dinsdag 29 juli 2014

Liefs

Goedemorgen, ik heb weer 2 kaartjes gemaakt. Dit keer geen kerstkaarten maar 2 vrolijke kaartjes geinspireerd op deze pin.
Ik heb 2 vrolijke kaartjes gemaakt die voor verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden.


Ik vond het papier zo lekker zomers en ik had het nog niet gebruikt. Dus ja dat werd wel tijd. Hebben jullie dat ook, dat je meer spullen hebt en dat je sommige dingen nog nooit hebt gebruikt?
De banners onder de woorden zijn van MFT en die heb ik nog een keer gemat.


Dit kaartje is wat rustiger qua papier en ik heb de banners aan de bovenkant geplaatst. Ik heb er wat bloemen bijgeplakt en enamel dots op de banners boven.

Ik hoop dat jullie het weer leuke kaartjes vonden.
Liefs Sabine


vrijdag 25 juli 2014

Het heeft even geduurd

Goedemiddag, het heeft even geduurd voordat mijn laptop weer gemaakt was. Ook kwam er de vierdaagse van Nijmegen nog even tussen, waardoor ik ook geen kaartjes heb gemaakt. Maar ik heb een kaartje voor jullie om te laten zien.
Het is opnieuw een kerstkaartje geworden, maar er komen ook nog wat gewone kaartjes aan van de week.


Ik vind het weer een mooi kaartje geworden, en zo heb ik er ook weer een kerstkaartje bij.
Ik wil jullie een fijn weekend wensen en ik wilde even laten weten dat ik jullie niet vergeten ben.
Liefs Sabine

donderdag 10 juli 2014

Helaas pindakaas

Goedemorgen, dit keer geen kaartje maar even een huishoudelijke mededeling. Sinds vorige week is mijn laptop helaas kapot en daar staat ook mijn kaartjes op. Ik kan dus momenteel geen blogs plaatsen. Ik hoop zo snel mogelijk weer terug te zijn, maar momenteel wordt gekeken of er nog iets te redden valt.
Liefs Sabine

vrijdag 4 juli 2014

Kerstgroetjes

Goedemorgen, ja nog meer kerstkaarten. Dat zal nog wel eventjes aanhouden. Ook in de winkels komen er nu steeds meer kerstspulletjes, dus jullie zullen vast binnenkort volgen.


Ik heb dit keer twee blauwe kerstkaarten voor jullie. De sterretjes is een mal van MFT en die daar heb ik lichtblauw designpapier achter geplakt en hem toen gemat. De kerstroos is van Marianne en die heb ik na het embossen een beetje bewerkt met wat inkt. De kerst maakte het helemaal af vond ik.
Natuurlijk wel nog wat plakparels om het helemaal af te maken.


En ik ben nog even doorgegaan met het blauwe papier van Maja. Dit keer met een 3d plaatje wat ik langgeleden al had uitgeknipt maar nog niks mee had gedaan. Ook dit vind ik weer een leuk kaartje geworden.

Ik wens jullie alvast een fijn weekend en geniet van het mooie weer. Liefs Sabine