woensdag 29 januari 2014

XOX

Goedemorgen, daar ben ik weer. De rust begint hier weder te keren en ik krijg weer wat meer tijd om kaartjes te maken.
Een aantal van jullie vroegen waarom ik mijn huis te koop heb gezet, en konden zich de verbouwing van een tijd geleden nog goed herinneren.
Maar ik kan mij hier in huis steeds minder goed redden en ik zal naar een rolstoeltoegankelijke woning moeten verhuizen. Nu is dat makkelijker gezegd als gedaan, maar de belangrijkste stap is dat mijn huis verkocht moet zijn, want ik kan geen dubbele lasten betalen voor een aantal maanden.

Maar goed, nu eerst mijn kaartjes. Ik heb nog een Valentijnskaartje gemaakt, want ik had nog wat restjes op mijn tafel liggen en die wilde ik toch wel gebruiken. Het is niet zo'n mierzoet kaartje geworden.Dit keer heb ik de X en O gebruikt die uit het rondje kwamen en dat vond ik toch ook wel een erg leuk gezicht. Ik denk dat ik ook maar ga sparen voor een letter-set. Jammer dat die altijd zo duur zijn.
Op het kleine hartje rechts beneden zit nog een keer het tekstje wat ook achter het grote hart zit.


Ook heb ik nog een mierzoet beterschapskaartje gemaakt voor een meisje. Ik vond de kleuren van het 3d-plaatje wat lastig dus moest goed zoeken waarmee ik het zou combineren. Maar uiteindelijk vind ik hem wel schattig geworden.

Ik wens jullie een fijne woensdag en tot snel. Liefs Sabine

10 opmerkingen:

 1. Jammer dat je zal verhuizen uit je vertrouwde nest, maar alles komt goed ...
  Zoals altijd zijn je kaartjes leuk om naar te kijken, sfeervolle kleurtjes!
  Nog een fijne dag, lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Kan me voorstellen dat het inderdaad fijner is om een rolstoeltoegankelijk huis te hebben, ik loop nu met een rollator en kom ook drempels en nauw doorgangen tegen..
  Je kaartjes zijn allebei weer heel erg leuk, mooie kleurencombi's, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei de kaartjes zijn heel leuk geworden Sabine, de eerste heeft mijn voorkeur met het hart als echte middelpunt. Succes met de verkoop van je huis, ik kan me voorstellen dat als je meer rolstoelafhankelijk wordt dit niet meer gaat werken in een gewoon huis, hopelijk krijg je het op een redelijk korte termijn verkocht. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk zijn ze! Ik vind de onderste ook het mooist, een schattig kaartje voor een jarige meisje. Nu de stap is gezet, hoop ik dat je huis niet te lang in de verkoop zal staan en dat je een fijne woning vindt waarin je beter uit de voeten kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten weer Sabine, en de combi van je beterschap'skaart is mooi gekozen. Ik hoop voor jou dat je de woning snel zult verkopen. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super kaartjes weer Sabine!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hopelijk verkoopt je huis snel, je hebt het in ieder geval mooi gemaakt! Toch wel fijn als je straks een huisje hebt waarin je je vrijer kunt bewegen! Leuke kaartjes. Een alfabet mallenset is fantastisch, ik heb die van MFT maar idd... ze zijn prijzig. Marianne Design komt in mrt en apr ook met cijfer en alfabet mallen in een heel speels lettertype... sparen!! En een geweldig goedkoper alternatief: alfabet stempels, heb ik er ook heel veel van, net zo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beide kaarten mooi , ieder in hun soort!
  Succes met de verkoop van je huis!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sabine,
  Ik dacht wel dat het zoiets was, de reden waarom je je huis te koop hebt gezet. Ik hoop dat het een beetje snel zal gaan voor je, met de verkoop bedoel ik hoor... En dan kun je op je gemakje gaan kijken naar een juiste woning...
  Je kaartjes zijn weer geweldig mooi... Wat een heerlijke vrolijke kleuren...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Sabine
  Logisch dat je geen dubbele lasten kan betalen, ik hoop dan ook dat het mee zit en je snel je huis verkoopt.
  Je hebt weer 2 héle leuke kaarten gemaakt, met prachtig papier.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen