zondag 6 april 2014

Prettige feestdagen

Goedemorgen op deze vroege zondag. Heel de week moest ik er voor allerhande dingen vroeg uit en de wekker zetten. Vanmorgen kon ik lekker uitslapen en ja dan ben je natuurlijk gewoon om 6 uur wakker.
Ach we hebben nog een lange dag voor ons moet ik maar denken.
Ik heb weer 2 kerstkaartjes gemaakt. Het was wel lastig om de nodige inspiratie te vinden.



Maar het plaatje was al geknipt en dan moet ik er ook wat mee doen. Gezellige papiertjes erbij gezocht en weer eens een ander figuurtje gebruikt. Ik heb heel veel van die hexagon-mallen bij elkaar, maar ik gebruik ze eigenlijk veel te weinig. Want het is meteen een heel ander gezicht.


Het andere kaartje is met een oud plaatje van Eline. Het blijft een schattig meisje. Het papier van dezelfde serie erbij gepakt. Het paste goed bij elkaar al blijf ik een roze kerstkaartje een beetje vreemd vinden. Maar er zijn er weer 2 klaar voor de voorraad.

Ik wens jullie een fijne zondag, liefs Sabine

6 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  Nou dan was je zeker vroeg wakker en heb je een lange, misschien wel heel productieve, dag voor de boeg. Jammer dat het weer het vandaag laat afweten, maar ja, daar doen we niets aan natuurlijk!
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schreef nog dat je zo niet in kerstsfeer was maar deze zijn wel heel leuk Sabine...het drupt gestaag dus wie weet komt er nog veel meer aan!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn echt prachtige kerst kaarten, mooie kleuren, toppie ☺
  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag nog ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  nee hoor een rose kerstkaart is helemaal niet vreemd, kijk maar naar de mijne..haha..2 leuke kaartjes zijn het geworden,van de 1ste is de tekst niet zo goed te lezen, kan ook aan mij liggen...
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lieve kerstkaartjes, lieve plaatjes mooi papier.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn allebei heel geslaagd hoor en ook al vind je roze een vreemde kerstkleur het is toch echt op en top een kerstkaart geworden!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen