woensdag 11 mei 2016

Kerst #37

Goedemorgen, vandaag weer wat nieuwe kaartjes om te laten zien. Ik ben weer terug uit Deurne en ik heb het echt fantastisch gehad. Heerlijk weer en het handbiken ging ook goed. Ik heb 30-54-30 km gehandbiked en aan alles was gedacht. Van masseurs tot een 3-gangen diner s'avonds. Het was ook echt voor herhaling vatbaar en ik hoop dat het me gegund is om volgend jaar weer te gaan.
Bovenstaande foto is gemaakt zo'n 1.5 km voor de finish. Hier moesten we verzamelen en dan reden we in een defilé naar de finish toe achter een drumband.

Ik heb weer een aantal kerstkaartjes gemaakt. Ik heb er aan het eind van het jaar zo'n 100 nodig dus er moet ook het nodige gemaakt worden, vandaar dat ik al zo vroeg begin.


Ik had een vel met verschillende plaatjes op linnenpapier en daar heb ik dit kaartje meegemaakt. Het was even zoeken naar de juiste kleuren enzo maar ik denk dat ik daar wel in geslaagd ben met deze combinatie.
Het houten kerstboompje heb ik meegenomen bij de Wibra toen dat in een opruimingsbak lag. Vond het hier wel leuk bij passen.


Dit plaatje vond ik zo schattig en heb ik aangekleed met 2 losse hertjes. Ook mijn nieuwe stansje gebruikt. Ik vind dat toch ook wel erg handig, kan makkelijker zijn dan stempelen soms.

Ik vind het weer 2 leuke kaartjes geworden. Ik wens jullie een fijne dag toe, hier is het bewolkt maar wel nog lekker weer. Ik ga zo eerst wat administratiewerk doen voor de vereniging waar ik secretaris voor ben en dan ga ik ook nog lekker even achter de hobbytafel zitten.

Liefs Sabine

12 opmerkingen:

 1. Een Super Prestatie ... Wat ben jij een sportieve dame ...
  Nu met volle energie terug kerstkaartjes maken ...
  Deze twee sfeervolle creaties zijn het bewijs ...
  Fijne woensdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad in Deurne Sabine....en het weer zat ook wel mee!
  Je hebt twee prachtige kaartjes gemaakt.....heel erg leuk!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je twee kerstkaarten zijn heel leuk maar de show steel je bij deze blogpost echt zelf Sabine, wat een topprestatie heb je geleverd en ...ik heb de foto even groot gemaakt: je staat er SUPER op, wat leuk meer van je te zien dan je bruine koppie!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je zo hebt genoten in Deurne.Superleuke foto.Je hebt 2 prachtige kerstkaarten gemaakt.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een afstanden, goed gedaan zeg en fijn dat je zo hebt genoten. Je kaartjes zijn ook erg leuk geworden! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat knap Sabine dat je zoveel kilometers hebt afgelegd! Het lijkt mij zo zwaar handbiken! Super leuke foto ook! Heel leuk om te zien :) Jouw kerstkaarten zijn super mooi! Het plaatje met de hertjes is inderdaad schattig en de herten ervoor een leuk detail :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dat zijn nogal wat kilometers Sabine, wat knap. Heb je je wel lekker laten masseren..hihi..lijkt me geen luxe. Fijn dat je zo genoten hebt, je straalt ook op de foto. Je kerstkaarten zijn mooi, ik snap dat je op tijd begint als je er zoveel nodig hebt. Lekker nagenieten nog.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto Sabine en zo knap al die kilometers die je gemaakt hebt. Fijn dat je zo genoten hebt. Je kerstkaarten zijn mooi geworden, bij de eerste is het super gelukt om de goede kleuren bij elkaar te zoeken. En de tweede is zo mooi geworden met de herten ervoor.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een sportieve prestatie heb je geleverd Sabine...zo te zien heb je echt genoten en dan met die mooie weer was het zeker een succes
  en wat een schitterende kerstkaartjes heb je gemaakt ....PRACHTIG!!!!
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Sabine,
  wat heb je veel gefietst! Sjonge, dat vind ik superknap! EN wat veel mensen deden mee. Lijkt me gezellig zo met zijn allen!
  Je kaartjes zijn allebei prachtig! Leuk hè, kerstkaartjes met deze temperaturen!?
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mens, wat een afstanden heb je afgelegd, super hoor!!! Je straalt ook helemaal op de foto, duidelijk zichtbaar dat je het naar de zin had daar.
  Je kaarten vind ik allebei prachtig, heel mooi alles op elkaar afgestemd.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ben jij goed bezig geweest Sabine, goed van je hoor om zo bezig te zijn, petje af voor jou.
  Je hebt weer twee prachtige kaarten gemaakt.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen