zondag 29 juni 2014

Merry christmas

Goedemorgen, ik zit momenteel helemaal in de kerstkaarten. Ik heb er gister ook weer een aantal gemaakt. Ik heb er nu ruim 30 op voorraad dus ik mag nog wel even doorgaan.


Ik heb vandaag allemaal verschillende kaarten voor jullie. Ik ben door mijn voorraden heen gegaan en ik kwam verschillende dingen tegen. Waaronder deze krans. De gouden glitters zitten overal maar ik vind het wel een leuke kaart geworden. De kleine gouden rondjes zijn een soort platte stickertjes in goud (en ik heb ze ook in het zilver) Het is weer eens wat anders dan plaksteentjes of pareltjes.


Ook kwam ik dit oude 3d-plaatje tegen van Eline. Het blijft een schattig plaatje maar ik vond het wel lastige kleuren. Ik moest echt even zoeken naar bijpassend papier. Maar dit papier van Marianne pastte er uiteindelijk prima bij.


Als laatste een kaartje met een schattig plaatje. Ik vond hem zo leuk met die sneeuwpop. Een wat simpelere kaart maar ik vind hem toch wel erg leuk geworden.

Ik hoop vandaag ook nog wat kaarten te maken, dit keer met mijn nieuwe mal. Want ja ook bij Marianne zijn ze al weer bezig met de kerst.
Liefs Sabine




dinsdag 24 juni 2014

Kerst sterren

Goedemorgen, wat was het spannend gisteren he. Maar gelukkig liep het goed af en hebben we opnieuw gewonnen. Ben benieuwd wat zondag brengt.

Maar ondanks al het voetbal-geweld heb ik toch 3 kerst kaartjes weten te maken.
Het is nog vroeg en het zonnetje schijnt lekker maar ik heb er nog zo'n 20 te gaan voor een opdracht en ik wil er zelf ook nog wel een aardig handje versturen. Kortom, ik moet ruim op tijd beginnen. Meestal maak ik er dan een paar en dan vind ik het wel weer even goed geweest en ga ik weer met gewone kaarten door.


Dit keer een idee van Pinterest wat ik tegen kwam, en wat ik wel heel mooi vond. Maar ja dan moet je er zelf nog wat van maken. 3 verschillende papiertjes bij elkaar gezocht, mijn sterren aan elkaar geplakt en 3 keer alle sterren uitgedraaid. Toen nog 3x de grootste als ondergrond en dan even een monnikenwerkje om ze allemaal weer passend in elkaar te krijgen.
Maar het is gelukt.
Het papier is van Bo Bunny. De stempel wilde ik op een sneeuwvlok plakken, want dat zat nu eenmaal ook in het papier. Was nog even passen en meten, maar ook dat is gelukt.


Ja en aangezien je dan 3 verschillende maar toch dezelfde sterren hebt, wilde ik ook meteen 3 kaartjes maken. Deze met een wat lichtere ondergrond zodat de ster er nog genoeg uitsprong.


En als laatste een heel ander soort kaartje. Het plaatje paste er prima bij en met een hele rustige achtergrond oogt het kaartje compleet anders.

Ik vind het weer leuke, verschillende kaartjes geworden. Er komen vast nog wel wat kerstkaartjes aan, want ik heb nu de smaak weer even te pakken.
Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine


dinsdag 17 juni 2014

Beterschap

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 2 kaartjes voor jullie. Dit keer 2 beterschapskaartjes met schattige egeltjes. Het 3d plaatje is Yvonne en het is weer eens iets anders dan een kikkertje.


Het vrolijke papier van Eline paste hier super bij . Ik had de mal met de gaatjes gekocht en daar moest natuurlijk wat mee gedaan worden. Ik moest even uitvogelen hoe hij precies werkte, maar ik vind hem wel heel erg leuk zo. Het is duidelijk weer eens iets anders dan de andersom-mallen.


Ik heb er meteen 1 gemaakt in een andere kleurstelling. Ik vond dit egeltje ook meer een meisje dan de bovenste. Wel weer eens lekker mijn bloemetjes uit de kast gehaald en die weer eens gebruikt. Het vlaggetje rechts boven is van MFT.

Helaas is hier de afgelopen week niet veel gedaan, want ik heb tijdelijk een blessure aan mijn knie. Ik heb mijn meniscus beschadigd toen ik van de grond wilde opstaan (wat ik dus eigenlijk niet echt meer kan) maar heb wel wat 3d plaatjes zitten knippen met mijn benen vooruit. En sinds gister lijkt er ook wat vooruitgang in te zitten dus heb ik hoop dat ik volgende week ook gewoon weer kaartjes heb om te laten zien.
Fijne dag, liefs Sabine

dinsdag 10 juni 2014

80 jaar

Goedemorgen, vandaag weer een kaartje voor jullie. Ik had een kaartje gemaakt voor iemand die 80 wordt, en hij lag ook al bijna in de brievenbus, toen ik ging twijfelen aan de geboortedatum. En dat was maar goed want ze is een maand later jarig.
Het kaartje is in ieder geval op tijd klaar.

Ik wilde iets doen met de notitie blokjes-mal want die had ik nog nooit gebruikt. Alles beinkt en opgeruwd. Het papier is van Maja en het plaatje heb ik gekocht en is denk ik van Gerda.
Het is niet mijn stijl maar ik denk dat iemand van 80 het een heel mooi kaartje vind.

Ook heb ik nog 2 armbandjes gemaakt. Ik heb wat shirtjes met een fel kleurtje erin en dan wil ik wel een beetje een bijpassend armbandje om kunnen doen.


Het zijn bijna dezelfde armbandjes. Maar na lange tijd hier niks mee gedaan te hebben, vond ik het wel weer eens leuk om te doen. Ik moet alleen nog een nieuw buigtangetje vinden, want ik kon de mijne nergens meer terug vinden.

Geniet van het mooie weer vandaag. Liefs Sabine

dinsdag 3 juni 2014

Geslaagd

Goedemorgen, vorige week kreeg ik de vraag of ik een geslaagd kaartje kon maken. Ik ben gaan zoeken en ik had nog 1 geslaagd-uiltje van vorig jaar. Ik heb er dus ook maar meteen wat bij besteld want ze zijn handig om te hebben.


Met het vrolijke papier van Eline wat er prima bij combineerde werd het al snel een leuk kaartje. Het is voor een jongen maar ik vind die paar streepjes roze absoluut niet storend en gister kreeg ik te horen, dat de opdrachtgeefster er blij mee was.

Verder gaat het hier gelukkig weer de goede/betere kant op, alleen nu breekt er een hele drukke tijd aan voor onze wandelsport vereniging en heb ik nog steeds geen tijd/zin/kracht om kaartjes te maken. Ik hoop maar dat jullie niet weg lopen ;)

Lieve groetjes Sabine