zondag 23 november 2014

Christmas spirit

Goedemorgen, vandaag weer kerstkaartjes voor jullie. Ik geloof dat ik maar even wat berichten in ga plannen want anders zit ik tot januari nog met kerstkaartjes.

Vandaag 2 kaartjes met lieve plaatjes die stonden in een 3d special plus-boek. Geen 3d plaatjes maar hartstikke leuk om er niks mee te doen.


Allereerst een lief hertje. Het papier is van Maja en de tekst op craft is van Dutch Dubadoo. Ik vind het hartstikke leuke teksten maar ik gebruik ze te weinig. Van de week maar eens kijken of ik er meer mee kan doen.


Ook deze lieve kerstman vond ik geweldig en met het achtergrond papier erbij was de combinatie snel gemaakt. Niet te moeilijke kaartjes zijn het geworden, maar ik ben tijdelijk wel een beetje klaar met de kerstkaartjes geloof ik.

Kortom, het wordt wat simpeler maar daarom niet minder gemeend. Mijn bak met geschreven kaarten wordt voller en voller maar het einde is in zicht.
Ik wens jullie een fijne zondag, liefs Sabine

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie nostalgische kestkaartjes Sabine, ben jij al zo ver dat je je kaarten ook al geschreven hebt, wat goed. Ik moet eerst nog eens op een kerstmarkt gaan staan op 14 december, daarna kijk ik wat er over is, en die kerstkaarten gaan weg. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn heel mooi geworden Sabine,
  soms is het ook wel eens leuk om wat simpele kaarten te maken,dan is zo'n boek heel handig..
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Deze zijn weer heel anders dan we van je gewend zijn ja, maar niet minder mooi hoor.
  Hier zijn de kerstkaarten ook klaar, geschreven en in de enveloppen gedaan. Zelfs het adresseren is al gedaan. Alleen nog wachten op de decemberzegels...haha...
  Ik wens je een heel fijne avond en een heerlijke nieuwe week,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je kerstkaarten plaatjes om te zien Sabine, wat moet jij er veel maken.
  Ik doe mijn kerstkaarten verdelen over het héle jaar.
  Heb ik het nu niet zo druk.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaartje , en hele mooie plaatjes!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen