zaterdag 4 april 2015

Veel liefs

Goedemorgen, vandaag een paar kaartjes met 3d-plaatjes die ik pas geleden heb gekregen. Ik vond de plaatjes zo schattig dat ik meteen ben gaan knippen. En ja dan moet je er ook wat mee doen natuurlijk, want aan alleen knippen heb je niks. En het bewijs staat hier op tafel, heb namelijk wel 3 bakjes met voorgeknipte plaatjes maar waar ik nog niks mee gedaan heb.


Ik vond dit hondje zo schattig treurig kijken maar wist niet zo goed wat voor kaartje er nu mee moest maken. Uiteindelijk is het een veel liefs-kaartje geworden. Het plaatje is in 3d opgebouwd alhoewel je dit hier niet goed kunt zien. Het achtergrondpapier is van Maja. Verschillende series heb ik hiervoor gebruikt. De stempel is van Joy en had ik nog nooit gebruikt, daar is nu dus verandering in gekomen.


Het tweede kaartje is ook al zo leuk, maar dit keer wel een duidelijk verjaardagskaartje. Ik wilde wat verschillende tinten roze bij elkaar brengen. Want hoewel het moeilijk te zien is, is het taartje ook opgebouwd uit verschillende kleuren. Ook hier een stempel van Joy, want toen ze eenmaal op tafel lagen werden ze vaker gebruikt. Wat kleine plakpareltjes op de hoekjes om het af te maken.

Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine8 opmerkingen:

 1. Twee heel mooie kaartjes, plaatje en papier gaan perfect bij elkaar.
  Liefs van Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten Sabine, de plaatjes zijn inderdaad schatjes.
  Fijne dagen,
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch goed in het combineren van kleuren Sabine en ik vind het 2 schattige kaarten geworden met hele leuke tekststempels!!

  Fijne Pasen, xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schatjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine,
  wat heb je mooie plaatjes gebruikt, vooral dat hondje, zó leuk..Je hebt de papiertjes weer mooi gecombineerd, hele leuke kaarten!'
  Fijne Paasdagen,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig die roze tintjes en wat een mooie plaatjes! En mooie kaartjes zijn het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleuren bij elkaar en de plaatjes zijn inderdaad erg mooi! Zo bij elkaar zijn het schitterende kaarten geworden!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig Sabine, ik moet zeggen dat je de laatste aantal kaarten wel heeeeele leuke en lieve plaatjes gebruikt. Dat vind ik toch wel errrrrgg mooi hoor!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen