maandag 29 september 2014

Hertjes in de sneeuw

Goedenavond, ik heb 2 leuke kaartjes gemaakt. Ze zijn compleet verschillend maar ik vind ze allebei heel erg leuk geworden.
Ik had hertjes gekocht en daar wilde ik iets mee doen.


De foto is niet geweldig, maar ik had zoiets gezien op Pinterest en ik wilde zoiets namaken. Het achtergrond papier paste er goed bij. De randjes van het witte papier nog wat aangezet met sneeuw en ook diverse sneeuwstipjes bij de hertjes geplaatst.


Het tweede kaartje heb ik gemaakt met een 3d-plaatje van Eline. Het paste heel erg goed bij het papier. De mal van Marianne is echt een blikvanger en maakt het kaartje helemaal af.

Ik wens jullie een hele fijne avond! Liefs Sabine

zaterdag 27 september 2014

Met de laatste restjes

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 3 kaartjes voor jullie. Dit keer geen kerstkaartjes, maar kaartjes om iemand een hart onder de riem te steken of te feliciteren.


Met mijn allerlaatste restjes papier heb ik dit kaartje nog weten te maken. Het is maar goed dat je de plak en snijranden niet kan zien.
Maar ik vind het wel weer een lief kaartje geworden.


En toen ben ik maar doorgegaan met het volgende blokje waar niet zoveel meer inzat maar waar nog wel super mee te combineren viel. Het is misschien op de foto niet zo goed te zien, maar in bijpassende kleur is links boven Dikke knuffel gestempeld. De vlinder blijft het ook altijd goed doen.


En met hetzelfde papier en dezelfde vlinder meteen ook een felicitatie kaartje gemaakt. Hier in plaats van pareltjes enamel dots gebruikt. Geven meteen een heel ander beeld aan het kaartje. Ik vind het weer 3 leuke kaartjes geworden, en ik hoop natuurlijk jullie ook.
Ik wens jullie een fijn en zonnig weekend. Liefs Sabine


woensdag 24 september 2014

Lekker vrolijk

Goedemorgen, dank jullie wel voor alle lieve reacties. Ik ben er elke keer weer blij mee.
Ik heb vandaag weer 2 kerstkaartjes. Dit keer met het vrolijke kerstpapier van Marianne Design, Classic Christmas.
Het waren wat fellere kleuren dan ik ingeschat had, maar dat is de moeilijkheid met digitaal dingen bestellen.
Gelukkig vond ik al snel de juiste plaatjes erbij en kon ik toch leuke kaartjes maken.
Kijk maar mee.


Uit een oude serie van Eline Pellinkhof heb ik de plaatjes gebruikt, en die pasten er perfect bij.
Lekker vrolijk en fris.
Wat plaksteentjes maakten het helemaal af.


Het tweede kaartje laat nog beter zien dat het rood en groen van het plaatje helemaal overeenkomt met het papier. Kortom na een eerste aarzeling een schot in de roos, want ik heb nog meer van deze knipvellen in huis.

Ik wens jullie een fijne dag, ondanks dat het hier grauw en donker is. Perfect weer om te gaan knutselen dus.

Liefs Sabine


zaterdag 20 september 2014

Compleet verschillend...

Goedemorgen, ook vandaag zijn het weer kerstkaartjes die de klok slaan.
Dit keer opnieuw met Yvonne-plaatjes. Ik heb weer in mijn plaatjes-bak zitten snuffelen, en dan merk ik dat ik er vaak 2 heb gemaakt maar de derde nog op het knipvel zit. Ik heb dit keer 2 knipvellen opgemaakt. En zijn het dus 2 compleet verschillende kaartjes geworden.


Allereerst dit blauwe kaartje met Bo Bunny papier. Waarschijnlijk heeft de vorm van de sneeuwvlok mij lange tijd tegen gehouden om hem uit te knippen, maar het viel achteraf wel mee.
De stempel is van Nicole Verkooijen.



Dit soort plaatjes hebben jullie vaker voorbij zien komen, ik had er toen verschillende vellen van besteld en dan komt hij ook wat vaker aan bod. Maar het is weer een ander kaartje geworden. Want het achtergrond papier heb ik nog niet zo lang. Het goud heb ik wel al eerder gebruikt en heb ik hier als restje kunnen gebruiken.

Kortom weer 2 kerstkaartjes rijker. De stapel groeit gestaag. Fijn weekend, liefs Sabine

woensdag 17 september 2014

Kerst vogeltjes

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 2 kerstkaartjes voor jullie. Ik ben dol op de plaatjes van Yvonne Creations. En het leuke vind ik dat ze altijd heel veel verschillende kerst-vellen heeft. Hele vrolijke met veel rood en groen, wat rustigere in klassieke kleuren en dit keer had ik een vel met hele zachte kleuren. Ik moest dus ook wel even goed zoeken naar geschikt papier.

Maar met goud en beige kwam ik een heel eind, met dit als resultaat.

Het papier is van een serie van Forever Friends van jaren geleden. Ik heb daar nog een klein beetje van en dat paste zo mooi bij deze plaatjes. En de plaatjes stralen toch gewoon kerst uit. Dat komt natuurlijk door de kaarsjes en kerstbloemen, maar toch.


Ik heb ze op mosgroen papier gemat, dat kwam het dichts bij het groen van de blaadjes. Ook hier FF-papier gebruikt en een stukje van Maja. Want die hebben natuurlijk ook mooi natuurlijke kleuren.

Ik vind ze weer erg leuk geworden, liefs Sabine

zondag 14 september 2014

Xmas

Goedemorgen, vandaag heb ik weer 3 kaartjes voor jullie. Ik bestelde een tijdje geleden een nieuwe mal van MD en daar kreeg ik een gratis knipvel bij als dank voor mijn bestelling en als cadeautje van MD. Met al die spulletjes heb ik de kaartjes van vandaag gemaakt.


Allereerst de mal. Hartstikke leuk met 9 van die vakjes. Ik heb ook de letters xmas uitgestanst en langs het raam zit met glitterpapier de sneeuw. Die malletjes zitten er ook bij. Het konijntje maakte het af samen met het kerstroosje.


Dit leuke plaatje zat op het knipvel en de tekst heb ik er zelf op gestempeld. Het papier is van Maja en samen met het touwtje en de pareltjes had hij niet meer nodig.


Zelf vind ik dit kaartje helemaal geweldig geworden. Het achtergrond papier met die herten gecombineerd met het oranje en lichtblauw wat ook in het plaatje zitten. Ik vind het een superplaatje en het leuke is dat ik nog zo'n plaatje heb, dus ik kan me er nog een keer op uitleven.

Ik doe het vandaag lekker rustig aan, afgelopen week was al druk genoeg en de komende week wordt niet veel rustiger. Ik wens jullie een fijne zondag. Liefs Sabine


donderdag 11 september 2014

Dikke knuffel

Goedemorgen, van de week eindelijk eens 2 gewone kaartjes gemaakt. Ik wilde wat kaartjes sturen om mensen een hart onder de riem te steken maar ik had er niet genoeg.
Tegelijkertijd wilde ik weer wat papier opmaken want het past bijna niet meer in mijn kratten. Ik heb 2 kratten, 1 voor designpapier en 1 voor kerstpapier. En ze zijn nu allebei zo goed als vol.


Ik heb allebei de kaartjes op dezelfde manier gemaakt en met de laatste restjes papier van 1 blokje. Met als resultaat dat hij zo goed als leeg was na het maken van deze kaartjes.
Niet teveel poespas erbij, wel 2 bloemetjes, want daar heb ik er ook veel van, maar gebruik ze te weinig.


Het tweede kaartje heeft andere kleuren maar de opzet is hetzelfde. Iets meer plaksteentjes. ( Ik had deze dus ook als eerste gemaakt, want ook de oranje plaksteentjes zijn nu op)

De ontvangers vonden ze erg leuk, dus nu moet ik binnenkort nog maar meer van dit soort kaartjes maken want ik heb nu weer niks in de voorraad.

Ik wens jullie een hele fijne dag! Liefs Sabine

maandag 8 september 2014

100% kerstmis

Goedemorgen, wat boffen we toch met het weer van de afgelopen week. Natuurlijk zaten er ook wat grauwe dagen bij maar de temperatuur is toch echt niet slecht.
Ondanks dit mooie weer blijf ik gestaag kerstkaartjes maken.
Ik heb er vandaag 3 voor jullie. Ze zijn ook allemaal compleet anders.


Via een sketch op het Creatijd-forum kwam dit kaartje eruit. Leuk om te maken en weer eens iets totaal anders als wat ik normaal doe. En het uiltje blijft natuurlijk hartstikke leuk.


Dit is een kaartje wat ik probeerde na te maken van een pin op Pinterest, tenminste de inspiratie kwam er vandaan, maar het is totaal niet geworden wat ik voor ogen had. Nu is het geen stom kaartje maar nee, niet voor herhaling vatbaar.


Het laatste kaartje vind ik wel weer heel erg leuk geworden. Even een beetje goed opletten dat de strepen doorlopen, maar daar had ik ook een makkelijker papiertje voor kunnen kiezen.  Het touwtje zo vast zetten was ook nog even moeilijk maar het is uiteindelijk gelukt.
Het woord Kerst blijft ook prachtig zo. En meer heeft hij ook niet nodig.

Ik wens jullie een hele fijne week, liefs Sabine



donderdag 4 september 2014

Mooie kerstbomen

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaartjes. Dit keer met stickers en het bijbehorende papier. Hartstikke handig om een beetje snel een kerstkaartje te maken dacht ik. Maar het viel best nog wel tegen.
Het zoeken naar de juiste sketch duurde best een tijdje.


Het eerste kaartje is erg druk. Ik heb de boom op wat rustiger papier geplakt en daar de kaart omheen gemaakt maar misschien had ik een wat rustiger achtergrond papier moeten gebruiken.


Zelf vind ik dit een veel mooier kaartje maar dat zal persoonlijk zijn. Het is wat rustiger, maar hier had ik weer moeite om de banner op het kaartje geplaatst te krijgen. Kortom, er is altijd wel iets.
Uiteindelijk zijn het 2 leuke kaartjes geworden.

Ik wens jullie een zonnige dag toe, liefs Sabine