zaterdag 5 januari 2013

Vrolijkheid in huis

Nadat ik gisteren al een blogbericht wilde schrijven, maar mijn foto's niet geupload kreeg van mijn computer ben ik vanmorgen vol goede moed opnieuw begonnen. Helaas pakt de optie vanaf de pc nog steeds niet, dus ben ik gaan zoeken of het lukte met picasa.
 
Ik had al gezien dat er meer mensen last van hadden dus ik ben blij dat ik niet  de enige ben. Wel een omslachtige manier zo om mijn berichten te tikken maar het is even niet anders.
 
Ik wilde vandaag wat foto's van mijn huis laten zien, nu de kerstboom er weer uit is. Meteen maar wat nieuwe dingen gekocht want ik vond het toch wel kaal. 
De kandelaars stonden mij iedere keer al aan te kijken bij de action, en van de week het besluit genomen om ze gewoon mee te nemen. Ik vond ze zo leuk.
 

Ik heb er roze kaarsen ingezet, want voor de kerst had ik een grote glazen pot gekregen met ook daarin een roze kaars, dus dat paste mooi bij elkaar. Vind je ze niet schattig zo met dat metalen hartje? Ze stonden eerst op mijn boekenkast. Daar stonden ze nog veel mooier, maar kon ik ze niet meer uitblazen als ze eenmaal aanstonden. Niet heel erg handig dus.

 

 
Ook dit schattige kaarsenhoudertje kocht ik bij mij aan de overkant bij de action. Soms lijkt het wel of ik daar aandelen heb. Maar ja op krukken is dit de dichtsbijzijnde winkel, dus ook erg makkelijk. S'avonds geeft hij heel erg leuk licht door de gaatjes die in het bakje zitten.
 

 
Ook mijn kerstkrans is weer verdwenen en daar moest ook weer iets nieuws voor komen. Mijn hyacint paste er mooi op en de roze kaars voorzien van een kantje en hartje ook. Staat heel lief zo bij elkaar. Zoek alleen nog iets kleins voor op de voorgrond maar daar ben ik nog niet in geslaagd. De kroon vond ik van de week, en geeft iets stoers aan het geheel.
 
 
Ook een nieuw plantje gekocht. Met dubbele roosjes in het roze. Hij moet nog een beetje uitkomen. Ben benieuwd of ik hem in leven kan houden. Maar het is een vetplant, dus het zou moeten goed komen. 

 
 
Ook de bolletjes heb ik in huis gehaald, het is een schaal blauwe druifjes geworden. De bak "versierd" met wat bakpapier. Dat idee haalde ik weer van pinterest. Normaal staat hij op de eettafel maar voor de foto heb ik hem maar even verplaatst, want de tafel ligt vol met hobbyspul wat nog opgeruimd moet worden.
 
Ik zal van de week weer wat foto's plaatsen van wat kaarten die ik gemaakt heb. Dan hoop ik ook dat blogger weer gewoon werkt, want dit is erg omslachtig.
Fijn weekend alvast en tot snel.
Liefs Sabine

7 opmerkingen:

 1. Bofkont, de Action aan de overkant.......ja dan zal je huis er elke maand voller en knusser op worden Sabine, enig!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,

  Oooh geweldig de Action aan de overkant, lekker de snoepwinkel voor de deur en..wat hebben ze daar leuke dingen..je hebt weer hele mooi sfeerhoekjes gemaakt echt heel erg leuk...en
  je kunt ook Google Chrome gebruiken, dat werkt veel beter...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke, gezellige sfeer heb je gecreëerd in je huisje,
  Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor. Action is een heerlijke winkel! Ik kom er ook bijna wekelijks! Tot zondag!! Ps: google chrome is echt beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er weer heel gezellig uit Sabine!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gezellig en het voorjaar al in huis gehaald. Heerlijk! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er heel gezellig en knus uit bij jou Sabine, leuke kleurtjes dat roze.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen