zondag 26 mei 2013

Ik ben er weer...

Oh wat is het koud in Nederland, en wat was het lekker warm in Turkije. Ik ben afgelopen woensdag terug gekomen en sindsdien loop ik weer met dikke sokken en truien aan, in plaats van s'ochtends een bikini aan  te trekken met een korte broek, slippers en zo naar het zwembad te lopen.
Het mag duidelijk zijn, ik heb een lekkere vakantie gehad. Ik heb niks gedaan, behalve op 1 bewolkte ochtend naar Alanya te gaan met de bus en daar wat kleding kopen.
Met een gemiddelde temperatuur van 30 graden, ben ik ook lekker bruin geworden.


Dit is het uitzicht vanuit het restaurant op de 7e verdieping, met in de verte Alanya stad.



Vlak voor mijn vakantie kreeg ik nog te horen dat ik het bakpakket had gewonnen bij Brenda kookt.
Hardstikke leuk blog, met allerhande recepten en reviews.


En na mijn vakantie lag dit mooie pakket op de deurmat. Hardstikke leuk toch. Ik ga binnenkort snel iets maken uit het kookboek.

Natuurlijk moest er ook nog gewassen en opgeruimd worden, en ben ik nog steeds best wel moe van al het reizen, dus kaartjes heb ik even nog niet.

Ik heb gisteren wel nog iets anders gekocht.
Gisteren was er hier in Rotterdam Kralingen op straat, waarbij verschillende winkeliers hun spullen ook buiten aanbieden. Een soort kleine braderie. Ook Lia van House of seasons had haar winkeltje gedeeltelijk op straat staan en het was best aardig weer gisteren dus ben ik er even heen gegaan.

Jacqueline van As it is heeft hele gave panelen met allerhande boodschappen erop en die staan ook bij Lia in de winkel. Ik kon het gisteren niet laten en ik heb ook een paneel mee naar huis genomen.


Deze hangt nu bij mij in de gang. Er zit een echte spijkerbroek zak op. En aangezien ik nogal eens verzucht dat ik me een bejaarde voel, wordt dit mijn nieuwe slogan. Ik ben niet bejaard, ik ben vintage (let wel, ben pas 29)

Ik ga nog even gezellig verder kijken op alle blogs die ik de afgelopen weken heb gemist, en ik kom nu ook weer vaker reactie's geven hoor.
Fijne zondag, liefs Sabine





 



7 opmerkingen:

  1. Lieve Sabine,
    toch maar meteen even aan het kijken bij je, soms moet je even pauze inlassen.....
    Leuk istie he! Jacqueline maakt hele leuke borden!
    Gezellig om je weer even te hebben gezien, al werd ik wel jaloers van jou mooie bruine kleurtje!
    tot snel
    liefs
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi uitzicht en wat heerlijk zo'n lekkere vakantie.
    En dan ook nog een mooi pakketje gewonnen, kan niet beter toch ☼

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Sabine,
    'Wat heerlijk dat je zo genoten hebt van je vakantie en ja..dan valt het tegen in het koude Nederland..Je paneel vind ik super..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zucht... wat was het lekker in Turkije he. Ik zat vlakbij Antalya. Lekker dat je zo genoten hebt van het lekkere weer en een bruin kleurtje hebt gekregen (ik niet zo, haha... ik verbrand heel snel dus moest heel veel smeren!). Je had een mooi uitzicht zeg, prachtig. Leuk dat je bij terugkomst een pakketje vond. Je 'vintage' paneel is grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Sabine,
    Wat fijn dat je het zo heerlijk hebt gehad op vakantie. Lekker hoor die warmte, zal je vast heel erg goed hebben gedaan. Dan valt het hier wel weer erg tegen natuurlijk...
    Leuk dat bord dat je hebt gekocht, met die zak erop. De tekst is supergaaf, mooi motto hoor meid... Ik denk dat ik 'm ook eens ga gebruiken...
    Ik wens je alvast een heel fijne nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh ja, bedankt voor de tip voor de tape bij de Pipoos. Ik denk dat ik blij moet zijn dat die winkel niet bij mij in de buurt zit, haha... veel te leuk. Ik heb de tapejes opgezocht via de webwinkel, ze zijn inderdaad wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. OOOOOOOh wat zal het tegenvallen in de herfst in Holland na zo'n heerlijke vakantie, daar moet je nog maar even heerlijk van nagenieten Sabine!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen