woensdag 3 augustus 2016

Beterschap

Goedemorgen, vandaag twee compleet verschillende beterschapskaartjes. Voor ieder wat wils zeg maar. En niet iedereen wil altijd maar een opkikker-kaartje dus ik zorg ervoor dat er wat verschillende kaarten in de bak zitten.


Het eerste kaartje is met een leuke vogel gemaakt. Een wat rustiger kaartje met mooie plaatjes. Het labeltje is uit mijn eeuwige voorraad. Ik vond het wel leuk om deze weer eens te gebruiken en qua kleur paste het prima.


Het tweede kaartje is veel drukker. Het plaatje komt uit een boek van de action met alleen maar 3d-plaatjes voor beterschapswensen. Wel heb ik het gezellige papier van MD Celebrations ervoor gebruikt. Ik vind die hond echt heel erg grappig.

Ik wens jullie een fijne dag toe, liefs Sabine

8 opmerkingen:

 1. Beide kaartjes anders, maar beiden even mooi en leuk met het plaatje van de zieke hond. Papiertjes zijn ook bijpassend. Inderdaad aangepast aan een zieke persoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste kaart is prachtig en stijlvol en de tweede kaart is vrolijk en kleurig. Het is maar net aan wie je hem stuurt, bij wie de kaart past maar ik vind ze allebei supermooi!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt 2 hele mooie kaarten gemaakt, ik vind het plaatje van kaart2 echt super..de andere kaart is wat rustiger en ook mooi.
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo lief! ook het vogel kaartje vind ik leuk geworden.. groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 hele mooie kaarten,Sabine.De vogelkaart is mijn favoriet en de tweede is superleuk met het hondje.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die hond is zeker superleuk Sabine. Een lieve vrolijke kaart in leuke kleuren. De eerste beterschapskaart is inderdaad wat rustiger maar zeker ook erg mooi. Mooi zoals je alles bij elkaar gecombineerd hebt en altijd fijn om op voorraad te hebben.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn allebei heel erg mooi Sabine. Heel mooi gemaakt.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk gedaan Sabine....
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen