zaterdag 30 juli 2016

Gefeliciteerd

Goedemorgen, vandaag weer 2 felicitatie-kaartjes. Dit keer met 3D-plaatjes uit een actionboek. Ik vond de plaatjes zo leuk dat ik er snel kaartjes mee heb gemaakt.
Ondertussen kan ik zometeen weer achter de hobbytafel kruipen want ik heb woensdag een moedervlek laten weghalen in mijn oksel en nu mag ik tot dinsdag niet sporten. Dus een hobbyweekend.


Ik ben laatst bij Doe@Ding geweest in Spijkenisse en daar ben ik toch overstag gegaan voor de stempels van Els Brigé. Ook de stans-mal erbij gedaan, want ja als je het dan doet, dan moet je het goed doen. Ik ben er erg blij mee, het geeft echt wat extra's zo aan mijn kaartje. Het papier is van MD, celebrations. Lekker vrolijk en paste goed bij de vlinders. De bloemetjes bovenaan zijn van Sostrene green. Een winkel die oa vestigingen heeft hier in Rotterdam. Een beetje een combinatie tussen action, flying tyger en ikea. Het is een Zweedse winkel die allerlei leuke dingen heeft. Ik heb ook wat papier meegenomen maar dat nog niet gebruikt.


Dit schattige uiltje wilde ik ook meteen gebruiken. Ook hier de tekst en bloemetjes gebruikt. Ik vind het verjaardagskaartjes die zowel voor wat oudere kinderen als voor volwassenen gebruikt kunnen worden. En zo heb ik weer wat spullen gebruikt die er al een tijdje lagen.
Kijken wat ik vandaag weet op te maken, want er kan momenteel ook echt niks meer bij.
Fijn weekend! Liefs Sabine

donderdag 28 juli 2016

Kerst #48

Goedemorgen, vandaag weer 3 kerstkaartjes. Ik heb met 1 blokje 3 verschillende kaartjes gemaakt.


Ik ben begonnen met dit kaartje. Juist omdat ik wat restjes kwijt wil heb ik een aantal kerstrozen gemaakt en daar een kaartje mee gemaakt. De nieuwe tekstmal vind ik ook prachtig. Hij is heel sierlijk. Je zal hem nog wel vaker zien langskomen de komende tijd.


Dit zijn andere kerstrozen als de kaart hierboven. Ook hier de banners gebruikt maar dan meer als centraal punt. Met wat achtergrond blaadjes en een andere tekst werd het een heel ander kaartje.


Dit is op het eerste gezicht een heel ander kaartje maar het papier komt uit hetzelfde blokje. Hier een kleine kerstroos maar het kerstboompje heeft de aandacht hier. Ook een tekststempel dit keer.
Ik vind het weer leuke kaarten geworden, en weer eens iets anders dan met 3D-plaatje.
Liefs Sabine

maandag 25 juli 2016

Celebrate

Goedemiddag, ik ben weer thuis na een fantastische vierdaagse-week. Ik ben op zaterdag vertrokken en ben afgelopen zaterdagavond weer thuis gekomen.
Ik heb op zondag meegereden met de vlaggenparade, wat echt een geweldig festijn was. Het was heel gaaf om toe gejuigt te worden door veel mensen op de waalbrug en de binnenstad.
Ook op de tv is er aandacht aan besteed en wij als grote groep met 2 gele vlaggen vielen lekker op.


Verder de hele week met de handbike onderweg geweest om ergens aan de route te staan. Heel leuk om al mijn vrienden dan elke keer weer tegen te komen of om juist nieuwe vrienden te maken en tegen te komen.


Voor ik weg ging heb ik nog wat kaartjes gemaakt maar die bewust niet ingepland want ik had ook geen tijd om bij jullie  te reageren. Nu dus rustig weer wat kaartjes maken en laten zien de komende tijd.
Dit kaartje komt uit het blok van de action. Ik vind het een leuke verjaardagskaart met het chalk-uiterlijk.


Ook dit kaartje komt uit een blok. Een compleet ander uiterlijk. Heel lief kaartje met lavendel. De stempel celebrate heb ik laatst gekocht bij Doe@ding. En zoals altijd heb ik de kaartjes weer iets veranderd. Maar ik vind ze weer leuk geworden.

Ik wens jullie een fijne week! Liefs Sabine

zondag 17 juli 2016

Especially for you

Goedemorgen, als jullie dit lezen ben ik in Nijmegen waar aanstaande dinsdag de Vierdaagse van Nijmegen begint. Ik zit vandaag en morgen op de plek waar ze hun bandjes op kunnen halen. Vanaf dinsdag zit ik ergens op de route om mijn vrienden en kennissen weer te begroeten.
Ik kijk er erg naar uit en vind de sfeer altijd erg bijzonder.

Ik heb voor jullie nog een kaartje voordat ik dus deze week even geen kaartjes verder laat zien. Ik zal vast wel soms reageren op jullie kaartjes maar het is een vermoeiende week voor me en ik verwacht dat ik daarnaast veel zal slapen.



Het kaartje is van studio light. Ik vond het wel een lief kaartje zo met die vlinders. Ik heb nog wat pareltjes toegevoegd.
En natuurlijk heb ik hem om maat gesneden en gemat op lichtblauw papier.

Ik wens jullie een hele fijne week toe met mooi weer, dan heb ik dat namelijk ook. Liefs Sabine

vrijdag 15 juli 2016

Kerst #47

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaarten. Het is er 1 met een plaatje wat uit de voorraad komt en 1 die ik heb gemaakt met de ponsen van de Hema.


Allereerst die met het plaatje wat al wat langer in het bakje zat. Ik heb het papier van MD gebruikt hierbij. Het houtmotief erbij vond ik erg leuk. En vervolgens leuk en gezellig rood. De banner is gesneden uit een soort brei-motiefje.  Nog wat plakparels maakte het helemaal af.


Met hele andere kleuren maakte ik ook dit kaartje. De inspiratie kwam bij Maria vandaan. Ik heb een andere achtergrond gebruikt maar verder verschilt mijn kaartje niet veel. Ik vind het een hele leuke kaart en ik zal er vast ook nog wel een rode variant in gaan maken.

Zo rustig aan krijg ik steeds meer kerstkaarten maar er moeten er nog een flink aantal bijgemaakt worden.
Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine

woensdag 13 juli 2016

Getrouwd deel 2

Goedemorgen, vlak nadat ik de vorige trouwkaart had gemaakt hoorde ik dat een hobbyvriendin ging trouwen en natuurlijk moest daar ook een kaartje voor gemaakt worden.
Het trouwkaartje was blauw met hout en de jurk en accessoires waren ook blauw. Vandaar dat ik mijn kaartje daarop heb aangepast.


Ik heb eerst de champagneglazen opgebouwd in 3d. Het papier vond ik erg leuk en goed passen bij de jurk die ook verschillende bloemen had.
Het stukje hout is van Joy en was een restje.
Ondertussen heb ik gehoord dat de kaart goed is aangekomen en ze hem erg leuk vond.

De stertocht maandag hebben we droog gehouden en was weer erg gezellig. De geplande 5 km zelf rollen heb ik ook ruim gehaald want na 11 kilometer heb ik het opgegeven.


Na ongeveer 5 kilometer is er nog even een blaarbehandeling gedaan want ik heb 3 mooie blaren opgedaan maar daar ben ik dan ook gewoon erg trots op ;)
Nu uitrusten en me op maken voor Nijmegen waar ik langs de kant zal zitten.

Fijne dag, liefs Sabine

maandag 11 juli 2016

Kerst #46

Goedemorgen, vandaag weer een kerstkaartje. Het is een eenvoudige kaart die ik heb gemaakt met een houten sneeuwkristal van de Action. Vorig jaar eens gekocht en er nu de eerste kaart mee gemaakt. Ik gok dat ik er nog wel meer mee ga maken want op deze manier kan ik makkelijk wat meer kaarten maken en ook wat designpapier gebruiken dat ik anders lastig vind om te combineren.


Ik heb de sketch eenvoudig gehouden zodat hij helemaal tot zijn recht komt. Ik vind het een leuke kaart geworden en het is een goede manier om meteen van je papier restjes te komen. De cirkel heeft een stikrandje dus meteen hoef ik hem dan niet te matten.

Ik wens jullie een fijne week toe, ik ga vandaag een stertocht lopen. In de week voorafgaand aan de vierdaagse van Nijmegen, lopen er mensen vanuit het provinciehuis van de verschillende provincies naar Nijmegen toe omdat het dit jaar de 100e editie is. Ik ga zelf de eerste 5 km ongeveer zelf rollen met de rolstoel en de rest word ik geduwd. Ik heb er zin in.
Liefs Sabine

zaterdag 9 juli 2016

Met oprechte deelneming

Goedemorgen, vandaag een kaartje wat voorlopig in de bak is beland. Ik hoop hem voorlopig niet nodig te hebben. Maar voor de 100 van Creatijd stond er een condoleance kaartje op de lijst en de tekst Met oprechte deelneming. Nu is het het handigste om dit dan te combineren en dat heb ik ook gedaan.


Het is verder een simpel kaartje. Ik heb het gemat op lichtgrijs papier en een lichtgrijze chevronstreep als achtergrond erbij gedaan. Wat grijze pareltjes en meer heeft hij niet nodig.

Ik wens jullie een fijn weekend! Liefs Sabine

donderdag 7 juli 2016

Kerst #45

Goedemorgen, vandaag weer wat kerstkaarten. Ik had van de hema vorig jaar al een pons gekocht met merry christmas en nu vond ik ook leuke sterretjes. Het voordeel was dat de pons onder en bovenkant eraf konden zodat je overal op je papier kon stanzen. Heel handig dat je niet aan de randjes hoeft te blijven.


Ik heb 2 kaartjes gemaakt met dezelfde soort opbouw. Ik heb 3 rondjes uitgestanst met zo'n leuk stiksteekrandje rondom. Daar de pons opgezet en ze dus uitgeponst. Er goudkleurig papier achtergeplakt. Het papier dat ik gemat heb, is met hetzelfde papier gedaan dus het hele kaartje heeft een gouden toetsje.


Ook heb ik de kaart gemaakt met blauw papier. Hiet alles gemat met donkerblauw papier. Ik vind het zelf erg leuke kaarten geworden. En doordat het papier zo anders is, lijken ze ook niet op elkaar.

Liefs Sabine

dinsdag 5 juli 2016

Delfts blauw?

Goedemorgen, vandaag een kaartje wat ik gemaakt heb met een setje wat ik gekregen heb. Het plaatje vond ik zo leuk en lekker rustig. Soms is een rustig kaartje ook wel eens leuk. Het is een vrij groot plaatje dus dat mocht ook de aandacht wel hebben.


Het papier is van Maja en paste er ook zo leuk bij. Het potje vind ik net Delfts Blauw. De gefeliciteerd is van Dutch Dubadoo en heb ik met een touwtje vastgezet. Wat lichtgroene pareltjes maakten het helemaal af.

Afgelopen zondag heb ik het in Someren helemaal droog gehouden. De lopers van de 80 kilometer hebben een klein buitje bij de start gehad en een mini-buitje onderweg, maar over het weer mogen we echt niet klagen. Veel schade onderweg gezien van de hagelbui van vorige week. Echt heel sneu om te zien. Ik was zelf dik tevreden over hoe het ging en ik vond het een goede generale voor Waalwijk in september.

 Dit is ongeveer 1 kilometer voor de finish.

Liefs Sabine

zondag 3 juli 2016

Kerst #44

Goedemorgen, als jullie dit lezen ben ik al een paar uurtjes onderweg met de handbike op de 40 kilometer. Ik hoop dat ik het droog hou want dat maakt het toch net allemaal wat makkelijker
Ik heb weer wat kerstkaartjes gemaakt.



Dit kaartje is gemaakt met een plaatje van Amy Design. Het komt uit een klein boekje met pyramide-plaatjes. Het leuke van deze plaatjes is dat het pyramide-gedeelte wel rond is, maar het plaatje vierkant. Met wat plaksteentjes heb ik het kaartje afgemaakt.


Dit plaatje komt uit hetzelfde boekje. Met wat verschillende stukjes papier heb ik het kaartje gemaakt. Ik vond de kleurstelling wat lastig namelijk. Maar volgens mij is het prima gelukt zo.

Ik wens jullie een fijne zondag toe, liefs Sabine

vrijdag 1 juli 2016

Veel te druk....

Goedemiddag, ik ben blij dat ik weer even wat tijd heb om mijn blog bij te werken. Doordat ik een beperkte hoeveelheid energie heb gebeurd het toch vaak dat ik geen tijd/energie overheb om mijn blog bij te werken. Kaarten heb ik nog wel om te laten zien maar geen tijd om een blog te schrijven of nog makkelijker alvast een aantal posts in te plannen.

Maar gelukkig vandaag wel, het is al wel wat later dan normaal maar ik heb vanmorgen eerst lekker uitgeslapen voordat ik begon aan mijn to do-lijst van deze dag.
Dus heb ik weer een felicitatie-kaartje voor jullie.


Het plaatje van dit lieve elfje was al een tijd geleden in de uitgeknipte bak beland maar er was nog niks mee gedaan. Omdat ik voor de 100 lijst van Creatijd een elfje nodig had heb ik dit plaatje uit de bak gevist.
Ook het veertje en de vlinders kon ik er mooi mee afstrepen.
Ik vind het een lief kaartje geworden. Ik heb de stempel van Joy weer gebruikt, ik vind het een hele fijne stempel om te gebruiken.

Ik ga nog even wat andere posts inplannen en dan mijn tas pakken want morgen vertrekken we weer voor 2 dagen naar een camping. Dit keer naar Someren, waar we al een aantal keer eerder zijn geweest. Mijn wandelvriendin gaat in en rondom Someren 80 kilometer lopen van zaterdag op zondag en ik start zondagochtend op de 40 kilometer. Het is voor mij een goede training voor de 80 van de Langstraat in Waalwijk. Hier wil ik 80 kilometer gaan handbiken in september.
Kortom ook dit weekend is weer vol met leuke dingen.

Liefs Sabine