zaterdag 30 april 2016

Birthday wishes

Goedemorgen, vandaag weer 2 verjaardagskaartjes.
Ook deze komen uit de bak met voorgeknipte plaatjes. En daardoor zijn het 2 compleet verschillende kaartjes geworden.


Allereerst een pastelkleurig kaartje met dit lieve mandje met kat en konijn. Ik vond het zo'n schattig plaatje dat ik dat wel wilde gebruiken.
Het tekstlabel is van Joy en de tekst van Eline. Het plaatje komt uit 1 van de 3D-boeken met pyramideplaatjes die ik vroeger veel gebruikte en toen alvast geknipt had.


Het tweede kaartje is wat neutraler en lekker vrolijk met geel en groen. Omdat er ook wat roze in het boeket zit heb ik het touwtje schuin er overheen geplaatst. Het plaatje zelf verhoogd opgeplakt zodat er nog wat meer diepte inzit.

Ik vind het weer leuke kaartjes geworden en ik hoop jullie ook. Liefs Sabine

woensdag 27 april 2016

'N jaartje erbij

Goedemorgen, vandaag heb ik weer een kaartje om te laten zien. Ik heb nog heel veel voorgeknipte plaatjes liggen en omdat ik weer wat verjaardagskaartjes heb verkocht moet er toch iets bij komen. Ik heb dus verschillende kaartjes gemaakt met die plaatjes. Ik laat vandaag de eerste zien.


Een stoere mannenkaart. Het was even zoeken naar de juiste kleurencombinatie want je wil wel dat het plaatje alle aandacht krijgt die hij verdiend.
Door het rode vlak springt hij er nu echt uit. Het DP is weer een samenraapsel van verschillende merken en restjes.

Wat plakparels en meer had hij niet nodig.
Ik wens jullie een fijne koningsdag, ik zou gaan handbiken maar ik duik straks maar achter mijn hobbytafel want ik had niet veel zin om elke keer een bui op mijn hoofd te krijgen.
Liefs Sabine

zaterdag 23 april 2016

Cadeautje

Goedemorgen, vandaag een kaartje met papier dat ik cadeau had gekregen bij een bestelling.
Heel mooi ingekleurd kraft papier.
Ik ben zelf vandaag niet thuis want ik zit op het finish buro van onze wandelvereniging. Ik vier dus vandaag wel heel bijzonder mijn verjaardag met 120 mensen die gezellig komen.




Zowel de rij vlinders als de grote vlinder voorzichtig uitgeknipt en er een mooi achtergrondpapiertje bijgezocht. Ook dit was een cadeautje bij een swap dus dat kwam super uit. De vlinder gestanst uit een stukje cardstock wat er prima bij paste. 
Het kaartje had ook niet meer nodig vond, zo springt de vlinder er echt mooi uit.

Liefs Sabine

woensdag 20 april 2016

Happy birthday

Goedemorgen, ik blijf hard mijn best doen om wat losse dingen te gebruiken en wat meer ruimte te creƫren. Maar goed, dat blijft lastig....

Ik heb dit keer een kaartje gemaakt met een leuke cardboard taart.



Verschillende stukjes papier die er goed bij pasten. Ik vond birthday alleen wat saai dus happy heb ik er los bijgestempeld door over het stukje waar birthday stond een stukje tape te plakken. Het woord Happy te beinkten en dan de tape weer weg te halen. Hierdoor is alleen happy met inkt en kan ik gewoon normaal stempelen.

Het is een leuk vrolijk kaartje geworden en die taart springt er echt uit zo.
Liefs Sabine

maandag 18 april 2016

Hetzelfde maar toch anders

Goedemorgen, vandaag weer 2 felicitatie kaartjes. Ik had van een vriendin een stapel hartjes gekregen. Want ja, daar kon ik wel wat mee. Heel lang hebben ze in een hoekje gelegen. Hartstikke  mooi maar ja wat maak je er nu precies mee.
Maar opeens had ik de smaak te pakken en waren er 2 compleet verschillende kaartjes maar wel allebei met zo'n mooi hart.


Dit kaartje had ik eerst gemaakt. Ik vond die bloem er zo mooi bij passen. Niet teveel poespas maar wel heel chique. Kon ook wat mij betreft voor een bruiloft.


Dit kaartje is heel anders. Qua kleurstelling het nieuwe blokje van Marianne Design gebruikt en dat leuke rozet heb ik laatst gekocht bij de action. Het paste er zo leuk bij en maakt het een heel ander kaartje.

Ik heb nog een hele berg van die hartjes dus wie weet komt er in de toekomst nog wel meer van dit soort kaartjes. 
Ik vind ze in ieder geval erg leuk geworden.

Fijne dag, liefs Sabine

zaterdag 16 april 2016

Kerst #35

Goedemorgen, vandaag weer 2 kerstkaartjes met die schattige muizen.
Er zitten er 4 op een velletje dus ik heb er meteen 4 uitgestanst. Vandaag dus de 2 andere kaartjes.


Dit kaartje met deze lieve muis is gemaakt met ook n restje groen, ja hoe zal ik het noemen, spinnenwebbendraad. Het papier is normaal wat druk in mijn ogen maar in dit geval past het echt super.


Hier heb ik weer verschillende soorten papier door elkaar gebruikt. Het grijze en zwarte hoort bij het papierblokje van de muizen en het gestreepte is van echo park. Hier weer wat kerstroosjes en glittersterren gebruikt. 

Ik vind ze weer erg leuk geworden. Liefs Sabine

donderdag 14 april 2016

Birthdaywishes

Goedemorgen, vandaag weer twee felicitatie kaartjes met het blokje van Studio Light. Het zijn zulke vrolijke papiertjes.


Het papier past er prima bij en met de extraatjes zoals de pijl en de banner onder de wenstekst heb je snel een superleuk kaartje.
En helemaal in mijn kleuren, daarom heb ik dit boekje ook meegenomen. De andere vond ik veel rustiger qua kleuren.



Dit kaartje heb ik gemaakt met de strookjes die overbleven. Die wilde ik natuurlijk ook gebruiken. Het achtergrond papier heb ik uit een ander blokje gehaald maar dat paste prima. De tekst Partygreetings heb ik zelf op de banner gestempeld.  Ook hier wat aangevuld met plakparels.

Ik vind het weer hele leuke kaartjes! Fijne dag, liefs Sabine

dinsdag 12 april 2016

Gefeliciteerd

Goedemorgen, vandaag weer een felicitatiekaartje van mij. Ik blijf proberen restjes op te maken of om materialen te gebruiken die er al een tijdje liggen. Het lukt niet altijd maar toch....


Dit kaartje heb ik gemaakt met wat papiertjes uit de restjes bak. Ik had een verjaardagskaartje nodig en dit was makkelijk in elkaar te zetten. De bloem springt er in het echt wat meer uit dan hier. Met wat kleine vlindertjes en de tekst van Joy is het een lekker vrolijk kaartje geworden.

Ik wens jullie een fijne dag, ik duik de sportschool weer in. Liefs Sabine

zaterdag 9 april 2016

Party

Goedemorgen, vandaag weer een felicitatie kaartje. Wel voor een stoere jongen  dit keer. Het plaatje lag al een tijdje klaar en in het kader van opmaken heb ik deze gebruikt voor een stoer kaartje.


Verschillende restjes papier gebruikt wat er prima bij combineerde. Lekker frisse kleuren. Misschien vind ik hem toch wat saai of leeg maar ja, een bloemetje plaats je er niet bij.

Ach en de ontvanger waardeert altijd een kaartje.
Fijne dag! Liefs Sabine

donderdag 7 april 2016

Kerst #34

Goedemorgen, nadat ik mijn inspiratie weer had terug gevonden wist ik ook nog wat kerstkaarten te maken.
Ik heb vorig jaar in de uitverkoop een heel leuk blokje gekocht. Wel helemaal in zwart-wit en dat vond ik toch wat vreemd voor kerstkaarten. Maar ik vond de plaatjes die erbij zaten zo leuk.

Ik heb dus de plaatjes uitgestanst en er verschillende kaartjes mee gemaakt.


Zijn het geen schattige muizen? Ik heb hier het zwarte DP uit het blokje gebruikt maar de rest zijn gewoon restjes wat ik her en der tegen kwam. De sterren heb ik bij de wibra gekocht en hebben een mooie glitter. De kerstroosjes kregen een enamel-dot. En zo passen die er ook prima bij zo.


Het tweede kaartje is compleet anders door de andere kleuren. Hier juist wat meer kleur toegevoegd en een tikkeltje goud erbij. Ook hier wat kerstroosjes en sterren gebruikt. 
Heel leuk om te zien, dat met verschillende kleuren de kaartjes heel anders zijn geworden.

Ik wens jullie een fijne dag toe!! Liefs Sabine

maandag 4 april 2016

Partytime


Goedemorgen, vandaag weer 2 vrolijke verjaardagskaartjes voor jullie. Ik had een boekje gekocht van Studiolight speciaal voor verjaardagskaartjes. Het papier en de plaatjes en bijbehorende extraatjes zaten er ook al bij.
Ik heb me niet helemaal aan de voorbeelden gehouden maar goed, zo werkt het natuurlijk ook vaak met inspiratie.


Ik vond het papier wat erbij zat erg leuk en ik heb het plaatje aangekleed met verschillende dingen zoals de woordjes en de vlaggetjes. Ik heb er natuurlijk ook wat plakpareltjes bij gebruikt.
Misschien niet goed te zien maar die hartjes zijn ook goudkleurig op het DP, vandaar de goudkleurige parels.



Ik vind dit ook zo'n vrolijk kaartje met net een soort confetti op het DP. Wel plak ik bijna alles verhoogd op in plaats van zo plat. Ook hier weer wat pareltjes toegevoegd en een leuk party-vlaggetje.

Ik vind het een leuk setje om eens wat anders te maken, en het hielp mij goed uit een dipje, ik wilde wel wat maken maar geen idee wat. Ze hebben verschillende setjes maar deze is zo lekker vrolijk,

Liefs Sabine

vrijdag 1 april 2016

Van harte

Goedemorgen, vandaag weer een felicitatie kaartje van mijn kant. Ik wilde wat meer verjaardagskaartjes in de voorraad hebben maar dit schiet niet echt op, want ik maak er te weinig om echt de bak qua volume te zien groeien.

Ik heb weer een kaartje gemaakt uit de Hobbykaarten.


Ik vond het een redelijk neutraal kaartje maar heb hem zoals altijd wel weer aangepast naar mijn eigen formaat kaarten. Ook heb ik een randje kurk aan de boven en onderzijde gebruikt.

Ik vind het weer een leuk kaartje geworden en redelijk neutraal te versturen.
Ik wens jullie een fijn weekend vol zon en plezier Liefs Sabine