zondag 30 maart 2014

Vrolijke robotjes

Goedemiddag, na een schitterende dag gisteren vol zonneschijn is het hier vandaag eigenlijk gewoon bewolkt. Helaas dus geen balkon sessie vandaag.
Maar ik heb wel drie schattige kaarten gemaakt.
Ik vond de robotjes erg leuk en ook goed voor een kinderkaart, die vind ik toch vaak wat lastiger.


Allereerst een kaartje met een vrolijke vlaggenlijn. De robot is ook ja wat voor kleur is het; turquoise-blauw. Het zelfde kleurtje er dus bij gezocht samen met wat grijs. Het gekleurde middenstuk paste er ook super bij. Nog wat plaksteentjes en toen was het kaartje klaar.


Deze stond al met een vrolijke taart in zijn handen en ook hier weer gecombineerd met grijs en blauwe tinten. Ook zit er wat oranje bij, en ook de plaksteentjes.


Als laatste 1 met robotjes op het achtergrond papier. Hartstikke leuk natuurlijk. Ik vind het leuke kaartjes geworden. Ik hoop jullie ook.
Liefs Sabine


donderdag 27 maart 2014

Beterschap

Goedenmiddag, eigenlijk was het de bedoeling om dit bericht vanmorgen al te tikken, maar ik wilde graag voor de middag naar de grote Lidl die hier in Rotterdam is gekomen. En het is inderdaad een mooie grote winkel. Ik kwam met veel te veel thuis natuurlijk, maar ik vind winkelen in een supermarkt ook nog steeds echt leuk. Maar genoeg over de supermarkt en mijn boodschappen.


Ik kreeg de vraag of ik niet wat algemenere beterschapskaarten kon maken. Natuurlijk kan ik dat. Maar deze vond ik uiteindelijk toch niet zo geslaagd. Ik vind het papier denk ik te druk geworden. Ook valt mijn tekst een beetje weg in de achtergrond.


Nu ben ik ook niet zo heel goed met rechthoekige plaatjes maar ik vind deze best aardig gelukt. Hij is ook wat rustiger dan het vorige kaartje. En de kleuren passen mooi bij elkaar.


Deze vind ik zelf het mooiste geworden. Vrij rustig door het kleurgebruik en eigenlijk helemaal mijn eigen stijl. Vind het wel leuk om weer eens wat andere plaatjes te gebruiken.
Kortom ik ben niet echt ontevreden en dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Fijne dag nog, liefs Sabine


maandag 24 maart 2014

Fijne feestdagen

Goedemorgen, hier schijnt het zonnetje al gezellig naar binnen. Vandaag opnieuw 2 kerstkaartjes, maar ik heb bijna 3 beterschapskaartjes af voor de afwisseling.


Als eerste een plaatje uit de kant-en-klaar geknipte bak, want ja die heb ik ook voor kerstplaatjes. Maar die wordt niet zo hard leeg gemaakt.
Een sketch van pinterest. Ik vond namelijk de fishtail zo leuk.


Als tweede kaartje het 3e plaatje wat hoorde bij de kerstman en sneeuwpop van mijn vorige post.
Hier voor het eerst de x-mas-mal gebruikt. Ik weet niet wat ik er van moet vinden. Ik vind hem zo heel duidelijk leesbaar maar heb er ook aan getwijfeld.

Ik wens jullie een fijne week, liefs Sabine

vrijdag 21 maart 2014

To someone special this christmas

Goedemorgen, wat een ander weer dan gisteren he? Maar we hebben ook regen nodig voor onze plantjes.
Tot mijn verbazing kwam ik er net achter dat ik alleen maar kerstkaartjes heb momenteel om jullie te laten zien. Ja dat heb je als je in januari al een bestelling krijgt voor 100 kerstkaarten.


Allereerst een kaartje met deze schattige kerstman. Kans dat jullie het plaatje herinneren want vorig jaar heb ik hier ook een kaartje mee gemaakt. Maar andere papier en een andere sketch en het is een hele andere kaart geworden.


Het andere kaartje is met een sneeuwpop van het zelfde knipvel. Ik vind de sketch heel goed gelukt. En ik vind het ook een heel ander kaartje als ik normaal van mijzelf zie.

Ik wens jullie alvast een fijn weekend, ga ik proberen dit weekend nog wat gewone kaartjes te maken.
Liefs Sabine

dinsdag 18 maart 2014

Christmas wishes

Goedemorgen, wat hebben we een mooi begin van de lente gehad he. En het is nog niet voorbij met temperaturen van misschien wel 20 graden aanstaande donderdag.
Maar ondanks dat heb ik 2 kerstkaartjes voor jullie.


Dit keer zijn het plaatjes van Country Companions. Hartstikke leuke plaatjes en weer eens in totaal andere kleuren dan normaal. Hier lichtblauw en lichtpaars.  Echte pastel kleuren dus. Gelukkig had ik er ook een blokje papier bij want het is nog niet zo makkelijk te combineren.


Het tweede kaartje is lichtpaars. Met de witte achtergrond past het ook hier weer super bij elkaar. Ik heb nog heel wat van dit soort plaatjes liggen dus er komen vast nog meer kaartjes van. Al heb ik ook rood-groene ertussen zitten hoor.

Fijne dinsdag, liefs Sabine


zondag 16 maart 2014

A star is born

Goedemorgen, vandaag weer wat verschillende kaartjes om te laten zien. Dit keer omdat er verschillende ideeen kwamen, en die wil ik dan toch uitvoeren.


Allereerst een kaartje wat ik een beetje op pinterest had gezien, maar dan voornamelijk het onderste randje. Was wel met een ander randje, maar het idee is hetzelfde. Ik vond het toch niet zo leuk, maar wilde het kaartje toch afmaken. Toen stempelde ik ook nog eens de tekst er maar half op. Vandaar de bloementoef. Gelukkig is de tekst rechts wel gelukt. Uiteindelijk was het een kaartje met hobbels.


Ook wilde ik mijn huisjes stans gaan gebruiken. Die ging gelukkig wat makkelijker. En daar ben ik ook wat meer tevreden over.
Het papier is van 4 heures 37. Was weer eens heel ander papier dan ik gewend was.



Voor mijn beste vriend maakte ik dit lieve kaartje. Hij heeft zelf een klein hondje en de tas en schoenen pasten ook wel heel goed bij hem. Ook de sterren zijn helemaal zijn ding.

Het was weer een bonte mix maar wel heel leuk om te maken.
Ik wens jullie een fijne zondag. Liefs Sabine


woensdag 12 maart 2014

Beterschap

Goedemorgen, nadat het gisteren wat later pas zonnig werd, is het vandaag al vroeg weer superzonnig. Ik heb vandaag 2 beterschapskaartjes voor jullie.
Ook met lekkere zonnige kleurtjes.


Het plaatje is van Yvonne en kan natuurlijk voor allerlei gelegenheden gebruikt worden. Maar ik vond het wel weer eens leuk om wat beterschaps kaartjes op voorraad te hebben.
Het papier heb ik ook eens op een beurs gekocht en paste er hartstikke goed bij.


Het tweede plaatje was wat kleiner dus het kaartje nog een beetje aangekleed met wat bloemen. En natuurlijk mochten ook hier de plakpareltjes niet ontbreken.
En omdat ik 2 kaartjes maakte met hetzelfde soort papier, had ik ook geen restjes over aan het einde.

Ik ga zo naar de neuroloog en daarna genieten van het zonnetje. Fijne dag allemaal. Liefs Sabine

zondag 9 maart 2014

Voor de mannen

Goeiemorgen op deze zonnige zondag. Het lijkt wel eind april met dit mooie weer in plaats van begin maart. Lekker van genieten, want het blijft de hele week zulk mooi weer.
Ik heb vandaag voor jullie wat mannen kaarten. Weer een heel knipvel opgeknipt en daar wat mee gedaan. Ook kwam ik nog mijn ribbelkarton tegen en dat gebruik ik eigenlijk te weinig. Maar daar kwam met deze kaartjes verandering in.


Allereerst een stoere auto. Alle randjes gedistressed. En als achtergrond een kaart want ja dat zit ook in het plaatje.


Dit vliegtuigje vond ik wat lastiger omdat de kleur van het vliegtuigje toch niet echt allerdaags is. Maar het papier van Marianne bood hier uitkomst want dat paste er super bij. Met cardstock gemat, en het ribbelkarton gescheurd.


En omdat ik niet van restjes houd, hier ook het groenige papier. Maar de bloemetjes bij de motor pasten er super bij. Het achtergrond papier is lichtblauwig met een bruin streepje dus ook hier een stukje ribbelkarton.

Ik vind het 3 leuke mannelijke kaarten geworden. Geniet van je zondag. Liefs Sabine


woensdag 5 maart 2014

Have a nice day

Goedemorgen, vandaag weer wat nieuwe kaartjes van mijn hand. Wat is het lekker weer he buiten. Het lijkt, nou beter gezegd, het is gewoon al lente.
Lekker op een beschut plekje in de zon.
Maar over naar de kaartjes.


Vandaag weer wat verschillende kaartjes. Dit schattige vogeltje is van Yvonne. Het was even zoeken naar de juiste kleuren combinaties maar ik geloof dat het zo best aardig is gelukt. Ook mijn oude bloemen stansjes weer eens opgezocht en zelf weer eens een bloemetje gemaakt.


Uit hetzelfde knipvel kwam dit lieve aardbeien meisje. Die kleuren waren een stuk makkelijker te vinden. Een sketch van Pinterest gehaald en ook hier het bloemetje.


Als laatste nog een beterschapskaartje. Was ook hier even zoeken, want ik kwam erachter dat ik bijna geen paars papier had en een heel roze kaartje vond ik ook weer niet zo leuk.
Ik ga zo nog wat kerstkaartjes maken en natuurlijk genieten van het mooie weer. Fijne dag. Liefs Sabine

zondag 2 maart 2014

Een kleinkind

Goedemorgen op deze nu al mooie zondag. Hier komt de zon net op en dat met een strakblauwe lucht.
Vandaag weer 3 kaartjes uit 1 knipvel. Namelijk van Yvonne Creations voor de geboorte van een kleinkind.
Daar zijn niet veel plaatjes van, dus ik vond ze wel erg leuk. Ik vond het wel lastige kleuren.


Het zijn lichte pastelkleuren zonder een geslacht echt aan te duiden. Dus ik wilde het ook wat neutraal houden.
De tekst is van Marianne, dit is een rub-on van een heel oud setje, waar ik nog delen van had liggen. Waaronder dus kleinkind, want die had ik nog nooit gebruikt.


Hierbij dezelfde kleuren gebruikt. Deze vond ik nog moeilijker, want opa heeft wel wat donkere kleuren aan.


En de laatste is wat zoeter gekleurd. Want het kindje die ik hier heb omgedoopt tot jongetje heeft een streepjespakje aan met dezelfde kleuren als het achtergrond papier. Ja en dan is het een kwestie van combineren.

Ik vond het leuke kaartjes om te maken, maar de kleuren vond ik wel lastig.
Maar net als met mijn kikkertje van de week, vinden jullie ze vast ook erg leuk.
Fijne zondag, liefs Sabine