woensdag 11 januari 2017

Sterkte gewenst

Goedemorgen, vandaag 2 kaartjes om iemand beterschap te wensen. Ze zijn ook meteen verbruikt door vrienden van mij. Ik maak momenteel kaartjes die er ook meteen uitvliegen. Hartstikke leuk natuurlijk maar het schiet qua voorraad niet zo op, op deze manier.
Afgelopen maandag was wel weer erg leuk om te trainen met mijn trainer. Ik heb ook lekker spierpijn. Vandaag ga ik met een vriendin een rondje handbiken.
Ik hoop dat we het een beetje droog houden.


Eerst heb ik dit leuke fruitkaartje voor jullie. Het is wat moeilijk te zien maar het fruit is in 3D opgebouwd.
Met verschillende papiertjes heb ik dit kaartje opgebouwd. Met wat oude oranje plaksteentjes heb ik het kaartje afgemaakt.


Ook de opkikkertjes van Eline kwamen weer eens tevoorschijn. Het blijven leuke vrolijke plaatjes. De sterkte-tekst kwam vanuit mijn Hobbykaart-boek waar ik eerder al een ander kaartje mee maakte.
Het papier kwam uit een blokje wat ik al heel lang heb, maar wat ik weinig gebruik. Ik ga proberen dit jaar wat meer papier op te maken. Ben benieuwd of mij dat gaat lukken het komende jaar.

Ik wens jullie een fijne dag en duimen jullie een beetje dat het een beetje droog blijft? Liefs Sabine

12 opmerkingen:

 1. Ik kan me inbeelden dat deze lieve kaartjes direct verkocht waren ...
  Nog een fijne droge woensdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig mooie kaartjes Sabine! Ik hoop voor je dat het droog blijft maar hier is het nat, nat, nat en nog eens nat! Misschien blijft het hier wel hangen ;-)
  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine, je lieve beterschapkaarten zijn net twee vrolijk gekleurde zonnestraaltjes op deze donkere sombere dag. Hier miezert het al..bah.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  ik hoop dat het bij jullie mooier weer is dan bij ons, wij hebben storm en regen.
  Je hebt 2 vrolijke opkikker kaarten gemaakt, ze zien er erg leuk uit.
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha zo herkenbaar van papier wat je wilt gebruiken. Ik heb ook manden vol en probeer steeds iest ouders te pakken maar pak dan toch weer de nieuwste blokken.
  Je beterschapskaartjes zijn heel leuk. De kikkertjes blijven leuk!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dat voornemen heb ik ook, ik koop ook geen nieuwe blokjes meer, merk dat ik veel mer met inkt bezig ben. Maar wie weet... Jij dioet dat beter geloof ik. Twee gave kaartjes Sabine, die met de appel vind ik top! Lekker kleurrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat fruit er bedrieglijk echt uit zo in 3D, een hartstikke leuke kaart net als het opkikkertje, dat blijven inderdaad leuke plaatjes.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn je kaarten weer gaaf Sabine, leuk als je er 1 van krijg als je ziek bent, lekker toch als je ook je kaartjes aan anderen kan slijten, blijf jij lekker bezig.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je fruitkaart vind ik super mooie kleurrijk en net echt zo'n kikkerkaart blijft ook altijd leuk, weer 2 mensen blij gemaakt toch hihi. GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hele mooi kaartjes zijn het geworden Sabine...mooie kleurrijke fruitkaart en ook je opkikkerkaartje is prachtig...

  creatieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed voornemen! Dat heb ik precies zo! Maar eigenlijk moet je dan dus geen papier bij kopen, hihihi en dat is moeilijk! Heb ik 1 jaar volgehouden, maar ik heb eigenlijk niet gemerkt dat mijn papiervoorraad slonk.
  Je kaartjes zijn erg leuk! De eerste is heel vrolijk!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze erg leuk je kaarten,
  en zo vrolijk ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-DDBD}

  BeantwoordenVerwijderen