vrijdag 25 april 2014

Warm winter wishes

Goedemorgen, ze voorspellen vandaag 23 graden en ik ben volop bezig met kerstkaarten. Ja ach, het blijft een hobby zullen we maar zeggen. En aangezien ik er 50 nodig heb eind september, probeer ik toch regelmatig wat kaartjes te maken.


Deze mal heb ik al een tijdje maar niet zo vaak gebruikt. Vind de mal geweldig, maar vind de rest van de kaart zo rustig worden. Maar een heel druk achtergrond papiertje was ook geen succes. En het is weer eens wat anders.


Met hetzelfde groen heb ik nog een kaartje gemaakt, dit keer wel met wat drukker achtergrond papier erbij. En nu lijkt het of de 2 achtergronden hetzelfde zijn qua kleur, maar de liggende is groen/rood en de staande is blauw/rood maar dat is op de foto niet zo goed te zien.


En als laatste nog 1 in compleet andere kleuren. Het is een wat feller rood dan de andere kaartjes ondanks dat ze bij elkaar in 1 pakketje zaten. Ik vind het wel een leuk kaartje geworden, ook zo met de kerstroos erbij.

Er liggen er nog 2, die bijna klaar zijn maar daar ben ik nog niet tevreden over dus die komen nog.
Ik wens jullie alvast een fijn weekend.
Liefs Sabine


6 opmerkingen:

 1. Dan heb jij alvast een leuke voorraad aan kerstkaarten ...
  Ze zijn weer sfeervol, gezellig mooi ...
  Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is precies zoals je zegt Sabine, het is je hobby, en dat kan altijd, maakt niet uit welk seizoen het is. Ik zit ook wel eens midden in de zomer een sjaal te breien. Nu op dit moment ben ik een heel dikke warme deken aan het breien... moet er niet onder kruipen hoor...
  Ik wens je een heerlijk Koningsweekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Ik heb die mal ook en hij komt inderdaad het mooiste uit op een rustige achtergrond, ze zijn alle 3 leuk, ik ben helemaal weg van de laatste..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sabine
  Ze zijn weer prachtig je kerstkaarten, mooie mal is dat he, wat maakt het uit wat voor weer het is, kaarten maken blijft leuk om te doen, ik zit met een dikke trui aan, ik vond het weer niet zo vandaag.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaarten zijn prachtig, een hele aparte mooie stijl!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen