woensdag 10 augustus 2016

Taart op het strand?

Goedemorgen, vandaag 2 felicitatie-kaartjes. Wel 2 compleet verschillende. De een is erg zoet, letterlijk en figuurlijk en de ander is wat stoerder geworden.


Laten we beginnen met dit mooie gebakje. Het plaatje komt uit een actionboek en is opgezet in 3D. En lijkt de slagroom niet net echt zo. Het achtergrond papier komt uit mijn restjesbakje. Ik wist dat ik nog zoiets had met donkerblauw. En dan in combinatie met het roze vind ik hem erg leuk geworden. De woorden happy birthday springen er lekker uit zo met het blauw als achtergrond.


Uit de voorraad kwam ik een boek tegen met allemaal plaatjes in maritieme sfeer. Ik ben begonnen met het uitknippen van deze schattige huisjes. Voor de 100 items in 100 dagen bij Creatijd vroegen ze onder andere een parasol en een beroep. Ook een vlag kon ik met dit kaartje weg strepen. Dus ik kijk ook met andere ogen wat en hoe ik iets kan maken. We nemen het een beetje met een korrel zand hoor, want is een visser met 1 hengel in een bootje een visser als in beroeps? Maar we beleven er wel elke keer veel lol aan. En sommige zijn bloedfanatiek en willen alles af hebben na die 100 dagen. Het woord gefeliciteerd dit keer afgedrukt in rood. Hierdoor springt het er zo lekker uit.
Er zal vast nog wel een kaartje in deze sfeer gemaakt worden want ik vind hem lekker stoer zo

Fijne dag, liefs Sabine

10 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  het zijn allebei heel leuke kaartjes. Je hebt er een ontzettend leuk tafereel van gemaakt, van de tweede. Van de eerste krijg je zin in wat lekkers bij de koffie!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef mij maar de zoete ...
  In zo'n mooi gebakje wil ik best een hap zetten ...
  Fijne woensdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee hele leuke kaartjes heb je gemaakt Sabine....mooie kleurtjes ook!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! De tweede is tof met die strandhuisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 Superleuke kaarten,Sabine.De cupcake ziet er heerlijk uit :).Leuk tafereeltje bij de tweede kaart en mooi afgewerkt met de bedeltjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  wat heb je 2 vrolijke kaarten gemaakt, dat gebakje ziet er heerlijk uit en de huisjes op het strand zijn prachtig
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee gave kaartjes, leuk dat ze zo anders zijn! De bovenste lijkt bijna eetbaar! En mooi dat je weer wat afstrepen kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn allebei heel mooi Sabine maar ik vind die met de huisjes echt helemaal geweldig.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen