woensdag 2 april 2014

Hoera

Goedemorgen, iemand gisteren nog in een 1 april grap getrapt? Ik heb zelf heel erg moeten lachen om de reacties op het weerbericht bij editie nl. Daar zou het in het weekend 3 graden met sneeuwbuien worden. En iedereen was in paniek. Kan ik om lachen, maar misschien ben ik de enige?

Ik heb weer drie leuke kaartjes om te laten zien. Ik kreeg de vraag om een kaartje te maken voor een computerfreak die 12 werd. Toevallig de week ervoor prachtige knipvellen ervoor binnen gekregen.


Ik heb lekkere vrolijke kleuren gebruikt. Dit geel en blauw zat ook in het plaatje. En het is wat moeilijk te zien maar er staan allemaal plusjes en minnetjes op. Vond ik dus prima bij zo'n pc-kaartje passen.


Ook hierbij de kleuren uitgezocht die bij het plaatje pasten, maar natuurlijk moesten het wel stoere kleuren blijven. Ik had nog een klein stukje van dit gestreepte papier en als gewoon vierkant viel het wat klein uit, maar zo als ruit paste het prima.


Dit is het kaartje wat uiteindelijk gekozen is. Hier zie je het andere stukje met de strepen. Ik heb ze dus in een andere volgorde gemaakt dan ik ze nu laat zien. Maar lekker fleurig door het oranje. En hartstikke leuk zo met het bekende duimpje. Ondertussen heeft ze de kaartjes ontvangen, want er waren nog wat wensen, en ze liet al snel weten er super blij mee te zijn. Kijk en daar doe ik het dan voor. Fijne dag, geniet van de zon. Liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Weer een serie mooie gekleurde kaarten ...
  Fijne woensdag & lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten weer, prachtig label.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze super, heel goed gekozen deze materialen met het papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  ik had die weersverwachting niet gezien, maar ik zou er ook heel erg om kunnen lachen. Ik hou wel van zulke geintjes....
  Je kaartjes zijn heerlijk stoer en fleurig geworden. Mooi hoor....
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine,
  helemaal niks mee gekregen van 1 april, wel een jarige broer, je kaartjes zijn stuk voor stuk erg leuk, mooie combinaties weer...
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOh dus daar komt dat sneeuverhaal vandaan dat iemand op mijn blog schreef, lachen!! Je kaarten zijn top voor de pc-verslaafden onder ons (bloggers vallen daar natuurlijk niet onder *lol*).

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je weer super kaartjes gemaakt ☺
  Gezellige en fijne week.
  En ook genieten van het weer ☼

  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo sabine
  Ik heb me bewust niet laten zien op 1 april, ik trap n.l overal in.
  Je hebt weer 3 prachtige kaartjes gemaakt, met héél mooi papier.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker vrolijke kaartjes! Leuk ook de leeftijd erbij!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen