woensdag 28 mei 2014

50 jaar

Goedemorgen, een vriendin van mij wordt 50 en natuurlijk hoort daar een kaartje bij. Maar ze geeft een groot feest en wilde ik natuurlijk ook een cadeautje hebben. Ik heb uiteindelijk een dienblad gemaakt met van alles erbij gekocht, maar wilde ook wat dingetjes zelf maken. Ze is gek van Disney en Mickey en Minnie Mouse dus dat was nog het makkelijkste van alles.
Ook houd ze van roze, dus het is een beetje overdaad aan roze vandaag.


Om te beginnen het kaartje. Ik had nog een 3d-blokje liggen met dit papier en bijpassende plaatjes. Het enige nadeel was dat het papier vrij dus was dus heb de 50 en de hoera ook nog een keer gestanst met cardstock en het zo verstevigd. Het is niet goed te zien, maar deze Minnie is ook opgebouwd uit 3d.


Ik had ook nog een buisje liggen waar ooit chocolaatjes in hadden gezeten. Daar wilde ik ook iets mee doen. Het papier paste er net omheen dus met een klein randje aan de onderkant was het redelijk snel voorzien van een nieuw laagje papier. Ook hier de Minnie in 3d opgebouwd en voorzien van cardstock. Nog wat bloemen gemaakt en die rondom erbij geplakt.


Zo het setje bij elkaar. Hartstikke leuk, tenminste dat vond ik. Ik heb ook nog een notitie blokje gemaakt en versierd maar dat ben ik vergeten op de foto te zetten. Niet slim maar ik heb wel nog een foto van het geheel en daar kan je het blokje zien liggen. Ik had geen Minnie's meer maar wel Katrien Duck en die was in dezelfde kleuren.


Ik vond het leuk om te maken en ik denk dat mijn vriendin het ook leuk zal vinden.
Ik wens jullie een fijne dag. Liefs Sabine9 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  Gefeliciteerd met je vriendin. Je hebt een prachtig cadeau voor haar gemaakt en het kaartje is heel erg lief! Een overdaad aan roze is op zijn tijd heerlijk hoor... Ik geniet er van!
  Ik wens je een heel fijne dag, ondanks de overdaad aan grijs en nat die we weer hebben...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schitterend cadeau om te krijgen ...
  Fijne woensdag ... Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi feestelijk én persoonlijk cadeau!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend Sabine zoals je dit allemaal hebt gemaakt. Een prachtige weggever. Daar zal ze echt wel heel erg blij mee zijn.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je vriendin gaat uit haar dak, dat kon toch niet missen Sabine..dit is zooooooo super leuk, een top-cadeau!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi persoonlijk kado is dit geworden Sabine, het kan toch niet anders dan dat je vriending hier helelmaal blij van wordt. Ik heb het blokje ook nog liggen dus ik het herkende het meteen. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf ben ik ook Disneyfan dus ik kan je verzekeren dat dit cadeau een succes is! Dat heb je erg leuk gedaan!


  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Sabine,
  Wat een schitterend cadeau heb je gemaakt, prachtig het dienblad vol met spullen, leuk de versierde koker en de gave kaart, erg mooi..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen