zaterdag 14 februari 2015

Heel veel bloemen

Goedemorgen, van de week kreeg ik de vraag of ik niet wat kaartjes had voor een speciale gebeurtenis met veel bloemen erop. En het liefste veldbloemen.
Nu had ik daar geen overvloed van maar ik had nog wel van die boeken van Janneke Brinkman. En daar staan in ieder geval heel veel bloemen in.

Ik ben op zoek gegaan en al snel had ik drie plaatjes gevonden die aan de eisen voldeden.


Het zijn misschien geen veldbloemen maar het was wel een veld met bloemen. En met het mooie papier van MD was dit kaartje snel gemaakt.


Over de andere kaartjes moest ik harder nadenken want ik wilde wel 3 verschillende kaartjes hebben. Dus op zoek naar iets met groen. Dit kaartje met paars en groen beviel mij wel en zo heb ik dit kaartje gemaakt. Bovenin nog wat echte bloemetjes die in het echt wat beter erbij passen als het nu lijkt.


Het derde kaartje werd een roze kaartje en heb ik het papier gebruikt van Maja wat ik tegenkwam. Nog te weinig gebruikt en daar moet dus snel verandering in komen want het past zo mooi bij dit soort plaatjes.

Kortom drie kaartjes gemaakt die alweer snel weg waren en de 2 vorige kaartjes zijn ook al verkocht, dus ga zometeen maar weer aan de slag want zo komt die bak nooit voller.

Ik wens jullie een fijn weekend, liefs Sabine


10 opmerkingen:

 1. Fleurige prachtige kaarten heb je gemaakt Sabine.
  Fijn weekend,
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De plaatjes matchen super met het papier, mooi! Haha, ik herken je verhaal van kaarten maken voor de verkoopvoorraad, die vervolgens zo snel verkocht zijn dat je nog geen voorraad hebt! Veel plezier met aanvullen weer. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  ze zijn prachtig, alle 3 heel verschillend, hele mooie serie heb je gemaakt,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn inderdaad heel veel bloemen :)
  Knap gedaan.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LENTE!!!!!!!!!!! Schitterend Sabine, heel veel knipwerk maar verrassend mooi met het papier dat je er bij hebt gekozen. Gaaf dat je zo veel opdrachten krijgt en zo leuk verkoopt!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een beauty,s Sabine, heerlijke voorjaarskleuren, je hebt bde pyramide kaarten mooi opgebouwd, dat is een kunst op zich.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie, vrolijke bloemenkaarten! Prachtig gemaakt. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi zijn ze! Inderdaad vast veel knipwerk en dan zo netjes! Vooral die paarsgroene vind ik mooi, zal wel door de kleuren komen. Hier ga je weer iemand heel blij mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige bloemenkaarten heb je gemaakt, daar wordt een mens helemaal vrolijk van hoor... echt heel mooi...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn ze mooi Sabine!

  groetjes Giny

  BeantwoordenVerwijderen