maandag 26 september 2016

Kerst #59

Goedemorgen, vandaag weer kerstkaarten. Ik heb ze gisteren even geteld en ik heb er nu 58. Dat is een mooi begin maar er mogen er nog wel wat bij. Maar eerst even deze om te laten zien.


Bij de scraptuin. was er een sketch neergezet om makkelijker wat kerstkaarten te maken. Ik vond hem wel erg leuk maar bij de eerste keer had ik wel mooi 3 stroken maar het was de bedoeling dat ik rechts nog wat ruimte over zou hebben. Niet erg want het is wel een lekker vrolijk kaartje geworden. En een sketch blijft toch altijd een idee waar je je eigen draai aan kan geven.


Het tweede kaartje met hetzelfde papier is wel helemaal volgens de sketch gemaakt. De plaatjes blijven erg leuk. Het zijn schattige sneeuwpopjes van Eline Pellinkhof. En zo had ik toch weer 2 kerstkaartjes binnen.

En bij iemand zag ik dat er al nieuwe kerstspullen bij de Action lagen, dus daar ben ik zaterdag ook even langsgereden en daar heb ik 2 3D-boeken meegenomen. Ik vond het papier wel leuk maar het zijn 30x30 blokken en dat vind ik wel erg groot. Om te gebruiken maar ook om hier kwijt te kunnen en met een verminderde handfunctie snijden kleine blokjes nu eenmaal wat makkelijker. Ik ben benieuwd wat er de komende tijd nog bij komt. Ze waren hier nu bezig om de winkel klaar te maken.

Ik wens jullie een fijne week, liefs Sabine

13 opmerkingen:

  1. Leuk met die vrolijke papiertjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie papiertjes heb gebruikt.. leuke kaartjes.. groeten miranda k

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie en vrolijke kerstkaarten, Sabine.Superleuke sneeuwpop.

    Groetjes, Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve sneeuwmannetjes op mooie kaartjes ...
    Fijne week ... lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke sketch en leuke uitwerking! En je schiet al lekker op met je kerstkaarten hoor.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaarten heb je gemaakt Sabine,
    leuke sketch heb je gebruikt, 58 kaarten..flinke voorraad heb je al,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zijn superleuk! Lekker fris en vrolijk ook. ik zit op 30, maak er nog tien en dan klaar. Stuur niet iedereen een zelfgemaakte namelijk, alleen de mensen die het waarderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooo Ze zijn weer schattig Sabine, wat een leuke plaatjes heb je gebruikt.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een flinke voorraad kerstkaarten heb je al Sabine zover ben ik nog niet... Deze twee vind ik ook erg leuk vooral de onderste. Mooie strookjes en leuke sneeuwpoppen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 2 super leuke en zeker hele vrolijke kerstkaartjes Sabine...heel mooi in deze traditionelen kleurtjes...


    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Twee leuke kaartjes Sabine!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Sabine, wat heb je al veel kaartjes! Sjonge ik nog niet de helft van wat jij al klaar hebt!
    En ze zijn weer leuk! Ik zag de blokken ook bij Action. EN ook ik heb ze niet meegenomen. EN te groot, maar de motieven vond ik er zo groot in. Vaak heeft de Wibra ook leuke kleine blokjes met wat fijnere motieven.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hi Sabine, bedankt voor je leuke reactie op mijn trouwfoto's en de knutsels. :-) Zo leuk om dan ook weer na een blogbericht te kunnen genieten van de reacties... het genieten houdt niet op! Wauw, wat veel kerstkaarten heb jij al gemaakt zeg. Knap! Deze twee die je laat zien met de schattige sneeuwpoppen van Eline zijn erg leuk geworden. Heel knap dat je het papier toch hebt laten liggen (vroeger zouden we alles gewoon gekocht hebben hé, maar je wordt toch kritischer als je al bergen met materiaal hebt... zelfs als het geen drol kost!). Groetjes, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen