zaterdag 1 februari 2014

De eerste kerstkaarten

Ja net februari en ik heb al 8 kerstkaarten af. Ok ik moet sommige nog op de foto zetten en inpakken maar het begin is er.
Gelukkig maar, want anders heb ik aan het eind van het jaar zo'n spurt te maken. Want er gaan er hier elk jaar aardig wat doorheen.


Allereerst een klassieke kaart. De kerstroos gemaakt van alle restjes papier die hier nog lagen. Hij is gemaakt met de kerstroos van Marianne, en voor de groene blaadjes heb ik de blaadjes losgehaald en iets erbuiten weer opgeplakt. Ik vind het een hele mooie kaart geworden. Ik heb nog 2 van deze kerstrozen dus ze komen vast nog wel een keer terug.


De tweede is een vintage kaart. Alle randjes geruwd. Ik vond het een schattig plaatje en zo alles bij elkaar een mooi geheel.
Ook hier een kersroosje maar wel een kleintje en zonder de groene onderblaadjes.
De echte kerstroos die ikzelf begin december kocht staat hier ook nog steeds en zo te zien blijft hij het nog wel even doen. Ik vind het prima want ik ga geen bloeiende plant weggooien.

Fijn weekend en tot snel. Liefs Sabine

11 opmerkingen:

 1. Mooie kerstkaartje heb je gemaakt Sabine, en je hebt gelijk, je kan er maar beter wat op voorraad hebben, de kerstbloem doet het altijd goed op een kaart, en ook het plaatje van Studio Light, vind ik erg schattig!. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker dat je al begonnen bent, ik kan het nog niet hoor! Wat een goed idee om de buitenste blaadjes los te halen van de bloem en in het groen er weer achter te plakken, dat heeft een mooi resultaat. En geniet nog maar lekker van je kerstroos hoor, prima toch als hij nog bloeit. Inderdaad niet nodig om hem dan weg te gooien. Bij mij zijn bloemen altijd binnen een week dood, dus ik heb alleen maar kunst in huis haha. Oh slechts 1 vetplant, die blijft het goed doen. Maar die ben ik juist zat! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je kerstster thuis nog bloeit, ik vind het mooie planten maar niet gemakkelijk om ze goed te houden.
  Je kaarten zijn weer plaatjes met name de eerste met de grote kerstster er op!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaarten hoor, en wat heb je de kerstster toch weer prachtig gemaakt. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine,
  Je kaartjes zijn prachtig, mooie kerstroos heb je gemaakt, het plaatje van SL op je 2de kaart is heel mooi, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Sabine
  Twee héél verschillende kaarten, maar het zijn allebei plaatjes geworden, groot gelijk hoor dat je nu al bent begonnen.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Groot gelijk om al te beginnen, ik doe hetzelfde en dat is prettig tegen de tijd dat het zover is. Twee mooie kaartjes zijn het geworden, ik vind de bovenste met de prachtige bloem het allermooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterend die grote bloem en ook hier staat de echte er nog steeds mooi bij, scheelt weer wekelijks boeketje kopen dus ik ben er blij mee!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn geweldig hoor Sabine, maar voor mij is het toch echt te vroeg om alweer aan de kerst te denken. Maar ik snap jou wel, je wilt door het jaar heen voldoende voorraad hebben... Gelijk heb je...
  Ik wens je een heerlijke avond en een heel mooie zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha ha! Jij bent er vroeg bij! Mooie kaarten Sabine!

  Fijne avond

  X Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen