woensdag 27 januari 2016

Kikkers

Goedemorgen, vandaag weer eens wat vrolijkere kaartjes. Om mijn enorme stapels hobbytijdschriften en knipvellen wat te laten slinken heb ik weer 2 3D-kaartjes gemaakt.
Allebei met kikkers maar wel voor hele verschillende redenen.




Allereerst een opkikker kaartje met het leuke plaatje van Eline. Ik blijf haar plaatjes het allerleukste vinden.
Hier wat restjes papier bij gebruikt want ja ook die stapel wil niet echt kleiner worden,


Mijn tweede kaartje is een verhuiskaartje en heb ik uit een hobbykaart-tijdschrift.
De kikker had ik al gemaakt en normaal gebruik ik dan een aantal delen van zo'n voorbeeld om er een kaartje mee te maken. Vaak ook omdat ik kaartjes maak van 13.5x13.5 en het papier van een groter formaat uitgaat. Maar dit keer kon ik hem keurig kleiner snijden zonder dat het idee verloren ging.
Wel had ik nergens meer het voorbeeld dus ik heb het naar eigen idee afgemaakt.

Ik vind het weer 2 leuke kaartjes geworden. Ik hoop jullie ook. Vandaag een dag zonder afspraken buiten de deur dus ik duik zometeen achter de hobbytafel en ik hoop dat er dan ook nog wat uit mijn handen komt.

Fijne dag allemaal, liefs Sabine

zaterdag 23 januari 2016

Gecondoleerd

Goedemorgen, ook vandaag weer condoleance kaartjes. Dit keer met 3d-plaatjes. Zo heb ik weer een aantal verschillende kaartjes bij elkaar.
 
 
Allereerst een kaartje met een stukje papier wat nog op mijn bureau lag. Ik had niet zo veel grijs/zwart papier meer dus de meeste kaartjes zijn met dezelfde stukjes papier gemaakt. Ik vind het wel weer hele mooie plaatjes. Deze zijn van Marieke.
 

Met een sketch die ik al eerder gebruikte maakte ik het tweede kaartje. Dit keer met papier wat van Maja is. Het is een beetje bruin/grijzig dus het paste mooi bij dit plaatje.
Voorlopig heb ik weer even genoeg condoleance kaartjes.
Fijne dag allemaal, liefs Sabine
 
 

woensdag 20 januari 2016

Chloe Stem

Goedemorgen, ik had het al gezegd dat er nog meer condoleance kaartjes aankwamen. Dit keer heb ik 2 kaartjes gemaakt met de Chloe Stem van Memory Box. Ik vind het een hele elegante bloem.
 
 
Allereerst heb ik een kaartje zonder tekst gemaakt. Ik heb de bloem op een stukje melkpapier geplakt. Niet teveel poespas erbij verder want het kaartje is verder al druk genoeg.
 

Het tweede kaartje heeft wel een tekststempel en dat is weer eens een andere dan ik normaal gebruik. Ik vind het wel een prachtige tekst. Hier met een combinatie van wat kleine restjes papier.

Ik heb ondertussen een operatiedatum binnen. Op 29 januari word mijn galblaas verwijderd en dan hoop ik in de tijd erna volledig op te knappen. Mijn lijf knapt na de prednison kuur nog niet heel hard op dus wat extra rust kan geen kwaad.

Liefs Sabine
 
 

zondag 17 januari 2016

Sterkte

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 2 kaartjes voor jullie. Het zijn 2 condoleance kaartjes. Ik had er geen enkele meer liggen en helaas er wel 1 nodig. Ook is er vaak vraag naar bij me. Het zullen voorlopig dus ook nog niet de laatste condoleance kaartjes zijn.
 

Ik had een tijd geledenal verschillende plaatjes en 3d-plaatjes besteld voor dit soort kaartjes.
Dit is er 1 van. Het was een vel met verschillende foto's. Ik vond het verstilde van deze afbeeldig zo mooi.


Met een ander stukje papier en een andere stempel is het meteen een andere kaart. Zo lijkt het niet alsof ik elke keer dezelfde kaartjes maak. Want ja, dit soort kaartjes lijken wel allemaal op elkaar.
Ik wens jullie een fijne zondag, ik word zo opgehaald voor de jaarvergadering van onze vereniging. Is voor mij weer een lange middag waarbij ik als secretaris in ieder geval aanwezig ben en notuleer.
Liefs Sabine

 

zondag 10 januari 2016

Hieperdepier Hoera

Goedemorgen, na een tijdje weer een kaartje van mijn kant. Ik heb eindelijk weer wat energie om een kaartje te maken.
Ik ben begonnen met een verjaardagskaartje. Dit 3d-plaatje had ik nog liggen en daar heb ik een kaartje mee gemaakt.
 

Het papier is van een heel oud blokje van Forever Friends. Het paste heel goed hierbij.
Ik ben blij dat ik weer een kaartje heb kunnen maken.

De bijwerkingen van de predniso zijn weggetrokken. Helaas merk ik op dit moment verder nog weinig verbetering in mijn klachten van de MS maar dat kost ook tijd. Het verbeterd nu eenmaal niet spectaculair in 3 weken tijd.

Ik wens jullie een fijne dag, ik ga zo eens kijken of er nog een kaartje uit mijn handen komt. Liefs Sabine