zaterdag 29 juni 2013

In opdracht

Wanneer jullie dit lezen ben ik met onze wandelsport vereniging onderweg om onze wandelaars te vertroetelen.
Wij hebben een 85 kilometer jubileum wandeling en ik ben gezellig mee met de auto om onze wandelaars te ondersteunen. Een lange dag maar wel erg gezellig.

Ik kreeg via twitter de vraag of ik een tennis kaartje kon maken en natuurlijk zijn dat soort opdrachten extra leuk om te doen.


Het was nog best lastig om een tennis plaatje te vinden. Maar uiteindelijk had ik er 1. Niet echt heel veel keus dus. Het rood van het racket terug laten komen in het papier. Gele ballen als tennisballen en het groen het gras. Vond het een lastig kaartje om te maken. Dit kwam ook omdat er weinig kleur in het 3d-plaatje zat behalve geel. En het was een verjaardagskaart voor een stoere jongen dus een hele gele kaart kon niet vond ik. Maar uiteindelijk was ik best tevreden en de jarige job vond het ook een leuke kaart.


Toen kwam de buuf dat ze graag een uiltje wilde op een zomaar-kaartje. Die opdracht was wat makkelijker. Uiltjes genoeg te vinden tegenwoordig. Deze vond ik in een Hobbykaart-boek. Het Eline papier paste er echt super bij en een restje lichtroze maakte hem helemaal af. Ook zij ging blij de deur uit.


Ook maakte ik zelf nog dit verjaardagskaartje. Heel eenvoudig gehouden want het plaatje was vrij groot en ook hier paste het Eline papier er super bij. Alsof de cupcakes in dat papier gebakken zijn. Het lijkt alleen of het zilveren plaksteentjes-randje scheef zit maar in het echt zit hij wel recht.

Ik hoop dat jullie het weer leuke kaarten vinden, morgen kom ik weer bij jullie kijken hoor. En maandag ben ik terug met iets speciaals.
Fijn weekend, liefs Sabine


woensdag 26 juni 2013

Jawel hij is terug...

Ja en dan vragen jullie zich natuurlijk af wie er terug is? De zon, natuurlijk. Gister was het hier al lekker weer en ook nu laat hij zich regelmatig zien.

Ik heb weer wat leuke kaartjes om te laten zien aan jullie.


Allereerst een lief babykaartje. Ik had het hexagon gemaakt en toen wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moest doen. Maar zo met die schattige olifant en de leuke labels vind ik hem helemaal compleet. Ook de papieren knoopjes vond ik er super bij.


Dit schattige plaatje kocht ik bij Doeading en paste super bij het papier van Maja. Met wat bloemetjes en vlaggetjes vind ik hem helemaal af.



De buurvrouw is afgelopen vrijdag geslaagd voor de opleiding tot verzorgende en die verdiende natuurlijk ook een geslaagd kaartje. Ze vond de uiltjes zo leuk dus die heb ik natuurlijk ook voor haar gebruikt. Verschillende papiertjes die super bij elkaar pasten. Gelukkig was ze er ook blij mee.

Ook zag ik dat ik opeens 51 volgers heb, daar ben ik blij mee. Dank jullie wel voor jullie lieve reacties.
Ik hoop vanmiddag nog even lekker in het zonnetje te gaan zitten, en ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten.
Liefs Sabine


zondag 23 juni 2013

Kerst in juni

Ondanks dat de zomer officieel is begonnen lijkt het hier wel herfst. Het waait hard en continue komen er grote en zware regenbuien naar beneden. Afgewisseld met wat zon,maar dat is vaak maar voor korte duur.

Daarom ben ik maar weer verder gegaan met de kerstkaarten want voordat je het weet is het december.


 Het zijn 3 totaal verschillende kaarten geworden, dat komt omdat ik van de week al was begonnen met het uitknippen van de plaatjes.
Het plaatje is van Yvonne Creations. Vond hem wel erg grappig, een kerstman in een vliegtuigje.


Een beetje nostalgisch plaatje met het mooie papier van Maja.


En een schattig uiltje. Vond het nog best lastig om het juiste papier erbij te vinden. Uiteindelijk het grijze voorzien van een rood inkt-randje en over het eindresultaat was ik best tevreden.

Ik hoop dat de komende week het een beetje beter weer wordt, maar geloof dat we daar niet op hoeven te hopen.
Liefs Sabine


donderdag 20 juni 2013

Zomerse kleuren

Helaas is de zomer hier in Rotterdam nog niet echt begonnen. Het is benauwd,bewolkt en warm. Niet echt een ideale combinatie.
Maar dat gaf me wel de gelegenheid om nog wat kaartjes te maken.


Allereerst eentje met de nieuwe uiltjes van Eline. Is tie niet schattig? Lekker vrolijke kleuren en het papier paste er echt super bij.


Ook had ik laatst bij Doeading dit knipvel meegenomen van Yvonne Creations. Ook lekkere vrolijke kleuren. Zo'n kaartje wordt je toch spontaan vrolijk van? Ik in ieder geval wel.


Van hetzelfde knipvel een beterschapskaartje gemaakt. Ik vind ze echt geweldig en heb er spijt van dat ik niet nog een velletje heb meegenomen.
Dit was het weer voor vandaag. Ik hoop wel dat er hier straks een stevige bries opsteekt of een goede bui regen valt want het is gewoon vies plakkerig hier.

Liefs Sabine


dinsdag 18 juni 2013

Dutch card Lovers #187

Wat zullen jullie genieten van het mooie weer. Eindelijk na al die tijd zijn de temperaturen gestegen naar ongekende hoogte. Helaas is het erg benauwd en kan ik er niet echt van genieten, maar het was een goede reden om mijn kaartje af te maken voor de DCL.

Ze bestaan 4 jaar en hadden een leuke patchwork-challenge. Ik ben er mee aan de gang gegaan en dit is het geworden.


Dit schattige 3d-plaatje is van Yvonne creations en vond ik zo lief.  3 verschillende designs aan papier uitgezocht en toen was het vierkantjes maken. Het was een heel karwei maar ik vind hem wel erg leuk geworden.
Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Geniet van het mooie weer. Liefs Sabine

zondag 16 juni 2013

Geslaagd

Ja in deze tijd waarbij er veel diploma's worden uitgereikt konden geslaagd-kaartjes niet ontbreken natuurlijk.
Ik ben gaan zoeken en ik kwam tot mijn verbazing best wel wat tegen.


Allereerst mijn excuses voor de slechte foto maar ik had deze in de winterperiode al gemaakt en dan zijn de foto's nu eenmaal wat donkerder.  Natuurlijk kon ik deze kikker voor meer doeleinden gebruiken maar ik vond een geslaagd kaartje wel erg leuk erbij.



En om nog even in de kikkers te blijven deze kikker met zijn diploma al in zijn hand. Dit plaatje vond ik in een Hobbykaarten-boek. Daar heb ik er heel wat van staan dus als ik iets bijzonders zoek vind ik meestal daar wel wat in.


Ook Yvonne Creations kwam met een knipvel maar dan met uiltjes. Ik vond ze zo schattig dat ik hem niet kon laten liggen. De restjes papier van mijn babykaartjes pasten er super bij. Het nichtje van de buurvrouw is geslaagd dus het uiltje is al weer weggevlogen.
Maar er zullen er vast nog wel meer volgen want als het goed is, slaagt de buuf zelf aan het einde van de maand. En natuurlijk krijgt zij ook een geslaagd kaartje.

Hier schijnt het zonnetje en het schijnt zelfs tropisch warm te worden deze week, dus geniet ervan.
Liefs Sabine


donderdag 13 juni 2013

Een vrolijk stelletje...

Oh ik ben helemaal vergeten om dinsdag een blogje te schrijven, ik probeer zo om de 2 a 3 dagen wat te schrijven maar ik heb het gewoon druk gehad deze week dus is het er nog niet van gekomen.
Ik heb gelukkig wel weer wat kaartjes voor jullie in de aanbieding.

Op het Millies-forum hadden we vlak voor mijn vakantie een secret card. Iedere dag kregen we een opdracht en na 10 dagen mochten we alles vastplakken.Nu viel het einde in mijn vakantie dus ik kreeg de laatste opdrachten wat eerder.
Hardstikke leuk om te doen en heel grappig om te zien dat er allemaal verschillende kaarten uit komen.



Dit is het kaartje wat ik er van maakte. Niet echt mijn stijl, al is dat al snel door het formaat, maar ik vind hem wel leuk geworden. En natuurlijk heb ik er wel wat pareltjes bij gedaan. Dat kon natuurlijk niet achterblijven.


En zo worden er ook regelmatig sketches geplaatst en daar heb ik dit kaartje mee gemaakt. Blijft gewoon leuk om zo nu en dan eens uit je comfort-zone te stappen.


Ook dit vrolijke kaartje heb ik volgens een sketch gemaakt. Ik kreeg het papier met een enveloppen-swap waarbij we de ander een envelop met leuke dingetjes stuurden.
Hier komt het zonnetje net door dus daar ga ik maar eens van genieten. Tot snel. Liefs Sabine


zondag 9 juni 2013

Heel veel taart

Sommige kaartjes gaan nooit vervelen. Verjaardagskaarten met taart erop zijn daar een goed voorbeeld van.
Ook zijn ze voor iedereen geschikt en merk ik ook dat ik die veel verkoop.




Allereerst heb ik een zachtroze kaartje gemaakt met een plaatje van Marjolein Zweed. Schattige plaatjes en goed te combineren met verschillende kleuren papier. Afgemaakt met wat pareltjes.



Een wat neutraler kaartje met groen en paars. Kan natuurlijk ook prima naar een man gestuurd worden.


En als laatste nog een paars kaartje. Lekker verschillende soorten papier gebruikt uit de restjes-bak. Ik vind ze allemaal erg leuk geworden, al vind ik zelf de onderste het leukst.

Ik hoop dat jullie nog even flink genieten van het mooie weer, hier piept het zonnetje net weer door de wolken heen. De wereld ziet er meteen ook weer een stuk gezelliger uit.

