dinsdag 31 januari 2017

Kerst 2017 #3

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaarten. Het zijn compleet verschillende kaarten maar ik vind het juist zo leuk om aan het eind van het jaar te zien dat ik zoveel verschillende kaarten heb gemaakt.
We hadden afgelopen weekend veel geluk met onze wandeltocht. Op zaterdag een zonnetje en ruim 1000 wandelaars. Op de zondag ook weer bijna 500 wandelaars. Dit voor beide dagen voor ons een record. Ik heb zelf beide dagen geholpen bij het startburo en op zondag ook nog 20 km gehandbiked. Helaas toen wel wat regen maar het was geen extreme hoeveelheid. Maar nu mijn kaartjes.


Allereerst deze vrolijke kaart met die leuke sneeuwpop. Het kaartje heb ik bijna compleet zo overgenomen uit de Hobbykaart, maar er zat nog een stukje groen papier bij waarvan ik echt geen idee had waar ik dat nog moest laten om nog iets van die sneeuwpoppen te laten zien.


Bij het tweede kaartje heb ik alleen het plaatje gebruikt. Dat heb ik in 3D opgebouwd. Ik vond dit MD papier er wel erg goed bij passen. Het heeft echt goed dat ijzige in zich. Ik had wat moeite met een tekst omdat ik zwart wat hard vond overkomen om daarmee te stempelen. Ik bedacht me dat ik deze tekstjes ooit gekocht had maar er nog niks mee had gedaan, klinkt vast niet herkenbaar. Dus die paste hier goed bij. Is ook weer eens een ander iets. Ik vind het weer 2 leuke kerstkaarten en zo heb ik er al 7 gemaakt en het is nog net januari.

Ps ik zie net dat dit mijn 500ste bericht is, dat had ik niet kunnen bedenken toen ik hier ooit mee begon. Ik vind het nog steeds erg leuk om te doen en de contacten vind ik ook waardevol. We leren van elkaar en krijgen tips van elkaar. Heel erg fijn.

Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine

zondag 29 januari 2017

Baby #2

Goedemorgen, vorige week had ik al een stoere babykaart gemaakt. Ik maakte nu ook een zoete variant. Ik vond het zo'n lief plaatje dat ik er snel een kaartje mee wilde maken.


Ik vond het achtergrond papier ook zo mooi, het past er erg goed bij en de bloemen zijn erg mooi in het aquarel zo.
Dit keer een berg plaksteentjes gebruikt om rondom ook de nodige steentjes te plakken. Ook in het kleinste bloemetje op de rand heb ik een steentje in het hart van de bloem geplakt.
Natuurlijk is het kaartje wat verhoogd opgeplakt alleen dat is erg slecht te zien op deze foto.

Ik zit vandaag voor de tweede dag in het startburo van onze wandeltocht. Altijd erg gezellig en leuk om iedereen weer te zien. Laten we hopen dat we vandaag ook een goede opkomst hebben. Fijne zondag, liefs Sabine

donderdag 26 januari 2017

Met oprechte deelneming

Goedemorgen, vandaag een condoleance-kaartje. Niet de meest gezellige kaartjes om te maken, maar ik wil er graag verschillende op voorraad hebben anders moet ik ze dan op stel en sprong maken en daar staat je hoofd dan ook vaak niet naar.


De roos is 3D en het stippeltjes papier is van Eline babies. Het prachtige strookje rozenpapier zat bij dit kaartje. Verder had het niet veel nodig, ik vind dat zulke kaartjes best hun rust mogen uitstralen.

Zometeen weer naar de sportschool. Het is me een weekje wel, heb alleen maar afspraken staan elke dag in mijn agenda. Gisteren bij een vriendin in Huizen geweest die geopereerd was, vandaag de sportschool en morgen fysio en komend weekend hebben wij onze Rhoonse Griendentocht Wandeling met de vereniging, dus ook weer 2 dagen vroeg op. Nou maar volgende week eens kijken of ik wat tijd voor mijzelf kan inplannen.

Liefs Sabine

dinsdag 24 januari 2017

Gefeliciteerd met je rijbewijs

Goedemorgen, vandaag een kaartje voor iemand die slaagt voor zijn rijbewijs. Er is vraag naar verschillende soorten kaartjes en ik weet dat ik een variant met een roze auto heb. Dat is wel wat zoet voor een jongen, dus nu ook een stoere blauwe variant.


De auto is in 3D opgebouwd en vervolgens met het papier gespeeld waar ik de auto kwijt kon. Niet teveel poespas, wel nog een stukje erachter met wat rood om het kaartje iets te breken.
Ach zulke kaartjes moeten er ook zijn.

Ik moet zeggen dat ik wel erg moet wennen aan het sporten op maandag. Ik had voor mijn idee gisteren niks in mijn agenda staan tot ik bedacht dat ik gewoon om 10 uur in de sportschool moest zijn. Vandaag eerst naar de fysio en vervolgens voor controlebezoek naar de neuroloog.  Vanavond gezellig uit eten met een vriendin. Kortom weer een bomvolle dag waarbij het kaartjes maken weer erbij inschiet.

Fijne dag, liefs Sabine

zondag 22 januari 2017

Hoera jarig

Goedemorgen, vandaag weer 2 felicitatie kaarten. Dit keer 2 verschillende kaarten.
Ik ben natuurlijk nog lang niet door mijn Hobbykaart-boeken heen, maar ik heb wel laatst de leukste eruit gehaald. Die op een stapeltje neer gelegd en er afgelopen weekend er behoorlijk wat kaarten mee gemaakt.



Eerst dit gezellige kaartje met die schattige poesjes. Ik vond het papier zo leuk met die katten erop. Het blauwe papier komt uit mijn eigen voorraad, uit een blokje van SL.


Dit kaartje vond ik lekker stoer en erg leuk om te maken. De platenspeler is in 3D opgebouwd. Ik heb zelf het gefeliciteerd gestempeld en ge-embossed met bruin embossingpoeder. Ik vond het oranje zo goed bij het kaartje passen.

Ik ga zo naar de jaarvergadering van mijn eigen vereniging dus vandaag worden er geen kaartjes gemaakt. Ik wens jullie een rustige zondag, liefs Sabine

donderdag 19 januari 2017

Kerst 2017 #2

Goedemorgen, vandaag 3 kerstkaarten. Ik heb met 1 knipvel en 1 blokje deze drie kaarten gemaakt. Ik doe weer mee aan de 100 van Creatijd en daar was 1 van de vragen om een serie te maken van 3 kaartjes die bij elkaar hoorden.
Op deze manier heb ik alvast weer 3 kerstkaarten klaar.


Ik heb alle kaarten met dezelfde sketch gemaakt en met bijna hetzelfde papier. Deze schattige kerstpaardjes vond ik erg leuk en ik had een nieuwe kerstblokje gekocht eind 2016 met korting. Het blokje is van Echopark.



Deze andere twee kaartjes heb ik even onder elkaar gezet. De tekst heb gestempeld en vervolgens met glitter ge-embossed.
Her en der wat plakpareltjes om het geheel af te maken en zo heb ik weer 3 kerstkaartjes. Ik wens jullie een fijne dag. Liefs Sabine

dinsdag 17 januari 2017

Stoere trucks

Goedemorgen, vandaag 2 stoere kaartjes voor een verjaardag. De plaatjes komen uit een Hobbykaart-boek. En omdat ik de nodige kaarten moest maken heb ik er meteen 2 gemaakt.


Eerst deze stoere rode vrachtwagen. Voor het eerst de tandwielen gebruikt bij een kaartje en hier passen ze natuurlijk ook prima bij.
Ook wat nietjes door de felicitatie.


Deze blauwe truck paste goed bij de bandentracks en de tandwielen. Want ja als ze dan toch op tafel liggen.

Helaas was het afgelopen zondag niet echt fietsweer, ik ben wel weggegaan maar na 11 km stond ik weer thuis want het was behoorlijk glad en wit. En om verder te rijden moest ik echt het buitengebied in en dat was niet te doen. Ach vandaag nieuwe poging.
Fijne dag, liefs Sabine

zondag 15 januari 2017

Zomaar een kaartje

Goedemorgen, vandaag weer een kaartje van mij. Het is een stoer en vrolijk kaartje dat gestuurd kan worden voor elke gelegenheid.
Ik vond vooral de achtergrond met al die verfspatten erg gaaf.


Is hij niet vrolijk? Ondanks het gebruik van grijs en zwart is de achtergrond lekker vrolijk. Ik heb hem uit een Hobbykaart-boek en heb hem weer aangepast aan mijn eigen formaat. Ook nog wat plaksteentjes toegevoegd.

Ik heb de afgelopen 2 dagen 13 kaartjes gemaakt, met een beetje geluk kan ik vandaag een stukje gaan fietsen, maar dan wil ik wel graag dat het droog is. liefs Sabine

vrijdag 13 januari 2017

Kerst 2017 #1

Goedemorgen, mijn eerste kerstkaartje is ook gemaakt. Ik heb een houten eland gebruikt die ik nog had liggen op mijn bureau.
Ik vond dat ik hem maar meteen moest gebruiken. Ik heb ondertussen al de nodige 3D-plaatjes geknipt voor de kerst maar er nog geen kaartjes mee weten te maken. Het knippen doe ik s'avonds voor de tv. Zolang de plaatjes niet te ingewikkeld zijn lukt het me wel.
Heel handig om deze voorraad alvast op te bouwen.


Dit kaartje heb ik een ticket gegeven wat ik met embossingpoeder heb gestempeld. Het is moeilijk te zien op de foto maar het is ook lekker vol glitter.
Het papier is van Papermania en past hier goed bij. Het begin voor 2017 is gemaakt en er zullen er vast nog heel veel volgen.

We hebben het woensdag wonder boven wonder gewoon nog droog gehouden. Wat kleine spettertjes gehad en verder niks. Ook viel de wind erg mee en hebben we bijna 30 kilometer weten te fietsen.
Liefs Sabine

woensdag 11 januari 2017

Sterkte gewenst

Goedemorgen, vandaag 2 kaartjes om iemand beterschap te wensen. Ze zijn ook meteen verbruikt door vrienden van mij. Ik maak momenteel kaartjes die er ook meteen uitvliegen. Hartstikke leuk natuurlijk maar het schiet qua voorraad niet zo op, op deze manier.
Afgelopen maandag was wel weer erg leuk om te trainen met mijn trainer. Ik heb ook lekker spierpijn. Vandaag ga ik met een vriendin een rondje handbiken.
Ik hoop dat we het een beetje droog houden.


Eerst heb ik dit leuke fruitkaartje voor jullie. Het is wat moeilijk te zien maar het fruit is in 3D opgebouwd.
Met verschillende papiertjes heb ik dit kaartje opgebouwd. Met wat oude oranje plaksteentjes heb ik het kaartje afgemaakt.


Ook de opkikkertjes van Eline kwamen weer eens tevoorschijn. Het blijven leuke vrolijke plaatjes. De sterkte-tekst kwam vanuit mijn Hobbykaart-boek waar ik eerder al een ander kaartje mee maakte.
Het papier kwam uit een blokje wat ik al heel lang heb, maar wat ik weinig gebruik. Ik ga proberen dit jaar wat meer papier op te maken. Ben benieuwd of mij dat gaat lukken het komende jaar.

Ik wens jullie een fijne dag en duimen jullie een beetje dat het een beetje droog blijft? Liefs Sabine

maandag 9 januari 2017

Een kaartje voor jou

Goedemorgen, vandaag een lief kaartje vol met bloemen. Een beetje een vrouwen-kaartje. Niks mis mee, die worden ook het meest verstuurd.


 Ook dit kaartje komt uit een Hobbykaart maar je ziet hier van duidelijk dat het Studio Light werk is. Ze hebben nu eenmaal een manier van ontwerpen. Het is een vrij algemeen kaartje wat voor vele doeleinden gebruikt kan worden.

Ik heb van de week mijn hobbytafel eens opgeruimd en meteen een lijstje gemaakt met basis-producten die eens bij gekocht moesten worden. Dat gedaan en meteen wat leuke mallen gekocht. Leuk voor de kerstkaarten die mal met die kerstkrans van MD en de leuke teckel. Die ging met sale korting weg dus die kon ik niet laten hangen.
Nu nog de tijd vinden om er een kaartje mee te maken, zo eerst maar eens naar de sportschool. Voor het eerst op de maandag. Mijn trainer is gestopt op de dinsdag op een andere locatie, maar ik wil hem niet kwijt dus ik verhuis met hem mee naar de stad. Op de donderdag blijf ik dan wel hier in de buurt naar de sportschool gaan.

Liefs Sabine

zaterdag 7 januari 2017

Baby

Goedemorgen, vandaag een babykaartje. Voor een stoere jongen. Ik heb hem uit een hobbykaart-boek gehaald.
Ik viel meteen voor deze leuke olifant.


Het achtergrondpapier zat er voor een deel al bij maar het was officieel een rechthoekige kaart. Ik heb de strook met ankertjes er zelf bij gedaan. Ik zie nu pas op de foto dat ik hem niet gemat hebt. Maar goed, het kan prima zo.

Gisteren naar Amsterdam geweest met een vriendin, daar zijn we naar Bodyworld  geweest. De tentoostelling waarbij mensen en onderdelen van mensen zijn geprepareerd met een speciaal plastic. Ik had hem hier in Rotterdam al eens gezien, maar hij blijft erg indrukwekkend.
Vandaag lekker kaartjes maken en een stukje administratie. Hier heeft het gesneeuwd vanacht. Geen enorme laag, maar ik hou er niet zo van. Morgen is vroeg genoeg om weer buiten te gaan spelen, dan hebben we weer een wandeltocht. Ik hoop dan met mijn rolstoel de 10 kilometer te gaan rollen, maar alleen als het een beetje te doen is en het iets warmer is want mijn hoepels zijn ook erg vervelend om beet te pakken met deze temperaturen.

Liefs Sabine

woensdag 4 januari 2017

Beterschap

Goedemorgen, in navolging van de felicitatie-kaarten heb ik ook twee beterschapskaarten gemaakt. Ze lijken compleet niet op elkaar maar ik vind ze wel erg leuk geworden.


Ik ben begonnen met dit stoere kaartje. Hij is ondertussen ook verstuurd. Ik vind de zuster erg grappig en ze is dan ook in 3D opgebouwd. Ik heb een keer deze pillen toegestuurd gekregen en die vond ik hier wel erg goed bij passen.


Het andere kaartje is wat zoeter en is meer geschikt voor een dame. Ik heb Maja papier gebruikt als achtergrond en wat plakpareltjes om het geheel af te maken.

Ik heb weer een kaartje voor de voorraad en ik zal zo eens kijken of ik er nog wat bij weet te maken. Ik ga eerst aan de administratie voor de wandelvereniging en daarna ga ik wat kaartjes maken.

Fijne dag, liefs Sabine

maandag 2 januari 2017

Gefeliciteerd

Goedemorgen, en allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat het een jaar vol hoogtepunten en weinig dieptepunten word voor ons allemaal.
Ik hoop zelf ook dat ik al mijn plannen kan uitvoeren die ik dit jaar heb bedacht, maar goed, dat hangt wel af van mijn eigen gezondheid.
Ik heb 2 felicitatiekaarten gemaakt met twee 3D-plaatjes die ik al even had liggen. Nu eindelijk eens gebruikt op een kaartje.


Eerst dit schattige beertje met zijn pakje in zijn hand. Ik vind dat gefeliciteerd van Els Brige erg gaaf. Het is een echte blikvanger en ik vind het ideaal dat ik het stansje er ook bij gekocht heb zodat ik het als compleet set kan gebruiken.
Ik ben hard aan het sparen voor het kerst-set. Ik maak zoveel kerstkaarten dat hij ook veel gebruikt zou worden.


Dit vrolijke kaartje is gemaakt met een 3D-plaatje wat al erg lang in mijn doos met geknipte plaatjes zat. Maar nu ik hem eruit gevist had was er zo bijpassend papier bij gevonden en er een kaartje mee gemaakt. Ik heb een wat rustiger achtergrondpapier gebruikt omdat het plaatje ook al wat drukker is.

Ook hier de gefeliciteerd gebruikt, die springt er lekker uit zo. En ik had zowaar een bijpassende kleur inkt in mijn bakje met inkts zitten.

Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben, liefs Sabine