zaterdag 26 maart 2016

It's you're birthday

Goedemorgen, wat een prachtig weer vandaag weer he? Hier schijnt de zon al volop. Ik heb vandaag weer een lief kaartje voor jullie.
Het plaatje heb ik eens gekregen en daar heb ik nu dit lieve kaartje meegemaakt.

 Schattig hoe het muisje bovenop de chocolaatjes zit. En wie houd daar nu niet van. Het papier komt uit mijn restjes bak, die maar niet echt leger word. Gelukkig heb ik de ruimte om het allemaal te bewaren.

Ik wens jullie een fijn paasweekend. Liefs Sabine

maandag 21 maart 2016

Bier en wijn

Goedemorgen, vandaag weer tijd voor 2 kaartjes. Ik heb de plaatjes gebruikt van Yvonne Creations. Speciaal voor mannenkaarten.

Het papier is van allerlei restjes die er goed bij pasten. Ik vind het een leuke stoere kaart geworden, prima voor een mannenkaart.


Ook dit kaartje is gemaakt met restjes. Ik heb op deze manier zowel een kaartje voor een wijn- als een bierliefhebber. Hartstikke leuk zo.

Ik wens jullie een fijne week toe! Liefs Sabine

zondag 13 maart 2016

Happy bird-day

Goedemorgen, vandaag een felicitatiekaartje. Ik heb uit 1 van mijn hobby-kaarten tijdschriften het plaatje gehaald voor deze kaart.
Soms best handig als je wat wil maken maar even niet weet wat.


Ik vond het zo'n schattig plaatje met het vogeltje zo. Het achtergrond papier heb ik deels gebruikt en in een andere volgorde neergelegd. Ik heb wat bloemetjes toegevoegd, want ik vond het anders wel een beetje kaal kaartje.

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik. Geniet van het mooie weer vandaag, ga ik straks ook even doen. Ik wil straks even met de handbike naar buiten gaan.

Liefs Sabine

woensdag 9 maart 2016

Gecondoleerd

Goedemorgen, ik heb jullie verwaarloosd de laatste tijd. Ik heb wel reactie's achtergelaten maar geen nieuwe blogpost gemaakt. Nu komt dat eigenlijk door een hele simpele reden; ik heb geen tijd om kaartjes te maken en ja dan heb ik ook weinig te laten zien.
Gelukkig vond ik nog 2 kaartjes die ik nog niet had laten zien dus vandaag weer een blogpost van mij. Ook hoop ik zometeen achter mijn hobbytafel te kruipen en wat kaartjes te maken.


Ik had nog 2 condoleance kaartjes die ik jullie niet nog had laten zien. Niet teveel poespas maar de vlinder blijf ik er heel mooi voor vinden. Al zag ik gisteren 2 kaartjes van mijzelf waarbij ik de vlinder heb gebruikt voor felicitatie kaartjes. Kortom veelzijdiger dan alleen condoleance kaartjes.


Ook heb ik dit groene kaartje gemaakt. Het hoeft niet altijd zwart te zijn. Ik vond het zo'n mooi plaatje. Het is op linnen geprint en geeft een hele mooie rustieke look. Het was wel even zoeken om een bijpassend stukje papier erbij te vinden. Maar ik vind dat het goed gelukt is zo.

Voorlopig zitten ze nog in de voorraadbak en ik hoop dat ze daar heel lang blijven zitten.
Ik wens jullie een fijne dag! Liefs Sabine