zondag 7 december 2014

Houten hertenhoofden

Goedemorgen, ik ben ondertussen klaar met alle kerstkaarten en ik heb ze ook al op de bus gegooid. Het waren er bijna 100. Kortom ik heb er bijna 220 gemaakt dit jaar. Ik ben er ook wel even klaar mee. Ik heb alle kerstkaart-spullen even opgeruimd. Maar ik weet nu al dat ik in februari gewoon weer begin.


Ik had deze leuke houten hertenkoppen gekocht en daar heb ik vier kaartjes mee gemaakt. Het waren lekker snelle kaartjes maar de laatste waren ook niet zo ingewikkeld meer. Het papier past er super goed bij natuurlijk.


De tekst is een stempeltje wat makkelijk uit te knippen was en waardoor het makkelijk overal te plaatsen. Het werkte dus prima zo. Daardoor kon ik er toch verschillende kaartjes van maken.


Het papier is van verschillende blokjes en is juist heel verschillend door lichte en donkere kaartjes ermee te maken.


Dit blokje is bijna op want alle mooie kleuren zijn gebruikt. Maar goed volgend jaar komen er vast wel weer nieuwe papierblokjes op de markt.

Ik wens jullie een fijne zondag. Liefs Sabine10 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  Ze zijn zeker weer prachtig mooi! Ik vind vooral de bovenste geweldig, helemaal mijn kleuren... Wat heb je dit weer mooi gemaakt zeg...
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Liefs,Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aantal, knap hoor! Nu heb je even kerstrust tot en met februari dan hihi. De hertenkoppen zijn echt heel gaaf en een mooie blikvanger op je kaart. Je eerste kaart is mijn favoriet, de papiertjes zijn zo mooi samen! roetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die houten hertenkoppen, ze staan heel mooi op je prachtige kaartjes! Inderdaad past dat papier van de eerste er helemaal perfect bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuk idee met de herten koppen. Het zijn stuk voor stuk mooie kaarten geworden. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine,
  inderdaad een erg leuk blokje en je hertenkoppen passen er prachtig op!
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een groot aantal kerstkaarten, super goed! En ook deze kaarten zijn weer heel leuk. Ben verliefd op je hertenhoofden! Mag ik vragen waar je die kan kopen? Je eerste kaartje vind ik het allermooist, gaaf met die rustige kleuren en prachtig papier! Geniet van je kerstkaarten-rust tot februari :). Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dit schitterend Sabine, papier en hertenhoofd passen werkelijk perfect bij elkaar!! Mijn kaarten zijn gisteren op de post gegaan, lang niet zo veel als jij hebt gemaakt maar ook ik ben blij dat het er even op zit!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit zijn zeker leuke kaartjes Sabine en wat heb je veel kaartjes gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sabine, dankjewel voor je reactie op mijn blog. Ik was je even kwijt maar heb je weer gevonden en ga met plezier weer volgen. Wat een leuke kaarten met dat hertenkopje erop!
  Kan goed geloven dat je er na zoveel kaarten gemaakt te hebben even beu aan bent maar ik herken ook wat je zegt: na de feestdagen begin je gewoon opnieuw :)
  Liefs,Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. CreaTijd had ze niet meer, maar heb ze inmiddels wel ergens anders gevonden :) leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen