stemmig al genoeg.


Zelfs dit rustige roze vond ik eigenlijk prima kunnen.


Ook de vlinder van Marianne kan altijd. Tenminste dat vind ik zelf. Ook deze heb ik rustig gehouden.
De volgende keer laat ik de andere kaartjes zien, die staan namelijk nog op  mijn camera,maar kon het kabeltje even niet vinden. Ik zal hem wel te goed hebben opgeruimd.
Fijne avond, liefs Sabine


dinsdag 19 maart 2013

Stoer in opdracht

Ik kreeg van de week de vraag of ik niet 2 stoere kaartjes wilde maken voor een meisje en een jongensbaby.
Graag zonder lintjes en frutsels.
Nu vond ik dat nog niet eens zo'n makkelijke opdracht, maar heb ze gisteren af gegeven en ze was er erg blij mee. Missie geslaagd dus.


Eerst ben ik natuurlijk op zoek gegaan naar de plaatjes. Met het blokje met jeans papier van Joy had ik al snel een ideetje. Vond alleen achteraf dat de nietjes wel wat dichter bij elkaar hadden mogen zitten.


Voor het meisje vond ik nog moeilijker maar heb hem in dezelfde stijl gehouden. Alleen dit keer felroze met groen gecombineerd. Vind ze wel leuk geworden, maar iets meer frutsels is toch meer mijn ding. Miste toch nog wat pareltjes.

Hier schijnt het zonnetje dus daar ga ik straks maar eens van genieten. Liefs Sabine

zaterdag 16 maart 2013

Lekker roze

Goedemorgen, wat fijn dat ik vanmorgen opstond en er geen sneeuw lag, het niet regent en het eruit ziet alsof het weer een paar graden warmer is. Zeker na de paar mooie dagen van vorige week ben ik helemaal toe aan de lente.

Ik ben nog voorraad kaartjes aan het maken, maar kreeg gisteren nog wat opdrachtjes voor stoere babykaarten en wat condoleance kaarten dus daar ga ik dit weekend eens mee aan de slag.


Je kan het bijna niet zien, maar het is een felicitatie kaartje geworden. Ik heb ook bakken vol met lintjes liggen waar ik veel te weinig mee doe, dus heb 3 stukjes lint omgevouwen en zo vastgeplakt. Vond het een leuk speels effect en het begin van de lintjes opruiming is daarmee begonnen.


Gewoon een simpel kaartje is ook wel eens leuk. 2 restjes papier en wat plakpareltjes. Zo kom ik ook nog eens door de grote plakparels heen.


En aangezien ik bij tijd en wijle alleen maar plaatjes knip en in elkaar zet, was ik al klaar met dit kaartje toen ik zag dat ik 2 keer het zelfde plaatje heb gebruikt. Puur toeval en wat wil, het zijn nog 2 compleet verschillende kaartjes geworden ook. Valt weer mee dan. En er is er al 1 verkocht, dus ze vallen in de smaak.
Ik wens jullie een fijn weekend. Ik heb vanmiddag een verjaardag van mijn vader en morgen ga ik helpen bij onze wandelsport vereniging.
Liefs Sabine


dinsdag 12 maart 2013

Nog meer kinderkaarten

Ik ben momenteel voornamelijk bezig om mijn voorraad eens op te maken. Nu zou ik tot in het einde van tijden kaartjes kunnen maken met alle spullen die ik heb. Maar ik vind het altijd fijn als ik een flinke voorraad heb.

Ik heb dus nog 2 kinderkaarten gemaakt.

Een lekkere vrolijke met de olifant van Winnie de Pooh. Was nog even zoeken naar het juiste papier, want zoveel paars heb ik niet.


En deze met Mickey. Kan zowel voor een jongen als voor een meisje toch? Ik blijf het ook wel erg leuke plaatjes vinden.
Heb gisteren alweer wat verschillende plaatjes voorgeknipt en in elkaar gezet, dus wie weet volgen er nog wel meer.

Ik heb in de slaapkamer een kast staan met verschillende dozen en het liefste heb ik al die dozen vol, maar dan moet ik nog even flink doorwerken. Het moet wel leuk blijven dus ik kijk wel wat er zo per week bij komt.

Ik zag wel dat er bijna geen kerstkaarten meer waren, dus misschien daar weer eens mee aan de slag. Het weer is er wel naar, in het noorden weer sneeuw en hier is het momenteel -3.
Ik wilde vandaag naar de kapper gaan, maar geloof dat ik het maar uitstel tot het iets warmer is. Want met dit weer naar buiten gaan is niet echt lekker, ook omdat het vrij hard waait.
Fijne dag, liefs Sabine

vrijdag 8 maart 2013

Eline's papier

Je kan goed merken dat er nieuwe spullen uit zijn van Marianne design. Ook het blokje papier van Eline Pellinkhof is goed ontvangen en de nieuwe stempels en stanzen ook. Overal zie je kaartjes met deze spullen verschijnen.

Ik heb eigenlijk nog steeds een koopverbod voor mijzelf, maar kon het gisteren niet laten om het blokje stiekem toch te kopen. Het is echt onwijs lief papier. Maar genoeg reclame gemaakt, ik heb er 3 leuke babykaartjes mee gemaakt.


Ik heb mijn knipboeken en verzameling plaatjes weer eens doorgespit naar een beetje neutrale plaatjes. Het grijs past zo goed bij de papiertjes.


Deze voetjes vond ik zo schattig. En ik heb nog van de Eline agenda van die kleine stickertjes en die pasten er echt super bij. Gewoon een klein accentje van een beetje kleur.


Ik vond ze erg leuk om te maken, en het papier kan ook prima gecombineerd worden met andere kleuren. Echt een super aankoop dus. Ik ga nog even genieten van het zonnetje wat hier magertjes schijnt, maar helaas schijnt het na het weekend toch weer kouder te worden. Dus ik geniet er maar van hoelang het duurt.
Liefs Sabine


dinsdag 5 maart 2013

Mijn honderdste

Vandaag schrijf ik alweer mijn honderdste blogbericht. Wat is dat snel gegaan zeg. Ik vind het nog steeds erg leuk  om te doen en ik blijf genieten van alle reacties die ik krijg.
Daarom vandaag een verjaardagskaartje en een kaartje voor al mijn volgers.


Deze taartjes blijven altijd geweldig voor een verjaardag. Ik heb het toefje creme opgeleukt met wat pareltjes. Het papier is van Marianne. Lekker zoet.


En speciaal voor al mijn volgers. Heel veel liefs. Het hart is opgevuld met maar liefs 42 bloemetjes. Het was even een werkje maar hij is echt heel leuk geworden. Ik ga zometeen naar de fysio en daarna genieten van het zonnetje. Ik wens jullie een stralende dag. Liefs Sabine

vrijdag 1 maart 2013

Voor alle kinderen...

Dit keer heb ik een aantal kinderkaarten gemaakt. Leuk met verschillende disneyplaatjes.
Lekker  vrolijk. Ik kwam er wel achter dat ik binnenkort toch eens op zoek moet naar een papierblokje met wat heldere primaire kleuren want daar had ik niet zoveel van.


Allereerst een leuk meisjes kaartje vol met echte prinsessen. Qua kleur het een beetje rustig gehouden, want het plaatje is al druk genoeg. Afgewerkt met de glimsteentjes ketting. Makkelijk, hoef je ze niet allemaal achterelkaar te plaatsen.


Natuurlijk kon Winnie de Poeh niet ontbreken en ik heb er zo'n beetje de laatste restjes van het blokje papier voor gebruikt. Kan zowel voor een meisje als voor een jongen.


Als laatste een kaartje met Donald. Ik vind dit wel een echt jongenskaartje. Kwam er wel achter dat ik niet een gewoon simpele stans hebt voor ovalen, dus die moet er maar eens komen want er hoeft niet altijd een sierrandje aan te zitten.
Ik heb er nog een paar gemaakt maar die laat ik van de week zien.

Het schijnt dit weekend mooi weer te worden, dus ga ik morgen even lekker buiten spelen. Fijn weekend en geniet van het mooie weer.
Liefs Sabine