vrijdag 9 mei 2014

Happy birthday

Goedemorgen, na mijn laatste berichtje heb ik nog niet veel gedaan. Ik heb sinds vorige week heel erg last van mijn rug. Eerst dachten we dat het gewoon een fysio-kwestie was maar al snel bleek dat het spasmes bleken te zijn, diep in mijn rug. Er is de afgelopen week dus ook niet veel uit mijn handen gekomen.
Maar afgelopen zaterdag was het scrapbook-day in Amerika en veel forums hier in Nederland deden daar aan mee. Ik heb dus zaterdag wel wat opdrachten daarvan gemaakt en dat wil ik jullie laten zien.


Dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van een blinde sketch. Hij lijkt niet op het origineel maar ik vind het toch wel een heel lief kaartje geworden.


Ook moest er kaartje komen met een vogeltje. En om het mezelf niet te moeilijk te maken, heb ik het vogeltje van Marianne Design gebruikt.


Als laatste nog een doosje gemaakt, het is niet heel groot, 8x5 cm maar ik vond hem wel heel schattig. En zelfs voor mij goed te doen (ben niet zo goed in doosjes maken)

Ik hoop dat ik de komende week weer wat beter uit de voeten kan, nu mijn medicijnen zijn verhoogd sinds gisteren en dat ik weer wat leuke kaartjes kan maken.
Ik wens jullie een fijn weekend. Liefs Sabine


6 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  O wat vervelend dat je zo'n last van je rug had. Is dat nieuw die spasmes of had je dat al eerder? En is het dan weer te verhelpen? Soms vergeet ik gewoon dat je eigenlijk zo ziek bent want je bent zo heerlijk vrolijk en positief altijd... Knap vind ik dat. En fijn ook, want het is een betere manier om met je ziekte om te gaan dan in een hoekje weg te kruipen natuurlijk! Maar het moet wel in je zitten..!
  Wat heb je trouwens weer mooie kaarten gemaakt en het doosje vind ik helemaal super... Wat een plaatje...
  Ik wens je een heel fijne dag en hopelijk slaan de extra medicijnen snel aan...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartjes zijn lief, je doosje is super!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Wat naar dat je zoveel pijn hebt, ik hoop dat deze medicijnen beter gaan werken en je weer lekker kunt knutselen..Je kaartjes én doosje zijn heel erg mooi..beterschap..
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap hoor dat je ondanks de pijn nog zulke mooie dingen hebt gemaakt! hopelijk gaat het nu beter en kun je weer volop aan de slag, sterkte ermee!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOh Sabine wat akelig, hoop echt dat de medicijnen verlichting zullen geven en je snel weer wat meer kunt. Deze creaties zijn echt heel leuk en neen een doosje is ook niet mijn ding net zo min als heel ingewikkelde kaartjes!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal prachtig hoor, en het doosje vind ik helemaal super, de randjes prachtig geïnkt en leuke stansjes heb je gebruikt.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen