zondag 30 december 2012

Het begin naar het nieuwe jaar toe

Vandaag geen kaartje maar het begin van een nieuw jaar. Nou ja bijna dan. Het afgelopen jaar was niet makkelijk. Ik werd een aantal keer behandeld in het ziekenhuis. Ik ben momenteel bezig met revalideren en dat is zwaar en erg confronterend.

Gelukkig kan ik ook de mooie momenten in het jaar zien. Ik begon mijn blog en kreeg veel lieve reacties die altijd er weer voor zorgen dat er een glimlach op mijn gezicht komen. Ik leerde sommige bloggers in het echt kennen. Er waren lieve cadeautjes die op deze manier op mijn pad kwamen.

Mijn huisje is weer helemaal opgeknapt en daar geniet ik nog elke dag van. Vele lieve vrienden die er voor zorgen dat mijn dagen gevuld zijn met leuke dingen. Die er voor mij zijn als ik ze nodig heb. Oftewel genoeg om dankbaar voor te zijn.

Ik hoop dat 2013 een wat beter jaar word, daar zal ik in ieder geval heel hard voor knokken. En ik ben niet de enige die knokt.
Mijn hyacint heeft ook eindelijk zijn kopje laten zien.We groeien samen door naar 2013 en blijven beide ons kopje omhoog houden. Ik wens jullie dan allemaal een geweldig 2013 toe met veel liefde,geluk en vooral gezondheid. Want helaas is die niet te koop, hoe graag we dat ook zouden willen.Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar,
liefs Sabine

6 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,

  Graag wil ik je bedanken voor alle lieve, leuke reacties die je steeds achter liet op mijn Blog en..die ik met veel plezier heb gelezen...

  Wens je een fijne jaarwisseling en een..gezond, creatief 2013..

  Liefs en groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een vreugdevol, liefdevol en gezond Nieuwjaar toe!

  Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kop op Sabine, je moest eens weten wat ik allemaal op mijn bord heb gekregen.
  ik weet dat je er weer boven op komt hoor, alleen heeft dat tijd nodig, en kijk nou eens, had je ooit gedacht dat je hyacint zou groeien en straks bloeien???
  Allemaal kleine mooie dingen, je bent blij met je huisje, je blog, je volgers, als jij mooie creaties blijft maken, komen we allemaal terug om te kijken hoor.
  Meisje voor jou ook een héél goed mooi 2013.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sabine,

  Ik weet dat je met je gezondheid kampt maar meer ook niet eigenlijk. Dus ben ik een aantal maanden terug gegaan op je blog en zag dat je Prednisonkuren en slapeloze nachten achter de rug hebt. Nu gaat het gelukkig toch weer wat beter met je en ik wens je voor 2013 dan ook vooral heeeeel veeel gezondheid toe, geluk in je gezellige huisje en veel creativiteit zodat we maar lang mogen door gaan met van elkaars creaties te genieten!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Sabine ik wens je voor het komende jaar heel veel goeds en dat je dit jaar maar snel te boven mag komen. Het een heel zwaar jaar voor je geweest en toch blijf je de kleine dingen zoals de Hyacint zien en geniet je ervan. Toppie hoor! Samen doorgroeien naar 2013. Ik wens je heel veel gezondheid en een gelukkig nieuwjaar.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je heel veel liefde, geluk en gezonheid toe voor het komende jaar. Dat al je wensen zullen uitkomen.

  lieve groetjes wendy

  BeantwoordenVerwijderen