vrijdag 25 januari 2013

Een dagje blijdorp

Gisteren een hele gezellige dag gehad in blijdorp. Heel dik aangekleed ben ik in de ochtend opgehaald. Aangezien ik niet zo lang en ver kan lopen, hadden we besloten om een rolstoel te lenen en zo zijn we op pad gegaan.
Heel veel lol onderweg al gehad om de sneeuw, want zo makkelijk is het niet om met een rolstoel door de sneeuw te gaan.
Het was wel heel mooi in blijdorp. Het was ook heel rustig en dat was ook wel begrijpelijk. Wel scheen het zonnetje lekker en waaide het niet te hard, dus het was best te doen.

Ik wil jullie er toch wel een beetje van mee laten genieten, dus ik laat jullie wat foto's zien. Gelukkig kan ik gewoon weer foto's op de gewone manier uploaden,dus ik ben heel blij,


Deze reiger was zo ongeveer de eerste die we zagen. Hij bleef echt heel lang stil zitten en ik kon hem dus echt perfect op de foto zetten.


Deze hyena's stonden heel mooi met zijn drieen bijelkaar. Lekker aan het spelen in de sneeuw en echt een heel gaaf gezicht.


Helaas wilde dit kleine olifantje niet met zijn gezicht naar de camera gaan staan. Maar het was wel even lekker warm binnen. Ook is er een kleine neushoorn geboren,maar die was niet te zien. Erg jammer, maar wie weet in de zomer als ze buiten lopen.

 
 
Ook konden we heel dicht bij de walibi's komen. Echt heel erg leuk om zo dicht bij te komen. Echt heel gaaf, vooral omdat het zo rustig was. Hij bleef mooi zitten tot de foto gemaakt was en sprong toen pas weg.
 

Kijk eens hoe gaaf de waterval er ondertussen uitziet. Het is eigenlijk niet te vangen in een foto zo mooi was het.

Het is weer eens een andere blog als jullie van mij gewend zijn, maar heb vandaag lekker rustig aan gedaan, want ik was toch wel erg moe van gisteren. Morgen en zondag help ik bij onze wandeling in Rhoon, dus ik heb pas maandag weer tijd om een beetje te hobbyen. Maar ben bang dat jullie nog wat langer moeten wachten. Ik doe mijn best en tot snel.
Liefs Sabine
5 opmerkingen:

 1. Hey Sabine,
  Jeetje wat leuk om in Blijdorp te lopen met al die sneeuw. Bij een bezoek aan de dierentuin denk ik altijd aan de zomer, maar jij hebt ons laten zien dat het in de winter ook heel erg mooi is...
  Ik wens je een heel fijn weekend, rust lekker uit en tot snel weer,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Wat lief dat je ons laat mee genieten van je dagje Blijdorp en...fijn dat je zo genoten hebt..

  Liefs en groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn zo'n dag, het weer zat ook mee. Prachtige foto's waarvan je lekker kunt nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van zulke uitstapjes kan je zo genieten! Leuk die foto's met uitleg erbij. Je hebt wel lekker weer gehad zo met die zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van zulke uitstapjes kan je zo genieten! Leuk die foto's met uitleg erbij. Je hebt wel lekker weer gehad zo met die zon!

  BeantwoordenVerwijderen