zaterdag 9 februari 2013

Kleurtjes, blokjes en ruitjes

Van de week nog wat gezellige opkikker kaartjes gemaakt. Ik blijf ze zo leuk vinden en ik heb dus ook redelijk wat kikker-kaarten op voorraad staan.


Dit idee zag ik op pinterest, nou ja de sketch dan. Mijn eigen draai eraan gegeven. Vind het ook echt een kaartje die prima naar een man kan, zonder dat hij erg somber of saai wordt. Dat vind ik namelijk het grootste probleem bij mannenkaarten.

Zelfde soort opbouw maar dan vanaf het midden. En aangezien ik nog steeds probeer de enorme berg papier die ik heb te verkleinen mooi wat restjes op kunnen maken.Dit kaartje heeft weer hele andere kleuren, maar vond hem wel schattig geworden. Het rood springt er lekker uit.

Verder de afgelopen week veel aan de telefoon gezeten met de gemeente, scootmobiel bedrijven en de belastingdienst. Ook heb ik eindelijk mijn vakantie geboekt. In mei ga ik lekker een paar dagen van de zon genieten.

Ik hoop komende week of volgende week mijn mobiliteit weer terug te krijgen en dan kan ik eens op zoek gaan naar de sneeuwklokjes en krokusjes in het kralingse bos. Fijn weekend.
Liefs Sabine

7 opmerkingen:

 1. Ik mankeer gelukkig niks maar kikker zo ook al op van die onwijs vrolijke kaarten van je, wat een tof papier heb jij in voorraad!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,

  Wat zijn ze leuk..je kikkerkaarten..echt super vrolijk en lief...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vrolijke kaartjes Sabine!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaartjes!
  groetjes Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine,
  Wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt. Ieder mens die een opkikkertje nodig heeft zal opgekikkerd zijn van deze heerlijke kleurtjes... Super leuk!
  En jij hebt lekker wat om naar uit te kijken, straks in mei, goeie aktie...
  Ik wens je een heel mooi weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je leuke en vrolijke opkikker kaartjes gemaakt, echt super mooi.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen