donderdag 10 april 2014

Veel liefs

Goedemorgen, vandaag weer 3 nieuwe kaartjes van mijn hand. Het iets minder mooie weer nodigt natuurlijk ook meteen weer uit om lekker kaartjes te maken.


Ik had een heel mooi blokje papier van Graphic 45, botanical tea gekocht. Vol met zachte pastel kleuren en mooie bloemen en dieren. Daar heb ik bovenstaand kaartje dan ook mee gemaakt. Ik vind het zelf echt een enorm schattig kaartje geworden. Mooi rustig en voor veel gelegenheden geschikt.


Met hetzelfde papier maakte ik dit kaartje. Dit keer in combinatie met ribbelkarton. En ook dit vond ik een goed succes. Meteen mijn nieuwe malletje gebruikt van Memory box. Het hangertje wel gevuld met zilver papier natuurlijk, al had groen hier ook prima gekunt.Het laatste kaartje is met hetzelfde principe gemaakt, alleen met ander papier. Dit was wat papier wat ik toegestuurd kreeg samen met een bestelling. Wat bloemetjes erbij en toen was het een Moederdag kaartje geworden. Hij is ook al samen met het eerste kaartje naar iemand toe die ze graag wilde hebben.

Ik wens jullie een fijne donderdag, liefs Sabine

8 opmerkingen:

 1. Wow dat eerste kaartje vind ik echt heel erg mooi maar ook de andere twee mogen er wezen!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woww prachtige kaartjes met een super leuk model.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Ze zijn stuk voor stuk mooi, heel leuk dat je eerst hebt gestanst en daarna er een kleurtje hebt achter gedaan, heel mooi...
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sabine
  Je kaartjes zijn alle drie weer schatjes, nr twee heeft mijn voorkeur, maar dat komt omdat ik nu veel met babykleertjes in de weer ben.
  Ik vind de kleuren ook super van alle drie.
  Liefs,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn ronduit schitterend Sabine en de eerste 2 spreken mij het meest aan maar dat komt doordat ik heel erg van die kleuren houd denk ik!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, het papier van je eerste twee kaarten is echt super mooi! Ik hou wel van de natuurtinten. Leuk verwerkt op je kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sabine,
  Wat zijn deze mooi zeg, vooral die tweede vind ik zo lief! Met dan hangertje en dat rompertje... geweldig mooi!
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zijn gave kaartjes, heel mooi gemaakt ☺
  Fijne avond ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen