dinsdag 24 september 2013

Blauw, babyblauw

Nog steeds komt er helaas niet veel uit mijn handen, ben druk bezig met van alles regelen. Ook ben ik afgelopen weekend op lotgenoten-weekend geweest. Super gezellig maar wel erg vermoeiend.

Gelukkig heb ik laats 2 babykaartjes gemaakt. Ik had wat rest materiaal gekregen en ben daarmee aan de slag gegaan.


Het eerste kaartje met het lieve baby'tje van Eline. Ook het bekertje is van Eline's vroegere knipvellen. Het labeltje paste er super bij en met een stempeltje en bedeltje vond ik hem helemaal af.


Met hetzelfde papier een totaal ander kaartje. Ik heb het plaatje er achter geplakt en dat paste precies. Hier de randjes beïnkt en een kantje onder het plaatje. Ook een bedeltje en wat bloemen. Vond deze ook erg goed gelukt, met een compleet andere uitstraling.

Ik hoop dat ik deze week er nog aan toe kom om een kaartje te maken, maar het is hier weer even terug in rust-stand.

Liefs Sabine

maandag 16 september 2013

De laatste uit de voorraad

Vandaag een post met de laatste kaarten uit de voorraad. Gelukkig kan ik weer iets beter uit de voeten, en heb ik van de week weer 2 kaartjes gemaakt.
Maar voor vandaag heb ik 2 kerstkaartjes voor jullie.


Het zijn 2 totaal verschillende kerstkaarten, maar allebei wel erg leuk geworden. De eerste is met een plaatje van Amy. Beetje vintage maar ook weer niet helemaal. Ik vond hem erg geslaagd.


Het tweede kaartje is met een een plaatje van Yvonne. Ik blijf haar plaatjes echt geweldig vinden.
Het was nog best lastig om er geschikt papier bij te vinden, want de kleuren zijn net iets zachter dan gewoon kerstrood en groen.

Maar uiteindelijk gelukkig er ook weer tevreden over.
Verder had ik nog een cadeautje gemaakt voor een vriendin van mij. Zij is helemaal gek van Halloween enzo. Nu heb ik geen Halloween kaartje voor haar gemaakt, maar wel iets anders erg leuks.


Ik kwam dit ideetje tegen op Pinterest. En het is bijna te simpel voor woorden. Bij de apotheek 2 rolletjes gazen gehaald die minder breed waren dan de glaasjes. Die er diverse keren om heen gedraaid. Het begin vastgezet met een stukje dubbelzijdig tape en het einde vast gezet met een knoopje. Oogjes erop en klaar. Zij vond ze gelukkig ook erg leuk.

Ik hoop dat jullie ze ook erg leuk vinden.
Liefs Sabine




maandag 9 september 2013

Hippe meiden

Mijn voorraad met nog te laten zien kaarten begint nu wel hele krappe vormen aan te nemen maar ik hoop deze week weer eens een beetje achter de hobbytafel te kunnen kruipen want voor je het weet is het kerst.

Maar het is nog niet zover en ik heb 2 hele hippe meiden om te laten zien. Ik vond de plaatjes zo ontzettend leuk.



Lekker fris en fruitig met vrolijke kleuren. En ook weer prima voor de restjes verwerking. Maar of die bak ooit leegkomt? Ik vraag het me af. Heb er expres een neutralere tekst opgezet want nu kan hij zowel voor een verjaardagskaart als voor bijvoorbeeld een beterschapskaartje.

 Het tweede kaartje kreeg een extra hartje van mij wat ik er achterplakte nadat ik het met wat inkt had bewerkt. Ja, ik krijg de smaak ervan te pakken. Het is allemaal minimaal maar zo vind ik het ook leuk.

Ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als ik. Fijne week. Liefs Sabine


 
 
 
 



maandag 2 september 2013

Ben ik weer even..

Allereerst wil ik jullie natuurlijk bedanken voor al jullie lieve berichtjes van de afgelopen week. Het hakt er altijd weer in. zo'n prednison kuur. Helaas voel ik me momenteel dan ook overreden door een vrachtwagen hihi.

Gelukkig kan ik wel weer leuke ideetjes opdoen want veel meer dan op de bank hangen doe ik niet. En natuurlijk lekker blog-hoppen. De klachten moeten langzaam minder worden en de bijwerkingen van de prednison natuurlijk ook.


Het eerste kaartje wat ik jullie wil laten zien is ook met een plaatje uit de oude doos. Ik vind het een schattig plaatje. Ooit eens uitgeknipt maar niet goed meer weten wat je er dan mee moet doen. Je hebt het wel eens toch? Uiteindelijk kwam het natuurlijk helemaal goed met mijn restjes-bak. Verschillende soorten papier gecombineerd en ik vind het een leuk kaartje geworden. Wel erg zoet, maar dat moet maar een keertje kunnen.



En natuurlijk een opkikker-kaartje. Ik blijf ze ook echt geweldig vinden en heb ooit eens op een beurs een hele kraam er mee leeg gekocht, want ja wat als ze niet meer te verkrijgen zijn. Ik mis nog steeds de eerste serie baby-plaatjes van Eline Pellinkhof. Gelukkig heb ik daar ook nog wel wat van, maar het wordt karig.

Ook hierbij wat restjes gebruikt, en wie de agenda 2013 van Eline heeft zal het bloemenpapiertje wel herkennen. Met pijn in mijn hart heb ik het gebruikt. Maar ja weet ook dat ik er niks aan heb als het in de restjesbak blijft liggen. En het komt hier super op uit, dat dan weer wel.

Ik wens jullie een fijne week en nog een beetje mooi na-zomerweer deze week. Liefs Sabine