zaterdag 15 augustus 2015

Ik ben weer terug

Goedemiddag, na een lange tijd van afwezigheid ben ik weer terug. Ik ben ondertussen verhuisd naar een heerlijke gelijkvloerse woning waar ik met mijn rolstoel heerlijk uit de voeten kan.
Alles is bijna opgehangen enzo alleen heb ik nog geen keuken. Vorige week is deze goedgekeurd door de gemeente en dat betekend dat ik een onderrijdbare keuken krijg waardoor ik ook vanuit de rolstoel makkelijk kan koken. Daar moet ik nu nog tussen de 6-8 weken op wachten.

Maar sinds vorige week heb ik ook weer een bureau en kan ik weer lekker kaartjes maken.
Ik ben begonnen met een aantal kerstkaarten want daar loop ik echt mee achter.


Ik kreeg van een vriendin een aantal 3d-plaatjes die echt al heel oud zijn. Ze zitten nog met zijn alle op zo'n vel en ik moet ze zelf nog 3d knippen.
Ik vond deze kerstman zo ontzettend leuk met zijn broek op zijn knieën.


Dit was een ander plaatje wat ik er vanaf heb gehaald. Ik vind het een aandoenlijke kerstman. Ook hier dezelfde stempel gebruikt voor prettige kerstdagen. Dit is een stempel van Nicole Verkooijen.
Ik heb er wat zilverdraad onder gebruikt om een extra glimmertje mee te geven.

Ik hoop dat jullie het mij vergeven dat ik jullie zo heb verwaarloosd. Jullie krijgen ook weer vaker reacties van mij want daar ontbrak de tijd ook een beetje voor.
Ik wens jullie een fijn weekend, liefs Sabine

9 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  Wat is er veel gebeurd tijdens je afwezigheid! Maar nu woon je lekker gelijkvloers en dat zal veel gemakkelijker zijn voor je.Nu nog wachten op je keuken....maar dat zal ook wel goed komen.
  Je kaartje is heel erg leuk geworden....gek he...met deze temperatuur kerstkaartjes maken!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk weer wat van je te zien en lezen Sabine en wat heerlijk dat je zo'n fijn huis hebt gevonden en bijna op orde bent alleen.............geen keuken...........hoe doe je dat??? Je kerstkaarten zijn ouderwets vrolijk en al helemaal met deze "arme" blote Santa..............BRRRRRRR!!!!!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Sabine, je bent gewoon inmiddels verhuisd. Dan heb je het enorm druk gehad. En dan verontschuldig je je dat je ons verwaarloosd zou hebben... Gekkie.
  Wat fijn dat je een mooie woning helemaal naar het zin hebt. Alleen nog een poosje wachten op je keuken, dat dan weer wel, maar als die er eenmaal is, dan ben je dat zo weer vergeten.
  Heel veel woonplezier wens ik je, voor nog heel erg lang ook...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn Sabine, dat je nu een gelijkvloerse woning hebt, je hebt dus een drukke tijd achter de rug..nu de keuken nog..
  je kerstkaarten zijn weer heel leuk, wat een grappige plaatjes,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine
  Dat is inderdaadeven geleden dat we een kaart van je hebben gezien.
  Ik lees dat je al lekker op dreef bent in je gelijkvloerse woning, dat heb ik ook en vind het heerlijk.
  Ach voordat je het weet heb je je keuken ook hoor, dan kan je lekker vooruit.
  Je kerstkaarten zijn prachtig, deze knipvellen vervelen nooit, héél mooi gemaakt.
  Veel geluk in je nieuwe huisje .
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk weer wat van je te zien en horen. Je zal een drukke tijd achter de rug hebben met de verhuizing, fijn dat je nu op je plek zit en alles zo langzamerhand geregeld is. De keuken is nog even afwachten, maar je kan in ieder geval wel weer lekker ontspannen en hobbyen! Oh.. ik zie steeds meer kerst. Logisch, voor alle mensen die een voorraad moeten aanleggen maar ik moet er nog even niet aan denken hoor haha. Je hebt wel lollige kerstmannen gebruikt! Veel woonplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, je hoeft je niet te verontschuldigen hoor voor je afwezigheid! Bloggen doe je als je zin, tijd en energie hebt. :-)

   Verwijderen
  2. Ja voordat je het weet is het weer Kerst. Lekker he weer hobby-en. Veel plezier!

   Verwijderen
  3. Ja voordat je het weet is het weer Kerst. Lekker he weer hobby-en. Veel plezier!

   Verwijderen