zaterdag 31 oktober 2015

Kerst #16

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 2 kerstkaartjes voor jullie. Afgelopen week niet echt aan kaartjes maken toegekomen want ik had de laatste tijd nog wat dingen in het ziekenhuis. Of beter gezegd verschillende ziekenhuizen.
Maar alles was goed op dit moment. Wel word ik eind november geopereerd om mijn galblaas te verwijderen.
 
Maar goed nu de kaartjes.

Ik had de cardtoppers gekocht van Eline Pellinkhof. Ik vind haar echt geweldig en ik vond dus dat deze niet mochten ontbreken bij mij.
Ik moest wel even zoeken naar de juiste papiertjes. Ook omdat de kaartjes best groot zijn.
Voordeel was wel dat er geen tekst bij hoefde.


Deze kerstman vind ik ook geweldig. Zowel deze kerstman als het ijsbeertje heb ik versierd met van dat 3d-sneeuw spul.
Hier heb ik wel een tekst bij gedaan. Het kraftpapier kwam qua kleur overheen met de zak van de kerstman en vond ik dus prima passen.

Ik hoop de komende dag wat meer tijd te hebben voor mijn kaartjes maar mijn agenda zitten erg vol komende week.
Liefs Sabine

 

woensdag 28 oktober 2015

Kerst #15

Goedemorgen, vandaag maar 1 kaartje. Een kaartje met papier en plaatje van Studio Light.
 

Zowel het papier als de papiertjes vind ik helemaal geweldig. Ik vind dit echt hele leuke kleuren. En alles gemat op kraft papier maakt hem ook lekker stoer.
Om de pijl die ik gemat heb op rood papier een kraftkleurig touwtje gebonden.
Nog wat plakpareltjes om het af te maken en weer een kaartje voor de voorraad.

Fijne dag, liefs Sabine
 

zondag 25 oktober 2015

Kerst #14

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaartjes. Dit keer met de vogeltjes-mal van MD. Ook het glitterpapier heb ik hier gebruikt. Hartstikke leuk effect, maar de glitters zitten wel echt overal. Dat vind ik wel altijd een beetje een nadeel.
 

De gouden randjes geven wel meteen een feestelijk effect. Het bijpassende papier is ook erg leuk.
En best een keer leuk om de stempel zo te gebruiken want ik heb gewoon in drieën gestempeld want dat stond het leukste vond ik.


Het tweede kaartje heb ik gemat op kraft papier. Dat kan ook prima, al heb ik ondertussen bijpassend cardstock gekocht. Heb alleen de mallen niet meer gebruikt. Ik vond het wel leuk om weer eens een belletje te gebruiken. Ik heb heel veel van dat soort embellishments liggen maar gebruik ze gewoon te weinig, al zal dat best bekend voorkomen.

Ik wens jullie een fijne zondag! Liefs Sabine

 

donderdag 22 oktober 2015

Beterschapstaartjes?

Goedemorgen, vandaag weer 2 kaartjes met plaatjes van de stapel met hobby-bladen. En wel 2 verschillende kaartjes.
Ik heb me eerst heerlijk zitten vermaken met het knippen van de plaatjes en ja dubbel lol, want dan mogen het nog kaartjes worden.
 
 
Allereerst een beterschapskaartje. Ik moest wel erg om deze kluns lachen. Het achtergrond papier past er natuurlijk super bij met die pijnstillers en stethoscopen.
Ook nog een pleister in de bovenhoek om het af te maken.
 

Ook een verjaardagskaartje vol met taartjes. Lekker vrolijk voor een meiden verjaardag denk ik zo. Ik vond de tekststempel ook erg leuk. Nog nooit gebruikt maar zat op een setje met andere stempels die ik ooit eens voor heel goedkoop heb kunnen kopen. Vaker gebruiken dus.

Het schiet hier in de keuken heel erg op, ben er nu al heel blij mee. Liefs Sabine
 
 

dinsdag 20 oktober 2015

Kerst #13

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaartjes voor jullie. Toen ik de vorige keer op zoek was naar een Sarah-plaatje kwam ik allerlei leuke kaartjes tegen in mijn hobby-bladen. Ik heb er een aantal van die plaatjes uitgehaald en daar heb ik kaartjes mee gemaakt. Want als ik het niet doe, heb ik tegen de tijd dat ik niet meer kan hobbyen genoeg om een heel weeshuis te voorzien van spullen. Maar dit komt jullie vast heel bekend voor....
 
 
Ik vond dit beertje zo schattig hoe hij daar staat met zijn pakje. Ik heb papier uit een oud blokje gehaald en de tekststempel is van MD geloof ik. De kleine houten sterretjes lagen op mijn buro en vond ik weer eens iets anders dan de plakparels die ik normaal gebruik.
 

Een compleet ander kaartje maar net zo leuk, vond ik. Het plaatje vond ik helemaal geweldig voor een vriendin die zo'n rode kater heeft. Deze is dus ook al gereserveerd.
Het sterrenpapier zat bij het plaatje maar het gestreepte papier was een restje van iets.


Gisteren zijn ze gestart met het tegelen voor de keuken, als alles goed gaat kan ik donderdag mijn nieuwe keuken bewonderen.
Ik vind het weer hele leuke kaartjes geworden, liefs Sabine
 
 

zondag 18 oktober 2015

Hoera sarah!

Goedemorgen, het is nog helemaal donker nu ik dit zit te tikken, maar ik was vroeger wakker dan gepland dus bedacht me dat ik dan maar beter meteen een blogje kon schrijven.
Vandaag heb ik een Sarah-kaartje voor jullie.
Gewoon uit een hobbyblad gehaald. Althans het plaatje.
 
 
Het 3d-plaatje heb ik eerst uitgeknipt maar het papier wat erbij zat vond ik niet leuk, dus ben mijn eigen papier bak ingedoken en dan krijg je hele andere papiertjes. Het onderste papiertje is van Marianne Design en is van Silver Stars, het kerstpapier van dit jaar.
Het rode papier is van Studio Light. Maar het paste goed bij elkaar zo en ik vond het best leuk om zo te combineren.
 
Ik vertrek straks naar de atletiekbaan hier in de stad, want wij hebben vandaag onze recordwedstrijden. Ben benieuwd of er nog een Nederlands record verbroken word. Ik verwacht het niet, maar het is altijd wel gezellig.
 
Liefs Sabine

vrijdag 16 oktober 2015

Kerst #12

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaartjes. Dit keer met dezelfde plaatjes maar een grote en een kleine. Het zijn de cardtoppers van Marianne Design. Ik ben alleen nog een beetje aan het stoeien met de formaten.
 
 
Dit kaartje is met het kleine formaat gemaakt en past super in deze mal. De mal springt er echt uit. Het papier is erg druk maar ik vond dat het wel kon. De tekst is een sticker van Kimya. Hartstikke handig en vorig jaar op de Kreadoe gekocht. Ik heb verschillende gekocht toen.
 

Dit is de grote stempel. Ik heb hem iets kleiner gemaakt omdat hij anders op geen enkele mal paste. Het zelfde soort papier gebruikt en ook hier zo'n kraftsticker gebruikt.

Zo zie je maar dat je met dezelfde afbeelding, 2 verschillende kaartjes kan maken.
Liefs Sabine
 
Ps de afgelopen dagen kreeg ik wat vragen waarom ik wat gele kaartjes had. Dit kwam puur door het licht. Bij kunstlicht zijn de gelere kaartjes gefotograveerd, en die andere gewoon bij daglicht.
 
 

woensdag 14 oktober 2015

Verjaardagstaartjes

Goedemorgen, vandaag 3 verjaardagskaartjes die ik heb gemaakt. Dit kaartje van Nadine was de inspiratie ervoor.
 
 
De mal van dit taartje van Marianne Design heb ik al heel lang, maar had hem dus ook al heel lang niet gebruikt. Nu heb ik hem weer uit het stof gehaald.  Lekkere felle kleuren gebruikt op het hout als achtergrond.
 
 
Ook een wat mannelijkere variant gemaakt. Opnieuw met het blokje vol verjaardagspapiertjes. Ik vind de vlaggetjes achteraf ook te druk waardoor het taartje een beetje wegvalt.
 

Ook had ik een kaartje nodig voor iemand die 50 werd, en daar was hij ook erg handig voor. Ook weer verschillende papiertjes gebruikt. En de achtergrond wat rustiger gehouden.

Nu heb ik nog maar 1 kaartje voor de voorraad erbij want de andere 2 zijn al verstuurd. Kortom ik mag binnenkort weer aan de slag. Liefs Sabine
 
 
 

maandag 12 oktober 2015

Herfstkrans

Goedemorgen, vandaag geen kaarten maar een krans die ik gemaakt heb voor naast mijn voordeur. Ik heb 2 jaar geleden al eens een herfstkrans gemaakt voor in huis en die gebruik ik nog steeds. Dit keer een krans voor buiten. Nou ja, ik woon in een overdekte flat dus buiten is gewoon binnen natuurlijk.
 

De krans zelf kocht ik voor weinig bij de Action dus daar hoefde ik niet veel aan te doen en ik vind het huisje met het bordje welkom ook wel erg leuk. De bladeren en andere dingen heb ik erop gelijmd met een lijmpistool. Ik heb het ding al erg lang maar hij blijft van pas komen.
Ik vind het erg gezellig staan als ik thuis kom. De kerstkrans voor buiten is ook al voor een deel af, dat word weer een heel andere krans.
Maar die laat ik natuurlijk pas zien als hij af is.
Fijne dag, liefs Sabine
 

zaterdag 10 oktober 2015

Kerst #11

Goedemorgen, mijn eerste 10 kerstkaartjes zijn al verkocht. En deze kaartjes werden alle drie meegenomen. Helemaal niet erg natuurlijk maar ik heb weer 3 nieuwe gemaakt. Ik hoop niet dat jullie het saai vinden.
 
 
Zelfde model qua sketch maar met compleet ander papier. Ik vind dit ook wel heel erg leuk. Leuk te combineren met kraftpapier. Ik had alleen weinig blauwe plakparels dus als iemand daar nog een leuk (web)adresje voor heeft?
 
 
Ook in alleen rood en kraft met beige-wit ( ja wat voor kleur is het eigenlijk) vind ik ze erg leuk combineren. Het hert is heel statig. Ik het hier de rondjes gemat op kurk. Ik had nog wat restjes liggen van de huisjes die ik laatst gestanst had.
 

Ook deze met weer een andere kleurstelling vind ik erg leuk geworden met die herten zo als echte blikvangers. Ik was hier wel de plaksteentjes vergeten dus die heb ik er later bijgeplakt.

Ik denk dat ik het papier nog wel vaker zal gebruiken want het is goed te combineren en leuke motiefjes. Athans dat vind ik. Ik wens jullie een fijn weekend, ik heb voorlopig nog geen afspraken staan dus dat maakt het nu al een fijne dag. Liefs Sabine
 
 
 

donderdag 8 oktober 2015

Verjaardagskaartjes

Goedemorgen, momenteel vliegen de verjaardagskaartjes uit mijn bak en probeer ik tussen de kerstkaartjes door ook wat verjaardagskaarten te maken.
Dit keer 2 compleet verschillende kaartjes.
 

Dit kaartje een tijdje geleden al gemaakt naar aanleiding van een kleurenchallenge op een forum waar ik lid van ben. Het papier is van Eline en is zo lekker vrolijk. De kleuren spatten ook echt van je scherm.


Het tweede kaartje maakte ik met de stempel die ik al een keer eerder heb gebruikt. Het papier is van een blokje speciaal voor verjaardagskaartjes en ik vind het heel leuk papier, maar in combinatie bij elkaar al snel heel druk. Kortom ik moet het meer combineren met andere papiertjes denk ik.

Allebei de kaartjes zijn al opgestuurd en de ontvangers waren er blij mee.
Ik wens jullie een fijne dag, ik ga richting de sportschool. Liefs Sabine

 

dinsdag 6 oktober 2015

Kerst #10

Goedemorgen, vandaag ben ik er weer met 2 kerstkaartjes.
Ik heb 2 3d-plaatjes van Yvonne gemaakt. Het begint wat te worden in mijn kaartenbak maar ik heb er nog wel wat nodig.
 

Het bijpassende papier had ik ook maar ja sommige van die velletjes vind ik toch niet zo leuk. Zo ook met dit pinguin papier. Maar zo een beetje achter de pinguïns gaat het wel. Ik vond de stans erachter mooi genoeg om de aandacht er een beetje vanaf te trekken. Met een klein stansje met de tekst erop en wat plaksteentjes is het uiteindelijk wel een leuk kaartje geworden.


Het tweede kaartje is heel anders al is het ook een plaatje van Yvonne. Ik vind het echt zo'n leuk winters plaatje. Ook hier het achtergrond papier wat past bij de bloemen boven het sleetje.
De nieuwe mal die ik hier voor het eerst hebt gebruikt vind ik ook erg leuk.

Een aantal van jullie vroegen hoe het nu ging in mijn nieuwe huis, en ik kan niet anders zeggen dat ik er erg blij mee ben. Bijna alles is klaar, in de week van 19 oktober word mijn onderrijdbare keuken geplaatst. Dan kan ik ook weer koken. Ik modder nu wat aan met een 2-pittertje. Ook moeten er nog wat plintjes geplakt worden, wat plankjes ophangen, wat lampjes. Kortom nog wat kleine dingen. Verder ben ik hier heel gelukkig met mijn badkamer waar ik makkelijk kan douchen. Ook kan ik makkelijk naar buiten met mijn rolstoel en dat is natuurlijk heel prettig.
Ik wens jullie een fijne week, liefs Sabine

 

zaterdag 3 oktober 2015

Nieuwe woning

Goedemorgen, een vriendinnetje van mij ging verhuizen en die wilde ik natuurlijk wel een kaartje sturen. Toen bleek helaas dat ik geen verhuiskaartjes meer had.
Ik ben natuurlijk aan de slag gegaan en heb 2 kaartjes gemaakt met ongeveer dezelfde ingrediënten.
 
 
Ook hier is de kwaliteit van de foto erg slecht maar ja hij ligt al bij haar in haar nieuwe huis. Het huisje is van kurk en dat heb ik uit gestanst. Het papier is van Maja en dat combineert zo lekker. Ik vond zelf de thee- en koffiepotten er zo leuk bij, want dat doe je toch wel erg graag in je nieuwe  huis.
De stans van nieuwe woning had ik al even maar nog nooit gebruikt. Ik vind hem er erg leuk bij passen.
 

Het tweede kaartje is wat zoeter met wat meer roze tinten erin. Ook hier het huisje uit kurk gestanst en Maja papier gebruikt. De stans van nieuwe woning wat donkerder gemaakt op de delen die geembost zijn Zo is de tekst nog wat duidelijker te lezen.
Ik heb er nu nog 1 voor de voorraad dus er zal binnenkort nog wel vaker een verhuiskaartje verschijnen.
Liefs Sabine