maandag 10 april 2017

Kerst 2017 #8

Goedemorgen, nadat ik vorige week al een aantal dagen geen inspiratie had heb ik mijzelf donderdag gewoon gedwongen, en zoals altijd vliegen de kaarten dan uit mijn handen. Ik heb donderdag 7 kerstkaarten gemaakt dus ik kan weer even vooruit.
Ik zal de eerste laten zien, ik heb er nu 24 en ik gok dat ik er zo'n 175 nodig heb dit jaar dus heb nog wel even wat te doen.


Ik ben begonnen met wat kaarten te maken uit een stansblok van Studio Light wat ik kocht op de beurs. Zoals altijd heb ik er wel wat aan veranderd maar dat is ook de kracht van deze kaarten.


Dit was de tweede kaart en dit was een rechthoekige kaart. Gelukkig past het blokje papier van SL er ook prima bij en kon ik aan de boven en onderkant op deze manier er mooi een strookje aan vast maken. Ook zitten er bij elke kaart wat extraatjes en bij deze kaart kon je kiezen voor een ander plaatje.
Dat heb ik niet gedaan, ik heb daar gewoon een derde kaartje mee gemaakt.


Met een stansmal erachter en met het DP van SL erbij was dit kaartje snel geboren. En gelukkig had ik toen mijn inspiratie weer terug en kwamen er toch wat meer kaartjes uit mijn handen.

Ik ga zo naar de sportschool en vanmiddag naar de fysio. Met een beetje geluk kan ze mijn duim nog even intapen. Die heb ik vorige week geblesseerd met het verkeerd opvangen van een bal. En ik zag net dat ik random winnaar was bij bijna kant en k(l)aartjes. Hartstikke leuk natuurlijk! 
Fijne week, liefs Sabine!

11 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kaartjes! Ik moet echt nog niet aan de kerst denken, maar je kaarten zijn stuk voor stuk prachtig. Gefeliciteerd met je prijs, superleuk voor je. GRoetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog veel kaartjes te maken ...
  Je bent goed op weg met deze drie sfeervolle XMas cards ...
  Fijne Paasdagen ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, 7 op een dag..... dat gaat dan lekker hard haha. Ze zijn heel leuk.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  dan had je echt de vaart er in, 7 kaarten op een dag..Wel handig om zo'n stansblok te gebruiken,dan komt je inspiratie vanzelf..
  Mooie serie is het geworden,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie serie,Sabine.Leuke stansblokken.Zo dan 7 kaarten op een dag.Dan ga je de 175 wel halen :).

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat goed dat je zelf dan even aanpakt. Moet je kijken wat een mooie kaartjes ervan komen. Heel gaaf! EN gefeliciteerd met je random prijs.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed dat je jezelf gedwongen hebt, wat een prachtige kaartjes. Ik hou wel van die Noorse stijl. Gefeliciteerd dat je winnaar bent geworden bij kant-en klaar kaartjes. Beterschap met je duim.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 175 kaartjes...dat is niet niks! Dan moet je er ook wel 7 tegelijk maken. En dan ook nog van die hele mooie kaarten. Prachtig gedaan!
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaarten heb je gemaakt Sabine.
  Je hebt jezelf de goede kant op gedwongen.
  groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is veel! Fijn dat je zo lekker bezig was, zo schiet het goed op. Ze zijn stuk voor stuk heel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen