donderdag 8 november 2012

Een swap verstuurd

Op het Millies forum hadden we een notitie blokjes swap georganiseerd. Ik mocht een blokje maken voor Ria
Ik vond het nog best lastig om iets te maken voor een ander. Vooral omdat Ria net als ik veel dingen leuk vind en dus niet echt een specifieke smaak had in mijn ogen.

Ondertussen heeft Ria haar swap ontvangen en kan ik hem ook op mijn blog zetten. Ik moet nog eventjes wachten op mijn blokje, dus ik wacht in spanning af.

Dit is de voorkant. Het papier is op zich is al zo mooi dat ik er verder geen versieringen op heb aangebracht.

Het bleek wel weer dat ik niet zo handig ben met uitmeten van dit soort dingen. Want ik had hem eerst keurig uitgetekend en uitgemeten. Ok groot vel gepakt, alles met de scor-pal gedaan. Wil ik hem in elkaar gaan zetten, bleek toch dat het handig was, als hij iets breder en langer was dan het blokje zelf. En zo is het nog wel een paar keer mis gegaan.

De binnenkant. Links zit vast en rechts is het notitie blokje wat in een soort mapje zit geschoven. Ook die ging mis, want het is niet handig als die net zo breed is als je blokje. Bij poging 2 bleek ook dat blokje en reepje tape net iets te smal was. Dus bij poging 3 kon ik het blokje erin schuiven.

Het blokje kan er dus ook uit. Het papier is allemaal uit hetzelfde blok. Vond het wel erg mooi bij elkaar passen.

Morgen nog een dag werken en dan hoop ik dit weekend iets te gaan doen voor de swap die Valerie organiseert. Kijken of ik dan iets kan maken wat wat minder rekenwerk nodig heeft. Al vond ik het wel erg leuk om te doen en Ria was gelukkig er ook blij mee en ze vond het leuk, dus dat is altijd fijn om te horen.

Fijne avond nog,
liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Waauw, dat is mooi zeg, Het papier is inderdaad zo schitterend. Ik vind dat je het super hebt gemaakt. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Wat mooi..super..en wat een prachtig papier op de voorkant..WOW ..en handig dat het blokje er uit kan..heel LEUK..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het papier is zeker schitterend, wat een mooi notitie boekje zonde om te gebruiken,Ik kan me voorstellen Sabine dat Ria er blij mee is, wat gaaf zeg.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En of ik er blij mee ben, vind hem super leuk, gisteravond hebben de andere dames hem ook bewonderd en alleen maar leuk leuk leuk !!!
  dus sabine heel erg bedankt voor dit leuke presentje en AL die extra's die je erbij had gedaan, gekkie dat was toch niet nodig, maar wel heel erg lief !!!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig blokje Sabine, en heel handig dat het er uit kan ook! Ik heb hetzelfde papier, maar niet hiervoor gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vast ook weer van geleerd :) En een mooi resultaat uiteindelijk en daar gaat het om.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt als een heel gepuzzel, maar het eindresultaat is wel mooi geworden! En zo te lezen vond de ontvanger dat ook, dat maakt het natuurlijk helemaal leuk. Bedankt voor je lieve reacties elke keer op mijn blog! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel mooi blokje hoor Sabne, daar was ze vast heel blij mee!
  En ook zeker handig dat het er uit kan, en er dan een nieuwe weer in kan!
  En zag op je latere post hierover dat jij ook heel blij was met de jouwe!!

  Lieve groetjes van Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen