vrijdag 24 januari 2014

Voor jou

Goedenavond, het is al een beetje laat maar ik ben de laatste dagen alleen maar bezig met allerlei papieren voor mijn huis wat te koop staat en met allerlei papieren voor een nieuwe woning.
Ik ben dus ook nog niet heel erg aan kaartjes maken toe gekomen.
Maar ik heb een vrolijk kaartje gemaakt wat voor meerdere doelen kan dienen.Lekkere vrolijke kleuren, die ook passen bij het meisje.  De tekst is de digi van Noor-design. Die paste hier prima bij.

Ik hoop vanaf maandag weer wat meer tijd hebben om kaartjes te maken want ik  mis het wel. Maar soms gaan de belangrijke dingen gewoon voor.
Ik wens jullie een heel fijn weekend.
Liefs Sabine

9 opmerkingen:

 1. Je huis te koop??? Daar kijk ik van op Sabine, kan me nog zo goed de vele foto's herinneren van alle veranderingen waar je zo blij mee was!!!! Wel spannend en ik hoop da t het gaat lukken en je volgende plek dan nog leuker wordt....net zo vrolijk als je kaartje!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vrolijke kaart, heel veel succes met je nieuwe huis.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd! Je hebt hem weer prachtig gemaakt. En je hebt gelijk, soms gaan andere dingen voor. Ik wens je een fijn weekend. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer als er andere dingen prioriteit hebben, haha. Maar het is wel zo, first things first en daarna weer meer tijd voor ontspannen. Succes met al het geregel en hopelijk ook verhuisplezier? Is er een speciale reden waarom je gaat verhuizen? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine
  Verhuizen is het ergste wat er is vind ik, dat heb ik ook maar twee keer gedaan in mijn leven, ik hoop ook echt dat je snel je huis hebt verkocht en een nieuwe start kan maken, ja dan staan andere dingen op een laag pitje, dit gaat voor.
  Je kaart is weer schattig, ik hoop je weer snel terug te zien met een creatie.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  Jeetje, dat is nogal wat, je huis te koop. Dan ga jij nog een heel drukke tijd tegemoet. De papierwinkel zal op dit moment wel het ergste zijn, maar straks een verhuizing, dat gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Ik hoop dat je genoeg hulp hebt...?
  Succes met alle organisatorische beslommeringen...
  En dan heb je toch weer een prachtig kaartje weten te toveren.. Wat een heerlijke kleuren...
  Ik wens je een fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sabine, mooie kaart leuk plaatje en kleurtjes. Ik hoop dat je verhuizing je niet al te veel kopzorgen brengt, en dat je maar hulp krijgt hiermee. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Sabine,
  Ben ook verbaasd dat je huis te koop staat, ik heb zoveel foto's gezien, hoe mooi het allemaal was geworden, of had je een appartement ??
  Je kaartje is super, wat een mooi en vrolijk geheel, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen