maandag 30 mei 2016

Geslaagd

Goedemorgen, vandaag 2 kaartjes gemaakt. Dit keer zijn het geslaagd-kaartjes. De examens zijn weer afgerond en het is nu spannend en afwachten of iedereen ook geslaagd is. Ik bedacht me dat ik geen enkel kaartje had wat ik hiervoor kon versturen. Dus heb al mijn boeken erop nagezocht en ik vond deze 2 plaatjes. En om te beginnen heb ik daar kaartjes mee gemaakt. Ik weet dat ik ergens nog knipvellen heb liggen maar die heb ik nog niet gevonden.


Dit is het eerste kaartje. Leuk met de stapel boeken en het diploma. Het uiltje zit op de rand van het schoolbord. Ik vind hem erg leuk geworden. En een vriendin die ik hem liet zien was ook meteen enthousiast.


Dit kaartje is wat Nederlandser. Hier hangen we natuurlijk de vlag uit voor de geslaagden. De sketch niet aangehouden want dat kwam niet uit qua formaat maar zo is hij ook erg leuk en past hij prima bij mij.
Ik wens jullie een fijne dag. Liefs Sabine

vrijdag 27 mei 2016

Opkikkertje

Goedemorgen, vandaag weer 2 kaartjes gemaakt met de blokken van de action. Ik vind ze zo leuk en makkelijk in gebruik. Het doet inderdaad ook denken aan de kaarten van Studio Light.


Eerst een opkikker-kaartje gemaakt. Heel schattig papier en erg leuk met de kruiwagen die ook in 3D is opgebouwt. Dit is helaas slecht te zien op de foto. Ook nog een leuk wegwijzertje en de knopjes bovenin zijn er ook los bijgeplakt. Ik heb het wegwijzertje bestempeld zodat er ook een tekst op staat. Het paste precies. Natuurlijk nog wat plakpareltjes erbij in zachtgroen.


Het andere kaartje is wat neutraler qua tekst. Het label zit wel vast met wat 3d tape, maar in plaats van een papieren knijpertje heb ik een houten knijper gebruikt. Dat vond ik er wel erg leuk bij passen. Zo is het meteen een heel ander soort kaartje.

Liefs Sabine

dinsdag 24 mei 2016

Kerst #39

Goedemorgen, wanneer jullie dit lezen ben ik net vertrokken naar Parijs. Ik ga met een vriendin en een caravan 10 dagen naar een camping vlakbij een treinstation. Zo kunnen we elke dag met de rolstoel en de trein naar Parijs. Heerlijk, we hebben ons er erg op verheugd. We hebben echt de tijd om rustig in Parijs rond te kijken. Veel doen we lopend maar de bussen zijn ook prima toegankelijk. Maar ik heb wel wat kaarten voor jullie ingepland.

Maar goed, alweer kerstkaarten. Ik had laatst in 1 van mijn hobbyboeken ( en ik heb er nogal veel) een leuk plaatje gevonden van een kerstman en daar een kaart van gemaakt.
Kom ik van de week er nog 1 tegen. Ook die maar meteen gemaakt en nu heb ik dus 2 bij elkaar passende kerstkaarten.


Met dit kaartje is het begonnen. Ik vond de kleuren helemaal geweldig en deden mij denken aan een papierblokje van Studio Light van vorig jaar. Ik heb me voor 95% aan de sketch gehouden maar ik heb wel het kaartje wat kleiner gehouden.


Deze kwam ik van de week tegen. Met hetzelfde papier als het bovenste kaartje. Hier wel het bruine papier rechts uit het blokje van Studio Light gehaald want dat was in het echt vellum en dat bleef wel erg licht. En aangezien ik mijn kaarten graag mat, werd dat met vellum onmogelijk.

Maar ik heb weer 2 kerstkaartjes erbij, en zo raakt de doos steeds een beetje voller met allemaal verschillende soorten kaarten zodat er straks voor iedereen wat wils is.

Ik wens jullie een fijne week, geniet ervan! Liefs Sabine

zaterdag 21 mei 2016

Snel beter worden

Goedemorgen, vandaag weer 2 kaartjes met plaatjes van de action. Een beterschapskaartje en een mannenkaartje.


Allereerst het beterschapskaartje. Alle onderdeeltjes zaten bij het voorbeeld van het kaartje. Maar ook hier wat aan het schuiven geweest vanwege het formaat. En omdat er geen tekst bij zat, nou ja geen tekst als gefeliciteerd of beterschap, heb ik deze zelf op een ticket gestempeld. Met een stukje houtkleurig papier past het er prima bij. Leuk met die vlinders.



Dit is een heel ander kaartje. Deze komt uit het mannenblok. Lekker stoer met de donkere kleuren en het houtmotiefje. Hier heb ik de tekst gestempeld op het label wat erbij zat maar wat zij leeg hadden gelaten.

Ik vind het een makkelijke manier om kaartjes te maken, en voor de voorraad zijn dit soort kaartjes nooit weg. Fijne dag, liefs Sabine

woensdag 18 mei 2016

Birthday party

Goedemorgen, vandaag weer 2 kaartjes voor jullie. Ik heb laatst bij de action leuke blokken meegenomen om kaarten mee te maken. Het was voor mij even wennen om wat minder te doen met 3d-plaatjes maar volgens mij zijn ze ook prima gelukt.


Ik heb de kaart eerst bijgesneden naar mijn eigen formaat wat ik altijd gebruik. En eigenwijs alles toch wat verhoogd opgeplakt en op andere plekken enzo. Vast herkenbaar bij jullie. Ook nog wat enamel dots gebruikt. Die vond ik hier prima bij passen.


Hier het hele kaartje wat ingekort naar boven toe zodat ik er ook nog een tekst onder kon stempelen. Ik vind ze wel erg leuk geworden met dat chalkboard en ze blijven lekker vrolijk ondanks het zwart.

Wat vinden jullie ervan? Rennen jullie nu ook naar de action? Ze hadden verschillende varianten, ook voor mannen, tuinplaatjes, vlinders en meer van dit soort dingen. Liefs Sabine

zaterdag 14 mei 2016

Kerst #38

Goedemorgen, ook vandaag 2 kerstkaartjes. Deze stonden nog in mijn foto-mapje en ik vind het soms erg makkelijk om alvast een blogpost klaar te zetten.


Dit keer kaartjes met de leuke 3D-plaatjes van Yvonne Creations. Ik vind ze altijd erg leuk. Verschillende papiertjes met elkaar gecombineerd en met mijn nieuwe malletjes die meteen gaatjes in mijn rondjes prikt. Ik vind het echt wat toevoegen, zeker bij rustige papiertjes.


Hier vond ik de kleurencombinatie wat lastig met het blauw in de achtergrond maar volgens mij is het een leuk kaartje geworden zo. Ook mijn favoriete kerst-stempeltje weer gebruikt. Ik vind hem zo lekker handig klein dus hij past altijd wel ergens in een hoekje. Dit jaar maar weer eens op zoek gaan naar nieuwe kerststempeltjes.

Fijne dag, liefs Sabine

woensdag 11 mei 2016

Kerst #37

Goedemorgen, vandaag weer wat nieuwe kaartjes om te laten zien. Ik ben weer terug uit Deurne en ik heb het echt fantastisch gehad. Heerlijk weer en het handbiken ging ook goed. Ik heb 30-54-30 km gehandbiked en aan alles was gedacht. Van masseurs tot een 3-gangen diner s'avonds. Het was ook echt voor herhaling vatbaar en ik hoop dat het me gegund is om volgend jaar weer te gaan.




Bovenstaande foto is gemaakt zo'n 1.5 km voor de finish. Hier moesten we verzamelen en dan reden we in een defilé naar de finish toe achter een drumband.

Ik heb weer een aantal kerstkaartjes gemaakt. Ik heb er aan het eind van het jaar zo'n 100 nodig dus er moet ook het nodige gemaakt worden, vandaar dat ik al zo vroeg begin.


Ik had een vel met verschillende plaatjes op linnenpapier en daar heb ik dit kaartje meegemaakt. Het was even zoeken naar de juiste kleuren enzo maar ik denk dat ik daar wel in geslaagd ben met deze combinatie.
Het houten kerstboompje heb ik meegenomen bij de Wibra toen dat in een opruimingsbak lag. Vond het hier wel leuk bij passen.


Dit plaatje vond ik zo schattig en heb ik aangekleed met 2 losse hertjes. Ook mijn nieuwe stansje gebruikt. Ik vind dat toch ook wel erg handig, kan makkelijker zijn dan stempelen soms.

Ik vind het weer 2 leuke kaartjes geworden. Ik wens jullie een fijne dag toe, hier is het bewolkt maar wel nog lekker weer. Ik ga zo eerst wat administratiewerk doen voor de vereniging waar ik secretaris voor ben en dan ga ik ook nog lekker even achter de hobbytafel zitten.

Liefs Sabine

zondag 8 mei 2016

Van harte gefeliciteerd

Goedemorgen, ik ben ondertussen terug uit Deurne maar dit is nog een ingepland bericht, zodat ik nog een beetje kan bijkomen vandaag.
Ik heb weer 2 Studio Light kaartjes voor jullie.


Dit was het eerste kaartje wat ik maakte. Het plaatje is 3D opgebouwd en echt heel mooi en fijntjes. Met alle extraatjes die er bij zitten kan je je kaartje aankleden. De 2 lege vaandels zaten er ook bij. En dan is het even zoeken naar stempels die je erop kwijt kan. Maar dat lukte zo prima.
Wat plaksteentjes mochten natuurlijk niet ontbreken.


Dit kaartje was eigenlijk bedoeld voor een rechthoekig kaartje. En die heb ik gewoon niet. En ja die kun je heel makkelijk zelf maken maar ik weet ook dat ik niet zo netjes snijd en vouw, dus ik heb hem gewoon omgebouwd naar vierkant.
Het achtergrond papier is van Joy en het groen met witte is van FF, van een heel oud blokje wat hier prima bij paste. 
Ook hier 2 lege banners gebruikt die ik bestempeld heb.

Ik vind het echt hele lieve kaartjes geworden waarvan ik verwacht dat de ontvangers er ook blij mee zullen zijn.

Liefs Sabine

vrijdag 6 mei 2016

Snel weer beter worden

Goedemorgen, terwijl jullie dit lezen ben ik als het goed is aan het rollen in Deurne. Maar ik heb voor mijn verjaardag een aantal boeken gekregen van Studio Light en daar heb ik een aantal kaarten mee gemaakt.


Deze kaart komt uit een stansboek, maar zoals altijd heb ik er mijn eigen draai aangegeven. Dat komt vooral door het formaat kaarten waar ik mee werk en dat ik graag mijn kaart mat. Ook wilde ik specifiek verjaardagskaarten of beterschapskaarten maken. Vandaar dat ik er zelf een tekst boven heb gestempeld. 
Ik vind het plaatje echt prachtig, zulke mooie kleuren.


Het tweede kaartje komt uit de Hobbykaarten. Een hele andere soort kaart maar ook echt heel gaaf geworden. Althans dat vind ik. Lekker stoer voor een mannenverjaardag. Ik heb nog meer van dit soort kaarten gemaakt maar die komen van de week wel voorbij.

Liefs Sabine

dinsdag 3 mei 2016

Kerst #36

Goedemorgen, vandaag weer eens 2 kerstkaartjes van mij. Ik heb een tijd geleden bij de Wibra 2 vellen gekocht voor kerstkaarten voor heel weinig en daar heb ik deze 2 kaartjes meegemaakt.


Allereerst dit schattige hondje. Het plaatje, de tekst en het schotse ruit papier zaten erbij. Het groene ruitje paste er prima bij en maakte het wat minder donker. Ook wat kerst-rozen om erbij te doen. Wat plakparels maken het geheel af.


Het tweede kaartje is wat simpeler van opzet. Maar ik heb nog 2 van deze pinguĂŻns dus ik kan er nog eens iets anders van maken. Maar ik vond het papier er zo leuk bij passen. Hier heb ik het geheel alsnog gemat op zilver glitterpapier. 

Het is heerlijk weer buiten, dus geniet ervan. Ik ga zo mijn tas pakken want ik vertrek morgen naar Deurne omdat ik donderdag,vrijdag en zaterdag daar de Rolstoelmeerdaagse ga rollen.

Liefs Sabine