dinsdag 8 januari 2013

Wat verjaardagskaartjes

Zo het duurt even,maar ook vandaag is het me weer gelukt om wat foto's te uploaden. Al vraag ik me af hoe lang het nog duurt voordat het weer normaal wordt. Ik ben niet de enige die er last van heeft, dus gedeelde smart is halve smart moet ik maar denken.
Ik ben al even bezig om al mijn hobbyspullen uit te zoeken en eens te kijken wat ik nu allemaal heb. Dat zal jullie ook wel bekend voorkomen. Ik had dus ook weer meer dan ik dacht.

Zo kwam ik allerlei vellen tegen met teksten en plaatjes, met natuurlijk bijpassende scrapvellen. Ik heb dus eerst maar eens wat verjaardagskaartjes gemaakt. Dit zijn ze nog niet allemaal. Maar 1 is er naar een hobbymaatje voor haar verjaardag. En drie foto's uploaden kost al genoeg tijd. Dus jullie zullen op de rest nog even geduld moeten hebben.
 


De vlaggetjes heb ik voorzien van de lettertjes happy, want ook aan letter-stickers bleek ik geen gebrek te hebben. Ach beter mee dan om verlegen. Het is een simpel kaartje geworden,maar hij heeft wel iets aparts vind ik zelf.
 
 

 
Zo zie je maar wat je met wat papier en uitdrukvellen kan doen. Ik vind ze lekker vrolijk en zal eens kijken of ik zoiets ook niet voor een jongen kan maken, want dit zijn toch wel meiden kaarten.
 
 
Mijn kerstpakket is ook eindelijk binnen. Hardstikke leuke dingen zitten erin, maar voor foto's was het alweer te donker. Ik zal morgen eens kijken of het dan wel lukt.
Fijne avond en tot snel. Liefs Sabine

8 opmerkingen:

 1. Leuke gezellige en vrolijke kaartjes heb je
  gemaakt :)

  Google Chrome is een heel stabiele browser en
  die werkt erg stabiel !

  Fijne knutselweek gewenst :)
  Lieve grtjsss van Erica ¤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke, mooie, frisse leuke kaarten!
  Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaartjes, leuke kleuren! Heerlijk is dat soms hè, "winkelen" in je eigen spullen!
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn enig, super die kleuren en details Sabine!! Praat me niet over Blogger en foto's...........GRRRRRRRRRRRRRRR...... wat een drama!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke kaartjes heb je gemaakt, opnieuw door eigen scrapspullen levert zeker een hoop inspiratie op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke, frisse en vrolijke kaartjes! Enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke en vrolijke kaartjes Sabine!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken dit van het super vrolijke verjaardagskaartje dat je mij stuurde, ik vind het papier en de toevoegingen heel leuk! Echt heel feestelijk voor o.a. een verjaardag. Bedankt voor je leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen