zaterdag 20 september 2014

Compleet verschillend...

Goedemorgen, ook vandaag zijn het weer kerstkaartjes die de klok slaan.
Dit keer opnieuw met Yvonne-plaatjes. Ik heb weer in mijn plaatjes-bak zitten snuffelen, en dan merk ik dat ik er vaak 2 heb gemaakt maar de derde nog op het knipvel zit. Ik heb dit keer 2 knipvellen opgemaakt. En zijn het dus 2 compleet verschillende kaartjes geworden.


Allereerst dit blauwe kaartje met Bo Bunny papier. Waarschijnlijk heeft de vorm van de sneeuwvlok mij lange tijd tegen gehouden om hem uit te knippen, maar het viel achteraf wel mee.
De stempel is van Nicole Verkooijen.Dit soort plaatjes hebben jullie vaker voorbij zien komen, ik had er toen verschillende vellen van besteld en dan komt hij ook wat vaker aan bod. Maar het is weer een ander kaartje geworden. Want het achtergrond papier heb ik nog niet zo lang. Het goud heb ik wel al eerder gebruikt en heb ik hier als restje kunnen gebruiken.

Kortom weer 2 kerstkaartjes rijker. De stapel groeit gestaag. Fijn weekend, liefs Sabine

7 opmerkingen:

 1. ze zijn prachtig Sabine, mooi papier gebruikt, leuke combinaties met plaatje..
  fijn weekend,
  xx Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Wat zijn ze weer mooi! De bovenste vind ik het mooiste, de kleuren spreken mij het meeste aan... Ik snap zo goed dat dit heel erg verslavend kan zijn, dit soort prachtige kaarten maken... ik begin er echt niet aan, want voor ik het weet heb ik er een nieuwe verslaving bij... dit laat ik lekker aan jou over... je bent er zo goed in... super zijn ze weer...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap dat je zo onverstoorbaar doorwerkt aan de kerstkaaretn en ze elke keer weer net even anders zijn Sabine! Er zitten wel weer heel veel uurtjes knipwerk in en ik heb gemerkt dat mijn ogen en duim daar niet zo blij mee zijn dus hou het maar weer op inkleuren!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Leuke kaarten weer, mooi papier ☺
  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een beetje laat vanwege tijdgebrek, maar je kaarten zijn prachtig hoor!!!
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je zo, zonder haast alvast kunt genieten van de kerst die komen gaat, hè? Ik vind ook deze kaartjes weer erg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen