zondag 14 september 2014

Xmas

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 3 kaartjes voor jullie. Ik bestelde een tijdje geleden een nieuwe mal van MD en daar kreeg ik een gratis knipvel bij als dank voor mijn bestelling en als cadeautje van MD. Met al die spulletjes heb ik de kaartjes van vandaag gemaakt.


Allereerst de mal. Hartstikke leuk met 9 van die vakjes. Ik heb ook de letters xmas uitgestanst en langs het raam zit met glitterpapier de sneeuw. Die malletjes zitten er ook bij. Het konijntje maakte het af samen met het kerstroosje.


Dit leuke plaatje zat op het knipvel en de tekst heb ik er zelf op gestempeld. Het papier is van Maja en samen met het touwtje en de pareltjes had hij niet meer nodig.


Zelf vind ik dit kaartje helemaal geweldig geworden. Het achtergrond papier met die herten gecombineerd met het oranje en lichtblauw wat ook in het plaatje zitten. Ik vind het een superplaatje en het leuke is dat ik nog zo'n plaatje heb, dus ik kan me er nog een keer op uitleven.

Ik doe het vandaag lekker rustig aan, afgelopen week was al druk genoeg en de komende week wordt niet veel rustiger. Ik wens jullie een fijne zondag. Liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Over dat raam hebben ik lopen dubben en zoals wel vaker, spijt dat ik het niet heb gekocht want het is gaaf Sabine! Leuk al die plaatjes en super kaarten er mee gemaakt dus jij hebt een heel goede slag geslagen met die aankoop!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke serie kaarten Sabine, ik heb ook nog zo'n knipvel liggen, wat is je laatste kaart een schatje, het achtergrondpapier, combineert zo mooi met het plaatje,
  xx Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drie hele mooie kaarten Sabine. Een leuke raam op de bovenste en de letters staan er leuk bij. De tweede heeft een prachtig plaatje en heel leuk gedaan met het touw. De onderste is ook prachtig met mooi papier, design en een schattige plaatje. Alle drie super. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schitterende kaarten staan hier te schitteren.
  liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine,
  Je bent er maar weer druk mee geweest, en ze zijn weer prachtig geworden. De laatste vind ik ook het mooiste... wat een super kleurencombinatie...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaarten zijn het weer alle drie, de kleuren van de derde kaart zijn inderdaad prachtig maar ik vind de middelste het mooist!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaarten Sabine, en het raam vind ik ook zo leuk voor de kerstkaarten. Leuk dat je nog een kadootje erbij kreeg van MD.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave kaartjes ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen