woensdag 12 april 2017

Verschillende plaatjes

Goedemorgen, vandaag wat verschillende kaartjes. Ik had nog wat 3D-plaatjes liggen en daar heb ik verschillende kaarten mee gemaakt.


Ik had nog 1 plaatje met deze leuke klaprozen liggen en daar heb ik een felicitatiekaartje mee gemaakt. Het papier is van Maja en blijft echt geweldig leuk om te gebruiken.


Ik vond deze cupcake's erg leuk voor een verjaardagskaartje. Ik heb dit papier denk ik van de Wibra of action. Het heeft wat glitters al in het papier zitten. Ik heb de tekst geembosst zodat die helemaal bij het kaartje paste.


Dit kaartje is gemaakt met papier van Majolein Bastin. En het gekke is dat ik van de week zocht naar deze mal met die gaatjes en die niet kon vinden. Zo maar eens even in mijn papierblokje gaan zoeken of hij daar in zit. Ik hoop niet dat ik hem per ongeluk heb weggegooid. Hier het woord beterschap gebruikt. Altijd handig van die woorden die je kan gebruiken in dezelfde kleur als de rest van je kaart.

Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine


9 opmerkingen:

  1. Het zijn drie hele mooie kaarten Sabine. Ik kan zien dat je een beetje dezelfde sketch hebt gebruikt en dat werkt wel handig volgens mij. Ze zijn allemaal mooi en verzorgd om te zien, top zoalsop elke kaart alles bij elkaar past. Genieten dit.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Drie hele mooie kaarten !!!!
    Leuk hoe je de verschillende vormen tot een mooi geheel hebt gemaakt !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig Sabine, enige kaartjes heb je gemaakt! Dat Maja papier ligt hier ook nog steeds, hoogste tijd dat ik er weer wat mee ga doen want het is echt beeldig!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 3 prachtige kaartjes heb je weer gemaakt...ze zien er heel fleurig uit...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zijn mooie kaarten, Sabine! Die cupcakjes zijn leuk, zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Sabine,
    je hebt mooie kaartjes gemaakt, dat Maja papier heb ik ook nog, het blijft mooi..Ik hoop dat je de stans weer terug gaat vinden..succes,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie serie,Sabine.Je stans zit waarschijnlijk achter een papier geplakt heb ik ook een keer gehad.Hopelijk vind je hem snel.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt drie prachtige kaartjes, wat heb je mooi bijpassende papier en kleuren bij de plaatjes gebruikt. Ik hoop dat je je stans snel weer terug vindt.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen