dinsdag 21 april 2015

Kerst #2

Goedemiddag, het is weer even geleden, maar ik heb het erg druk gehad en geen tijd gevonden om veel aan de knutsel te gaan. Van het knipvel dat ik laatst gebruikte was nog 1 plaatje over en daar heb ik mijn 3e kerstkaartje meegemaakt.

Het papier is dit keer van Maja, het waren ongeveer de laatste restjes blauw. Maar ik vond het wel leuk bij het plaatje passen.
De cirkel van Marianne blijf ik zelf erg leuk vinden en ik gebruik hem dan ook erg vaak.
Het stukje tape ( van papier gestanst) is van MFT en zit in een blueprint die ik heb.
Altijd leuk om weer eens een ander dingetje te gebruiken.

Ik wens jullie een fijne middag vol zon, probeer ik morgen weer eens wat te maken aan kaartjes.
Liefs Sabine

donderdag 16 april 2015

Van alles wat

Goedemorgen, vandaag 2 verschillende kaartjes. De een kwam van het stapeltje: losse stukjes en dus eens gebruiken en de andere kwam van het stapeltje: nieuw en dus wel erg leuk.
Kortom het past niet bij elkaar maar ze zijn wel erg leuk!


Ik vond deze poes zo leuk, vooral omdat hij ook geen poot kan verroeren voor die muis. Het is een lekker vrolijk kaartje geworden voor verschillende gelegenheden.
Het papier is van Eline en past goed erbij. Nog wat plakpareltjes en dan is hij helemaal klaar.



Het tweede kaartje is ook lekker vrolijk maar wel met heel ander papier. Het konijntje is hartstikke leuk maar ik vond het wel lastige kleuren combinaties. Blijkbaar heb ik maar weinig papier in precies deze kleur.
Uiteindelijk er een verjaardagskaartje van gemaakt. Ik vind hem zelf nog steeds iets te druk ogen maar mijn buurvrouw vond hem superleuk en heeft hem meteen meegenomen. Zo zie je maar dat smaken verschillen.

Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine

maandag 13 april 2015

Gefeliciteerd

Goedemorgen, vandaag een leuk felicitatie kaartje. Tenminste ik vind hem heel erg leuk.
Ik heb deze taartjes al vaker gebruikt maar ik heb er ooit heel veel gekocht en ik ben er dus ook nog steeds niet helemaal doorheen.


Dit keer met een ballonnen op de achtergrond. Ook nog een stukje mintkleurig papier wat goed past bij de toef op de cupcake.
Bij toeval had ik een kleur inkt die bijna dezelfde kleur had als het papier en er dus supergoed bij pastte.

Ik wens jullie een fijne dag! Liefs Sabine

vrijdag 10 april 2015

Kerst #1

Goedemorgen, op deze mooie lentedag heb ik de eerste kerstkaartjes klaar. Ach soms moet je gewoon beginnen want als ik er nu niks mee doe heb ik er niet genoeg tegen de tijd dat het kerst is.

Toen ik zo'n beetje klaar was met mijn kerstkaartjes kwam Yvonne Creations nog met leuke knipvellen voor kerstkaarten. Ik heb de knipvellen en het bijbehorende papierblokje toen wel gekocht en nu heb ik het ook gebruikt.


Ook heb ik laatst de nieuwe mal van Joy gekocht en die heb ik hier dan ook meteen gebruikt. Ik vind het een hele mooie mal! Het zeehondje vond ik zo schattig. Ook een stukje scrappersfloss er achter gebruikt en dat maakt het meteen weer wat spannender.
Wat plaksteentjes maakten het helemaal af.


Met een veel ouder malletje van MD heb ik dit kaartje gemaakt. Zoals je ziet zitten de pinguïns ook in het achtergrond papier. Hier lekker veel plaksteentjes gebruikt om het malletje goed op te laten vallen.

Ik wens jullie een hele fijne dag vol zon, liefs Sabine

dinsdag 7 april 2015

Met oprechte deelneming

Goedemorgen, met het voornemen om meer dingen op te maken had ik een stapeltje 3d knipvellen uitgezocht waar ik wat mee wilde doen.
Onder andere kwam ik een stansvel tegen voor een condoleance kaart.
Ik ben begonnen met de bloem te maken en vandaar uit ben ik door gegaan met mijn kaartje.


Ik heb zelf niet zoveel paars papier en ik vind paars ook niet perse heel geschikt voor een condoleancekaart.
Maar zo met een zacht randje en alleen een stukje grijs karton erachter vond ik het wel kunnen. Ik denk dat mensen dit kaartje wel kunnen waarderen.

Helaas hebben we dit soort kaartjes af en toe nodig maar ik ben er wel tevreden over. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Liefs Sabine

zaterdag 4 april 2015

Veel liefs

Goedemorgen, vandaag een paar kaartjes met 3d-plaatjes die ik pas geleden heb gekregen. Ik vond de plaatjes zo schattig dat ik meteen ben gaan knippen. En ja dan moet je er ook wat mee doen natuurlijk, want aan alleen knippen heb je niks. En het bewijs staat hier op tafel, heb namelijk wel 3 bakjes met voorgeknipte plaatjes maar waar ik nog niks mee gedaan heb.


Ik vond dit hondje zo schattig treurig kijken maar wist niet zo goed wat voor kaartje er nu mee moest maken. Uiteindelijk is het een veel liefs-kaartje geworden. Het plaatje is in 3d opgebouwd alhoewel je dit hier niet goed kunt zien. Het achtergrondpapier is van Maja. Verschillende series heb ik hiervoor gebruikt. De stempel is van Joy en had ik nog nooit gebruikt, daar is nu dus verandering in gekomen.


Het tweede kaartje is ook al zo leuk, maar dit keer wel een duidelijk verjaardagskaartje. Ik wilde wat verschillende tinten roze bij elkaar brengen. Want hoewel het moeilijk te zien is, is het taartje ook opgebouwd uit verschillende kleuren. Ook hier een stempel van Joy, want toen ze eenmaal op tafel lagen werden ze vaker gebruikt. Wat kleine plakpareltjes op de hoekjes om het af te maken.

Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine



woensdag 1 april 2015

Welkom lief kleintje

Goedemorgen, hier weer een berichtje van mij. Ik heb van een vriendin een hele tijd geleden al ingekleurde stempeltjes gekregen, maar er al die tijd niks mee gedaan. Herkenbaar? Ik heb gewoon teveel spullen om er meteen veel mee te doen.
Maar nu heb ik er 2 kaartjes mee gemaakt.



Ik ben begonnen met de meisjes-variant. Ik vond al deze kleuren roze er goed bij passen. En wat blijft dit stempeltje superschattig. Afgemaakt met wat zilveren plaksteentjes.


De jongenskaart is wat stoerder geworden. En ook met een contrasterende kleur erbij. Achteraf vond ik dat het meisjeskaartje ook wel een bedel kon gebruiken maar toen zat alles al vast geplakt. Daarom bij de jongensvariant wel. Want ja anders komen die bedeltjes ook nooit op.

Ik ben blij dat ik er nu eindelijk wel wat mee heb gedaan want ik vind het leuke kaartjes geworden. Vanmiddag word mijn scootmobiel-band gemaakt, die is sinds zaterdag al lek. Ik ga dus vanmiddag laat meteen wat boodschappen doen want de koelkast is behoorlijk leeg.
Ik wens jullie een fijne dag! Liefs Sabine