Fijne zondag, liefs Sabine

donderdag 6 juni 2013

Heel veel schelpen

Ik heb hier op de salontafel altijd iets gezelligs staan. In de herfst had ik een herfstkrans gemaakt, er is een kruidnootjeskrans geweest en ook met de kerst stond er een krans op tafel.
Voor de lente had ik een gezellig bakje met kieviets eieren staan, maar nu is de zomer toch een soort begonnen.

Daarom heb ik dit keer mijn huis een beach-thema gegeven. Ik heb om te beginnen een schelpenkrans gemaakt. Dat idee had ik al wat langer, dus overal waar ik schelpen tegenkwam had ik die gekocht.


Nog een bus vogelzand gekocht en wat gekleurde steentjes. Het touw om de vaas was origineel een riempje wat bij een korte broek zat. Maar ik draag geen riemen. Ik vond hem wel erg leuk zo om de vaas heen.


Ook bij de televisie weer andere kaarsjes neergezet. Een mandje met schelpen en wat grote schelpen  erom heen.



Op de afzuigkap nog 2 glaasjes met hetzelfde zand en steentjes. De middelste is een kaars. Op alle drie de glaasjes een schelp gelijmd. Het ziet er weer gezellig uit hier.

Bij Oma Dee was er weer een nieuwe schets en die vond ik wel erg leuk, dus opgeslagen en er vanmiddag meteen mee aan de slag gegaan.
Dit is de schets.


En dit is mijn uitwerking.


Ik blijf het lastig vinden om schetsen te maken maar ik vond hem redelijk gelukt.

Liefs Sabine





dinsdag 4 juni 2013

Heel veel gekocht...

Zoals ik al vertelde ben ik afgelopen donderdag naar Doeading geweest in Spijkenisse, een geweldige winkel met zo ongeveer alles wat n kaartenmaakster zich wil wensen.
Een deel van mijn vakantiegeld meegenomen en vandaag wil ik laten zien wat ik allemaal heb gekocht. En geloof me dat was veel. En het zijn dus ook heel veel foto's.


Allereerst natuurlijk papierblokjes. Een mens kan niet zonder zitten toch? Lekkere vrolijke kleuren.


Ook kocht ik nog wat snijmallen. De hexagon is een nieuwe van Nellie Snellen. Heel veel hexagons voor vond ik weinig geld.


Ook kocht ik nog de nodige stempels, ik gebruik ze te weinig, dat weet ik maar die van My Favorite Things zag ik vorige week ergens op een blog en die vond ik zo gaaf dat ik hem wilde hebben.


De nodige strass-steentjes,embelishments bijpassend bij het Bundle of Joy papier wat ik al gekocht had. Nog meer stempels en rub-ons. Altijd handig en in de aanbieding.


Superleuke knipvellen van Yvonne Creations. Het bovenste vel zijn schattige uiltjes voor een geslaagd kaartje.


Nog meer knipvellen maar dan oa van Eline. De nieuwe uiltjes zijn uit en ja als Eline-fan moet je die gewoon hebben. Ook alvast iets voor de kerst. Een nieuw pincet en een distress-tool. Die had ik nog niet, dus daar maar eens mee aan de slag.


Als laatste nog 2 geweldig bijpassende letter-sets van Bundle of Joy.
Nou ik kan weer even vooruit toch?

En als jullie nog niet afgehaakt zijn heb ik ook nog een kaartje.


Met het gave papier van Bundle of Joy en het lieve uiltje wat op het lettervel zat. Een bloemenlintje en wat glimsteentjes maken hem helemaal af.

Momenteel ben ik bezig met een schelpenkrans dus de hele hobbytafel ligt daar mee vol. Als hij af is zal ik hem laten zien. Liefs Sabine







zaterdag 1 juni 2013

En we blijven nog even in de babykaartjes

Oh wat heb ik leuke dingen gekocht bij Doe@ding donderdag. Ik heb er al wel foto's van gemaakt, maar kon even het kabeltje niet vinden dus dat houden jullie nog tegoed van mij.
Ik ga vandaag lekker met mijn nieuwe dingen aan de slag dus jullie zien snel weer allemaal nieuwe kaartjes verschijnen.

Ik had op de pc nog wat baby kaartjes staan die jullie nog niet gezien hadden dus we blijven nog even in de babykaartjes-sferen.


Met het leuek papier van Eline dit schattige kaartje gemaakt. Niet te veel frutsels, maar het plaatje paste zo mooi bij het papier.


En in dezelfde reeks nog een met het 3d plaatje van Eline. Samen met het grijs van de nieuwe babylijn.

Mijn buurvrouw had een geboorte kaartje gekregen en wilde daar een kaartje voor. Toen ik het geboorte kaartje zag, wilde ik meteen een persoonlijk kaartje voor hem maken want het paste precies bij het beach thema van jawel het Eline papier.


De buurvrouw vond hem gelukkig ook geweldig en  ik ben benieuwd wat de nieuwe ouders er van vinden.
Ik ga lekker aan de knutsel en ik lees snel weer van jullie.
Liefs Sabine