woensdag 1 april 2015

Welkom lief kleintje

Goedemorgen, hier weer een berichtje van mij. Ik heb van een vriendin een hele tijd geleden al ingekleurde stempeltjes gekregen, maar er al die tijd niks mee gedaan. Herkenbaar? Ik heb gewoon teveel spullen om er meteen veel mee te doen.
Maar nu heb ik er 2 kaartjes mee gemaakt.Ik ben begonnen met de meisjes-variant. Ik vond al deze kleuren roze er goed bij passen. En wat blijft dit stempeltje superschattig. Afgemaakt met wat zilveren plaksteentjes.


De jongenskaart is wat stoerder geworden. En ook met een contrasterende kleur erbij. Achteraf vond ik dat het meisjeskaartje ook wel een bedel kon gebruiken maar toen zat alles al vast geplakt. Daarom bij de jongensvariant wel. Want ja anders komen die bedeltjes ook nooit op.

Ik ben blij dat ik er nu eindelijk wel wat mee heb gedaan want ik vind het leuke kaartjes geworden. Vanmiddag word mijn scootmobiel-band gemaakt, die is sinds zaterdag al lek. Ik ga dus vanmiddag laat meteen wat boodschappen doen want de koelkast is behoorlijk leeg.
Ik wens jullie een fijne dag! Liefs Sabine

9 opmerkingen:

 1. Fijne kaartjes om te koesteren ...
  Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Sabine, ik vrees dat ik dat luxe probleem ook heb ...bloos ;)
  Liefs van Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze alletwee leuk Sabine!
  Schattig.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  ze zijn alle 2 schattig, het bedeltje is wel heel leuk bij het 2de kaartje,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze allebei schattig Sabine, leuke plaatjes heb je voor je kaarten gebruikt.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Dat ze een poosje zijn blijven liggen is niet erg. Wat heb je er mooie kaartjes mee gemaakt. Koelkast weer vol? Dat is wel lastig, een lekke band. Gelukkig dat je weer mobiel bent.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supercute kaartjes, zo lief dat afbeeldinkje! Naar dat je scootmobiel lek was, maar hopelijk kon je er weer mee weg, ondanks het stormachtige weer.

  BeantwoordenVerwijderen