woensdag 2 december 2015

Kerst #27

Goedemorgen, hier toch weer een aantal kerstkaartjes. Ik heb het de afgelopen week heel druk gehad omdat ik eigenlijk afgelopen maandag geopereerd zou worden. Helaas kreeg ik vrijdag het bericht dat ze het toch niet aandurfden en dat ik verwezen word naar het Erasmus Medisch Centrum. Een flinke domper natuurlijk, en omdat ik zo moe was heb ik 3 dagen niks gedaan.
En natuurlijk grote plannen om dan lekker te gaan hobbyen maar er kwam letterlijk 3 dagen niks uit mijn handen.
Ik was er ook wel even flink aan toe. Het is nu wachten op een oproep van het ziekenhuis en dan hopen dat het een beetje vlot kan gebeuren.
Maar goed, ik had gelukkig nog wat kaartjes achter de hand dus ik kan nog wat laten zien.
 
 
Omdat ik toch nog wel een aantal kaartjes nodig had heb ik wat kaartjes gemaakt met de plaatjes van Studio Light, Die zijn mooi te combineren en hebben niet veel extra's nodig.
 
 
Ik vond dit hert zo mooi en met de mal van MD erachter werd het een stijlvolle combinatie. Althans dat vind ik.
 

Ook op het derde kaartje een kerstroos. Ik had er uit wat restjes karton een aantal gestanst en alvast gekleurd. Zodat ik ze lekker snel kon pakken en gebruiken. Hier is het papier ook van MD en ik vind het zo mooi qua kleur.

Hier zijn de kerstkaarten voor een groot deel geschreven, ik kom er nog wel wat tekort maar hoop die dit weekend nog te kunnen maken.

Liefs Sabine
 
 
 

12 opmerkingen:

 1. Mooi met die Kerstroos erbij!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige serie kerstkaarten,Sabine.Mooi designpapier en plaatjes.Superleuk afgewerkt met de kerstroos.Hopelijk wordt je snel opgeroepen voor de operatie. Sterkte.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  die kerstblokken van SL zijn wel heel erg leuk, mooie kaarten heb je gemaakt en de kerstrozen zijn prachtig..
  groetjes,
  Ans
  Hoop dat je niet al te lang hoeft te wachten... sterkte..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Drie super mooie en sfeervolle kerstkaarten Sabine! Ik hoop dat je snel aan de beurt bent! Heel veel sterkte :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine, super mooie serie !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bah wat een domper want je leeft er toch naar toe, nu zit je weer in de wacht met alle spanning van dien. Al ze je nu maar niet net voor Kerst oproepen Sabine!!
  Je kaarten zijn echt mooi met die SL spulletjes!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sabine Wat een teleurstelling.... Maar je laat ons hier weer hele leuke kaarten zien. Hopelijk hoef je niet al te lang te wachten... Veel sterkte. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie stijlvolle kerstkaarten Sabine. Prachtig gemaakt. Hopelijk hoef je nu niet al te lang te wachten en word je snel geopereerd. Sterkte. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kaarten heb je weer gemaakt, mooi is die kerstroos. Jeetje, dat is een teleurstelling als je zit te wachten en dan weer naar een ander ziekenhuis. Ik snap dat er dan weinig uit je handen komt. Sterkte met het wachten.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ai, wat een narigheid. Je word zo ook wel heen en weer geslingerd. Ziekenhuizen hebben vaak niet in de gaten hoe slopend zoiets is. Snap dat je een time out nodig had. Heel veel sterkte en je kaartjes....allemaal toppertjes!.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh Sabine, wat een domper toch. Het zit je weer niet mee. Ik hoop dat je niet al te lang hoeft te wachten en dat er dan echt wat voor je gedaan kan worden.
  Je kaartjes zijn echt prachtig, wat een mooie afbeeldingen.
  Heel fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jee dat is zeker een domper, hadden ze dat niet eerder kunnen bedenken Sabine? Je stelt je toch ergens op in. Hopen dat je niet al te lang hoeft te wachten...
  Je hebt een hele mooie rustige serie kerstkaarten gemaakt, alle drie helemaal leuk ook qua kleuren vind ik. Sterkte...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen