donderdag 6 april 2017

Happy birthday

Goedemorgen, vandaag opnieuw twee vintage kaarten. Ik heb  met dezelfde sketch ongeveer twee dezelfde kaarten gemaakt.


Het papier is van Marianne Design en heb ik al lang liggen. Het is niet echt mijn smaak denk ik, maar het was op deze manier goed te combineren. Ik heb alle stukjes papier beinkt en op deze manier bij elkaar geschikt. Ik heb het rondje met de muzieknoten verhoogd opgeplakt en dat ook gedaan met de felicitatie-tekst.
Wat bloemetjes en parels maakten het geheel af. Ik vond het wel erg leuk om een keer te doen, ik gebruik normaal weinig bloemetjes en ik heb weer eens wat papier gebruikt wat ik normaal niet doe.


De tweede kaart is voor een deel met hetzelfde papier gemaakt. het principe is ook hetzelfde. Hier wat andere bloemetjes gebruikt.

Het zijn voor mijn doen hele andere kaarten dan normaal. Ik ben van plan om binnenkort eens een kaart te maken met totaal ander papier maar dezelfde sketch.
Hopelijk krijg ik dan ook mijn inspiratie een beetje terug, want er komt niet zoveel uit mijn handen. Ik heb nog wat kaartjes in mijn mapje staan maar dat raakt vanzelf leeg natuurlijk. Liefs Sabine

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er mooi muzikaal uit!!!
  Creatieve groejtes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woaaaaaaauuuuuuuwwwwww ...
  Deze zijn gewoon schitterend gemaakt ...
  Een leuke toets met de muzieknoten ...
  Fijne donderdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee leuke kaartjes Sabine....mooi met het muziekpapier!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 2 Prachtige kaarten, Sabine.Mooi designpapier.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn heel mooi geworden, leuk om sommige dingen verhoogd op te plakken, krijg je wat meer diepte, doe ik ook altijd.. Mooie papiertjes gecombineerd..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 2 super leuke vintage kaartjes Sabine...het mooie designpapier leent zich er perfect voor...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje, ik prachtige kaartjes van je gemist. Je sterkte kaartjes zijn prachtig. Net zoals je verhuiskaartjes. Maar ook deze 2 zijn heel erg mooi. Ben benieuwd naar de volgende kaartjes met deze sketch.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap met wat je bedoelt dat het papier niet helemaal je smaak is maar door het beinkten past het toch helemaal en is het een mooi geheel. Je condoleance kaartjes zijn mooi, de stempel is er perfect voor.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen