zaterdag 3 mei 2014

Fijne kerstdagen

Goedemorgen, wat heb ik jullie verwaarloosd zeg. Nou ja, ik heb wel reacties achter gelaten maar ik heb zelf geen kaartjes meer geplaatst. Nu lag het ook allemaal even heel erg stil, eigenlijk even geen tijd voor en als er wel tijd was wilde ik als eerste mijn rust pakken. Maar er zijn 2 kaartjes af en die wil ik laten zien.


Het zijn 2 kerstkaartjes op dezelfde manier gemaakt met hetzelfde papier. Ze hebben ook zeker anderhalve week op tafel gelegen zonder dat er verder iets mee gedaan werd. Maar gisteren heb ik ze eindelijk afgemaakt en fotos genomen.


Met wat plaksteentjes en pareltjes en natuurlijk een stempeltje zijn de kaartjes afgemaakt. Ik vind het wel leuke kaartjes geworden maar het model vond ik vrij lastig want het moet natuurlijk ook precies in elkaar passen.

Ondertussen schijnt hier het zonnetje en ga ik zo even naar de martk. Ik hoop komende week wat meer tijd voor de hobby te hebben, want dit vond ik wel erg jammer dat ik niks had om te laten zien.
Fijn weekend, liefs Sabine

8 opmerkingen:

 1. Leuk idee, de manier van je achtergrond!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even je rust nemen is ook belangrijk Sabine en dit is zeker een prachtig precisiewerkje dus geen wonder dat je even niet veel had om te laten zien!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Dat je je rust moest pakken, betekent dat dat het niet zo lekker met je gaat op het moment? Dat is niet zo fijn natuurlijk en ik hoop dat het inmiddels dan toch weer even wat beter gaat. Je kaartjes zijn zoals gebruikelijk weer helemaal mooi!
  Ik wens je een heerlijk, rustig, zonnig weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Ze zijn weer leuk hoor, mooie papierkeuze, leuk de punten en schattige plaatjes,fijn weekend..
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezondheid gaat voor bloggen, net als andere zaken soms. Mooie kaartjes laat je zien, leuke kleuren en mooi papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaarten weer Sabine, mooi papier en plaatjes.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn weer super mooie kaarten ♀
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen